|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Facet mnie zdradził a teraz przeprasza
Z moim facetem jesteśmy młodzi, mamy po 21 lat. Byliśmy ze sobą ponad 2 lata i wszystko było supi. Niestety on poznał jakąś dziewczynę, "tylko koleżanke" ze studiów, całował się z nią, powiedział mi, rozstalismy się. Był z nią 2 miesiące, potem ją zostawił twierdząc, że nadal mnie kocha i chce ze mną być. Ja również go kocham, ale zdradził... Ciągle stara się ze mną utrzymywać kontakt, zaprasza mnie na spotkania, aktualnie jest na praktykach dość daleko i planuje nam wyjazd gdzieś jak wróci. Widzę, że się stara i że żałuje.
Jak myślicie, co zrobić? Wybaczyć mu? Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Facet mnie zdradził a teraz przeprasza
Wybaczyć mu? Żartujesz ? Mam wrażenie, że nie wyszło mu z koleżaneczką to chce wrócić do'' ciepłej posadki''.
Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2018-12-13 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jak to planuje Wam wyjazd? Dobrowolnie się na to zgodziłaś?
I jakie wybaczać? Myślisz, że za trzy miesiące nie zjawi się kolejna "koleżanka ze studiów"?
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
W sumie reakcja na tą sytuację jest w Twoim nicku. Po prostu "xd".
Chłop się Tobą znudził, poszedł do innej, tamta albo okazała się gorsza albo go kopnęła, został sam i chce wrócić do Ciebie bo mu dasz za darmo znowu. Nie bądź głupia, tu nie ma o czym myśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie zgadzaj się na to. Powody dla których chce, abyś go przyjęła (bo on nie wraca z podróży, ale Ty go co najwyżej łaskawie możesz przyjąć po numerze, który wyciął - po tym jak Cię zdradził i odszedł do innej - nazywajmy rzeczy po imieniu) nie są jasne. Możliwe, że z tamtą nie wyszło, to chce się znowu wygodnie umościć przy "starej dobrej dziewczynie". Nie pozwalaj mu na "powrót". Na pewno nie teraz. Jeżeli jest Wam pisane, to Wasze drogi się jeszcze zejdą. Na razie to wszystko jest zbyt świeże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dokładnie, może czuć się samotny, w najlepszym razie zasługuje na nauczkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Masz dopiero 21 lat... nie zadowalaj się takim byle czym. Zasługujesz na więcej, z czego powinnaś sobie zdawać sprawe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Też uważam, że nie powinnaś dawać mu szansy. Przynajmniej teraz. On zniszczył Twoje zaufanie do niego a Ty z taką łatwością chcesz mu dać kolejną szansę. Oboje jesteście młodzi, a on zachowuje się jak szczeniak, skąd wiesz, że za chwilę mu się nie odmieni?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja bym się w żadne relacje z tym człowiekiem nie pakowała.
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Chcesz być człowiek, który cię nie kocha i prawdopodobnie traktuje jako opcję przejściową? Gdyby kochał to nie bujałby się dwa miesiące z inną. Czy ty masz dziewczyno za grosz godności i szacunku do siebie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie wracaj do niego. Takich rzeczy się nie puszcza płazem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Nie wracaj. Masz 21 lat, jeszcze kogoś poznasz, kto być może nie zdradzi cię i nie oszuka.
Jest gdzieś we mnie miejsce o najniższej możliwej energii, bliskiej zeru, zeru absolutnemu. But I, I need to be by myself; I mean: I sing for myself, I bleed for myself, I breathe for myself. Tego się nie leczy, słowo pękło jak szkło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Nie bądź głupia i szanuj się. Facet z pełną premedytacją zaczął znajomość z inną, miał gdzieś Ciebie. Teraz co, dostał kosza i jednak opamiętał się?
Goń dziada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.