|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
BAN stały
|
Chyba zabiłyby bezinteresownie jeśli bezkarnie.
Czy dzisiaj też jest tak że kobietom które wchodzą w stały związek tak odpier...ala że zabiłyby bezinteresownie kolegów narzeczonego / męża i w ogóle wszystkich którym powodzi się choćby nawet nieco gorzej niż im już nie mówiąc jeśli lepiej (a może i niezależnie od tego)? Taka mentalność powszechną dostrzegłem zwłaszcza na pewnej śląskiej "wiosze" - niewielkim miasteczku w aglomeracji śląskiej. W większym mieście tejże u niektórych kobiet też ale znacznie bardziej na "wiosze". Do tego takie "fajne" zachowania jak np, przychodzę z kolegą do niej do pracy (a on i ja kończyliśmy studia - luz) a ona wybiega do niego na korytarz a na mnie nawet nie spojrzy i nie odpowie cześć co jest ewidentnie "wioskowym" celowym "wyrafinowanym" buractwem.
Tenże kolega zaprosił mnie później na ślub z nią na tej "wiosze" no i poszedłem. Szło się w jakimś kondukcie i spotkałem dziewczynę (ich znajomą) którą widziałem na kilku imprezach i gadałem z nia przyjaźnie jak z innymi (nic wiecej) i mówię "cześć" ale ta nie odpowiada i nosi sie z góry bo... ona idzie ku...wa z narzeczonym... Po kilku latach spotykam na stacji benzynowej kolegę z liceum który ozenil się też z dziewczyną z tej "wiochy" i ona czeka w samochodzie. Wymieniamy "w locie" zaledwie kilka zdań ale "wiocha" już ryczy z samochodu nienawistnie tzn. pospiesza go co wymowę ma zważywszy na intonację i wyraz twarzy jak "nie gadaj z nim!!!" a nie byłem trędowaty ani dosłownie ani społecznie. Ona też chodziła do naszego liceum, była zupełnie inna, miła. Wskutek takiej indoktrynacji facetom takim wkrótce też odpie...ala - bezinteresownie. PRZEJE...ANE... Po co to piszę? Nie jestem pewien, trochę ciekaw jestem co Wy na to. Przypomniałem sobie o tym i jeszcze dziś jestem zdegustowany. ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chyba zabiłyby bezinteresownie jeśli bezkarnie
Nie wiem co bierzesz, ale zmień dilera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
niby napisane po polsku ale nic z tego nie rozumiem
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale o co chodzi?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Nie no, napisane zrozumiale, bez przesady. Rozumiem że temat chyba niewygodny, no to wątek do zamknięcia lub usunięcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ciekawy ciąg logiczny - jeśli laska nie odpowie "cześć" to jestem kandydatem do zabicia?
coraz bardziej fascynujące problemy ma autor, bo to nie pierwszy jego wątek z problemem, o którym ludzkość nie ma pojęcia, że w ogóle istnieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
A może po prostu znają Twoje poglądy na temat kobiet i delikatnie mówiąc za Tobą nie przepadają?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#10 |
Komplikatorka
|
Musiałam się mocno skupić żeby zrozumieć
![]() Gdybyś napisał to w zrozumiały i normalny sposób to mogła by się wytworzyć ciekawa dyskusja.
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Nie czytając wcześniejszych wpisów w których zapewne jestem krytykowany, niniejszym informuję że doznałem olśnienia. Otóż wydaje mi, po odgrzebaniu szczegółowych wspomnień z tej zamierzchłej przeszłości, że każda z wymienionych w tytułowym wątku "wieśniaczek" wcześniej leciała na na mnie lub delikatniej ujmując: liczyła na zainteresowanie. A "wiocha" takich "zawodów" nie wybacza.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-03-12 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Ciebie, Trzepotko, również nie przeczytam choć jesteś strasznie milusia mimo że mod. Nie patrząc na ekran zjechałem w dół żeby nie widzieć Twego wpisu i odpowiadam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Jeśli to co napisałeś jest prawdziwe i obiektywne to panie z tej "wiochy" chyba po prostu nie są zbyt kulturalne.
Ciężko mi jednak uwierzyć w tą historię, patrząc na liczbę zakładanych przez Ciebie wątków oraz fakt, że niektóre z nich są ewidentnie prowokacyjne. Jeśli nie jesteś trollem to polecam psychoterapię zamiast zakładania kolejnych tematów, bo chyba masz jakieś problemy z kobietami i bynajmniej nie chodzi mi o ten konkretny wątek, ale o całokształt Twojej twórczości na tym forum.
![]() |
#16 |
.
|
Dot.: Chyba zabiłyby bezinteresownie jeśli bezkarnie.
Ja też nie do końca rozumiem ten wątek. Ale polecam konsultacje ze specjalistą od zdrowia psychicznego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.