|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krwawienie w 8 miesiącu po stosunku
Wczoraj po stosunku zauważyłam u siebie jasnoczerwona krew. Na papierze było jej sporo, dodatkowo kilka kropel w toalecie. Kilka razy później szlam do toalety i ono nadal bylo, choć juz delikatne. Dalam rade sie uspokoić i poszlam spać. Wcześniej zdazaly mi się też plamienia, ale nie takie długie. Ciąża jest bardzo fizjologiczna, lekarz twierdzi, ze takie plemienia po prostu czasami się zdazaja. Ale mamy 7 rano, a plamienie ciągle jest... zadnego bolu, mała się wierci. Bardzo się boje jechac do "mojego" szpitala, bo lekarze tutaj są bardzo nie mili, już raz odeslali mnie z kwitkiem w trakcie ciąży bez badania... i tu w końcu pytanie czy poczekać jeszcze i postarac sie uspokoić, czy pedzic na ip?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krwawienie w 8 miesiącu po stosunku
Jestem w szoku, że zamiast jechać do szpitala sprawdzić, czy coś złego się nie dzieje, np. łożysko się nie odkleja, Ty piszesz na forum. Jeszcze wielu niemiłych ludzi spotkasz w życiu, to nie powód, żeby zaniedbywać maluszka.
Mnie też z kwitkiem odprawiono w szpitalu w 8 miesiącu, ze skurczami co 2 min. I jak dzisiaj? Byłaś u lekarza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krwawienie w 8 miesiącu po stosunku
Byłaś w szpitalu? Ja się za dużo ostatnio nasluchalam o odklejajacym lozysku. Jedź sprawdź dla świętego spokoju 😁
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.