|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy mężczyźni lubią doświadczone ?
Przyjęło się że mężczyźni preferują dziewice i najpewniej ma to związek z tym że ewolucyjnie samiec chce mieć pewność że tylko on zapłodni partnerkę. Ostatnio jednak spotkałem się z opinią że wielu mężczyzn kręci jeśli jego partnerka jest nie tyle doświadczona co bardziej doświadczona od niego. Ja muszę przyznać że doświadczona + prawiczek naprawdę bardzo mocno mnie kręci, zwłaszcza jeśli doświadczona jest młodsza. Być może jest to wynikiem tego że lubię rzeczy powszechnie uznane za nietypowe, a w popkulturze utrwalony jest raczej odwrotny obraz. Ktoś mógłby coś więcej powiedzieć na ten temat ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Czy mężczyźni lubią doświadczone ?
Tak, że ferie są za długie i najwyższa pora abyś wrócił do książek.
Każdy wybiera sobie partnera jaki mu odpowiada. Jedni wolą dziewice, inne prawiczków a jeszcze inni doświadczonego partnera. Choć wybór partnera do związku pod tym katem jest nieco dziwny. Zreszta ogólnie - pytanie o przeszłość seksualna partnera jest zwyczajnie chamskie, nieeleganckie i ogólnie bym się zastanowił wtedy nad sensem dalszej znajomosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiec wiele zależy od charakteru, sposobu bycia. Ofkorz, liczy się tez doswiadczenie, ale doswiadczenie nie zastąpi wielu innych rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pytania takie nie są anie chamskie ani nieeleganckie aczkolwiek mogą być różnie postrzeganie i nie każdy może chcieć odpowiadać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Zawsze są chamskie i nieeleganckie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Wiele lat temu korepetycji z angielskiego w domu udzielałem i kilka (pojedynczo) było fajnych chyba dziewic i widziałem że chyba mogłoby coś być, miesiącami przychodziły na te lekcje. A ja nic i do tematu zajęć wracałem jak tylko któraś offtopic zaczęła nawet nieflirtowy. A sam z siebie nigdy nie zainteresowałem się żadną która na dziewicę wyglądała. W ogóle nigdy nie pociągały mnie młode dziewczyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
No pewnie ze głupota. Bo nie powinno Cię obchodzic ile partnerka miała partnerów seksualnych w życiu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Czaderski tytuł
rodem z okladki Cosmo :-D
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja wolę mniej doświadczonego partnera, młodszego i prawiczek mi też nie przeszkadza to nawet łechta ego kiedy mogę faceta pokierować a urocze gdy on jest zawstydzony bo nie bardzo wie co i jak, chyba mam predyspozycje na milfa w przyszłości hahaha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Większość facetów, która marzy o dziewicach to nie miała okazji nikogo rozdziewiczać. Ci którzy mieli zazwyczaj nie polecają. Wiele dziewczyn krwawi, nie da się odbyć pełnego stosunku, bo je boli. Seks oralny też z reguły wymaga wprawy. Nic specjalnie przyjemnego jak się nie ma zapędów sadystycznych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86517323]Większość facetów, która marzy o dziewicach to nie miała okazji nikogo rozdziewiczać. Ci którzy mieli zazwyczaj nie polecają. Wiele dziewczyn krwawi, nie da się odbyć pełnego stosunku, bo je boli. Seks oralny też z reguły wymaga wprawy. Nic specjalnie przyjemnego jak się nie ma zapędów sadystycznych.[/QUOTE]
To jest chyba (mnie całkowicie obca) chęć bycia tym pierwszym dla dziewczyny a jakość seksu mniej się liczy w takim wypadku i nie zniechęca na przyszłość. O, trochę jak zdobycie dziewiczej dotąd góry czy dotarcie do takiegoż zakątka tylko że jeszcze głupsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No tak, według zasady że facet powinien być zdobywcą, a kobieta powinna być zdobywana, a co to za zdobywca który zdobył tylko to co zdobyli wszyscy ? Dumę daje to co czego nie zdobył przed tobą nikt. I odwrotnie, trudny do zdobycia szczyt budzi respekt i szacunek a szczyt na który wespnie się każdy to dupa, a nie szczyt. Mnie to podejście osobiście jest obce i wolę otwarte seksualnie dziewczyny pod warunkiem że nie przeszkadza im na przykład brak umiejętności czy doświadczenia partnera i zawsze będą chętne do bycia nauczycielką/rozprawiczenia. Piszę to bo znam niestety sporo otwartych seksualnie kobiet które oburzają się dlaczego jako niedziewice cieszą się mniejszym powodzeniem (jakby jeszcze mężczyźni mieli obowiązek się interesować nie dziewicami), ale jednocześnie oczekuje że to facet ma mieć umiejętności seksualne a kobieta nie musi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba też wolałabym kogoś z małym doświadczeniem jak moje, czyli prawiczka, ciut starszy albo młodszy, wszystko jedno. Na pewno nie z dużą różnicą wieku (pow. 5 lat) w żadną stronę, zawsze wybierałam rówieśników i tego zamierzam się trzymać w przyszłości, bo z nimi dogaduję się najlepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Chodzi mi o to że mniej atrakcyjną łatwiej posiąść przeciętnemu facetowi niż bardziej atrakcyjną. To "z każdym" mi się przypomniało z Kariera Nikodema Dyzmy, gdy Dyzma pochwalil się Krzepickiemu że mial okoliczność z Niną Kunicką to ten jakoś tak "Przepraszam panie Prezesie ale ja nie uwierzę żeby Nina puszczała się z każdym" A Dyzma "A kto Panu powiedział że z każdym? Ze mna rozumie Pan? To nie z każdym"
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- To tak delikatnie mówiąc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Czy mężczyźni lubią doświadczone ?
Cytat:
Zasady, o której piszesz, w swoim życiu nie zauważyłem. A wiedzieć musisz, że jestem szkaradny. Powiem więcej, najbardziej atrakcyjna kobietę jaka miałem (i atrakcyjną ona była) „posiadłem” bardzo szybko. To o czym piszesz istnieje tylko w świadomości niepewnych siebie facetow, którzy boja się atrakcyjnych kobiet, a pewni siebie są przy tych mniej atrakcyjnych. Nie wiem, może to strach przed liczna konkurencja, z która wtedy trzeba się zmierzyć przy atrakcyjnej kobiecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pewność siebie ani chybi sporo daje ale nie zaklinajmy rzeczywistości. Atrakcyjne kobiety generalnie nie lecą na nieatrakcyjnych mężczyzn. To chyba wszem i wobec wiadomo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
Albo jak już pisałem - zbyt mała liczba kobiet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Mnie nigdy dziewice nie jarały, z żadną nie byłem i jakoś źle się z tym nie czuję. Wolę już taką co wie co i jak, zna swoje ciało i wie czego chce, a nie że będzie miała w głowie "ciekawe jakby było z innym".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.