|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kanał na YT "Jak to ogarnąć?"
Jak w temacie. Kanał Jak to Ogarnąć prowadzony przez Jacka, pokazuje życie i potrzeby ludzi bezdomnych, skrzywdzonych przez los, DDA, uzależnionych od alkoholu, samotnych matek, po prostu różnych ludzi. Ci ludzie przedstawiani są w wywiadach, na których umieszczenie w internecie wyrażają zgodę. Organizowana jest zbiórka (na dzień dzisiejszy to chyba łącznie 30-40 tysięcy złotych, dokładnie nie wiem) i autor kanału rozlokowuje tę pomoc według własnego uznania. Ostatnio pojawiło się wiele kontrowersji dotyczących bohaterów tego kanału, a Autora oskarża się np. o to, że prowadzi eksperyment socjologiczny.
Oglądacie? Co o tym wszystkim sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kanał na YT "Jak to ogarnąć?"
Nikt nie oglada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
obejrzałam z ciekawości - to jakaś farsa, ściema, eksperyment socjologiczny?
chyba wszystko po trochu. gość chce się wylansować na biedzie i patologii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Oglądałam kilka odcinków i tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że osoby bezdomne w większości, to tylko lenie, którym się nie chce. I którzy wolą dostawać za darmo.
Jacek, to typowy egocentryk, on wszystko wie najlepiej, wszystko potrafi zrobić, ma największe doświadczenie itp. Strasznie mnie wkurza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.