|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tabletki antykoncepcyjne, stres i znikomy okres.
Hej,
Od kilku lat biorę vibin mini i dobrze on na mnie działa - nigdy nie miałam skutków ubocznych ani nie czułam się źle. Wszystko jak w zegarku. Od paru miesięcy mam zdiagnozowaną depresję i jestem na lekach - pytałam lekarzy o interakcję z anty ale mówili że to nie wpływa. Ostatnio miałam więcej stresu i gorszy nastrój i nie wiem czy aż tak to może oddziaływać. Po tym jak przesunęłam krwawienie tabletkami (wypadało w niechcianym momencie) myślałam że kolejne będzie bardziej obfite ale tak nie było - zamiast tego przypominało bardziej plamienie. Byłam przed tym u gin i okazało się że mam delikatne zapalenie ale nic poza tym. Po tym niby okresie zaczęłam się stresować - dwa testy wyszły negatywnie. Jutro teoretycznie mam znowu termin krwawienia ale zaczynam się stresować i pewnie niepotrzebnie sama siebie nakręcam. Czy zauważyliście u siebie aż tak duży wpływ stresu na okres? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tabletki antykoncepcyjne, stres i znikomy okres.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.