|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
typ sylwetki i ubrania
Witam chce w końcu zacząć. Lepiej się ubierać i powoli wchodzę w stroje eleganckie na co dzień po sprawdzeniu około 30 blogów mam więcej pytań niż odpowiedzi.. pierwsze to jaki w końcu typ mam na jednym blogu piszą że gruszka na drugim że nie gruszka a trójkąt.. Mój typ budowy to szerokie plecy i barki niezbyt duże ramiona i szeroka klatka małe biodra ale ogromne boczki i drewno brzuch ale nie wystaje zbytnio poza linie klatki patrząc z boku masywne uda i umięśnione łydki przez co zawsze mam problem ze spodniami.. W tej partii ciała. Druga sprawa to w tych 30 stronach znalazłem w sumie 0 ciekawych artykułów wszystkie inne to tylko kopiuj wklej poprzednika z tym samym stylem czyli spodnie wysoki stan i koszula w delikatne prążki.. I nic więcej naprawdę czy nie ma poradnikow filimlow dla facetów z pokazem ubrań itp? Poradzcie mi jakieś konkretne strony gdzie wybiorę 4 stroje na codzień
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: typ sylwetki i ubrania
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
🦄
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Lady in red.
|
Jeśli chcesz iść w codzienną elegancję to może podpatrzysz coś dla siebie w filmach na YouTube vlogerów DandyCore.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Gruszka to raczej bardziej rozbudowana górna część ciała w stosunku do dolnej, czyli odwrotnie od opisu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.