2019-01-17, 18:43
|
|
Przyczajenie
|
Jakie wybrać lustro do makijażu z podświetleniem?
Witam serdecznie
Jako facet nie mam wielu doświadczeń w temacie makijażu, stąd też, chciałbym spytać o poradę odnośnie wyboru lustra (lusterka: wolnostojącego, z podświetleniem, w cenie ok. 200-300 zł) Wiem, że będzie to idealny prezent dla dziewczyny, zwłaszcza w zimie, gdy nie można zbytnio liczyć na światło dzienne..
Dlatego szukam dla mojej dziewczyny lustra z podświetleniem do makijażu.
W pierwszej kolejności stawiam na jakość, wykonania i samego podświetlenia oraz na niewielkie wymiary. Lusterko będzie stało na parapecie okna (takie warunki mieszkaniowe), stąd też musi być wolnostojące i nie za duże. Wydaje mi się, że lepsze będzie takie bez efektu powiększenia, natomiast oświetlenie powinno być równomierne, zbliżone barwą do światła dziennego i nieoślepiające. Ew. mile widziane bajery typu ściemniacz, czy różne tryby oświetlenia. Mile widziana możliwość zasilania z sieci.
Po małych poszukiwaniach zauważyłem, że istnieje wiele lusterek w cenach od kilkudziesięciu zł do ok 150-200 zł, a potem następuje przepaść cenowa i właściwie zaczynają się lustra półprofesjonalne lub wielkogabarytowe wiszące, albo całe toaletki.
Będę bardzo wdzięczny za polecenie konkretnych modeli i producentów. Mieszkam w Warszawie. Może są jakieś specjalistyczne sklepy stacjonarne? Chętnie zobaczyłbym takie lusterko przed zakupem.. 
Z góry dziękuję za pomoc i każdą poradę..
Sprawa jest dosyć pilna, muszę kupić prezent w następnym tygodniu.
|
|
|