|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak odzyskać dziewczynę
Hej,
Mam na imię Mateusz mam 23 lata i chciałbym przedstawić tutaj moją sytuację, z którą sobie nie radzę. A więc miesiąc temu w walentynki moja dziewczyna zakończyła związek po 7 latach. Ogólnie tego dnia nie zachowałem się dobrze, ponieważ spóźniłem się na kolację ponad ponad godzinę, którą wspólnie mieliśmy przygotować. Wyrzuciła mi wiele rzeczy, odwróciła się plecami i nie chciała rozmawiać. Głównie rozeszło się o to, że nie wybierałem jej i że nie traktowałem jej tak, że była najważniejsza. Ogólnie pochodzimy ze wsi. Ja pomagałem teraz rodzicom w gospodarce, ponieważ ciężki rok był w domu, a dziewczyna mieszkała w Akademiku. Mieliśmy plan od listopada 2018 zamieszkać, ale rodzice poprosili mnie, żebym jeszcze pomógł w domu chociaż dwa - trzy miesiące. No i nie ukrywam po prostu szkoda mi się ich zrobiło, bo wiem, jak trudna jest sytuacja. Dziewczyna to zrozumiała. Jednak wtedy 14 lutego wybuchnęła i wygoniła mnie z domu, bo akurat była na wsi na feriach. I ogólnie od tamtej pory rozmawialiśmy raz godzinę przez godzinę na początku marca. Zadzwoniła około 22 to szybko podjechałem. I rozmawiało się fajnie, nastepnego dnia napisała do mnie. Ale od tamtej pory cisza i dodatkowo zablokowała mnie na każdym medium społecznościowym, telefon to samo, a gdy próbowałem skontaktować się z innego telefonu to odrzuca rozmowę. Ja wiem, że to jest mało zrozumiałe. Wiem, że moją winą jest to, że zbyt długo odwlekałem przeprowadzkę do miasta i zamieszkanie wspólnie. Wiem, że rodzice też zbyt się mieszali do związku i nie do końca udało mi się ochronić związek przed ich ingerencją. Jednak nie mogę zrozumieć, dlaczego po 7 latach związku po prostu tak ucięła kontakt, nie chce nic wyjaśnić, po prostu nie wiem nic. Jestem cholernie rozbity, wstaję myślę o niej, zasypiam myślę o niej. Chcę walczyć, bo bardzo ją kocham, ale już nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak odzyskać dziewczynę
Nie odzyskasz, zresztą po co? Uczucie wypaliło się w niej do takiego stopnia, że Tobą gardzi. Wyrzuciła za drzwi, zablokowała wszelki kontakt, nie odbiera. Ona nie chce Ciebie znać i tyle w temacie. Zdarza się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
na pewno bardzo Ci ciężko i to przeżywasz, ale chłopie, nie warto o nią walczyć.
skoro to zakończyła, to miej jaja i pozwól jej odejść. Nie pisz, nie dzwoń. Nie kontaktuj się z nią. Szkoda Twojego czasu.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jest 30 marca - walentynki były półtora miesiąca temu. Nawet w dacie rozstania przekłamujesz rzeczywistość. Związaliście się ze sobą jako dzieci. Wypaliło się. Czas się z tym pogodzić.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się!
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiem że to zabrzmi dla autora śmiesznie, ale jak już się otrząśnie to poczuje ulgę po rozstaniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86654220]Tym bardziej że dziewczyna ułatwiła mu zadanie, postawiła sprawę jasno. Gorzej gdy tkwi w związku, mówi że nie wie czego chce, dalej się spotyka i robi nadzieję (okropne).
Wiem że to zabrzmi dla autora śmiesznie, ale jak już się otrząśnie to poczuje ulgę po rozstaniu.[/QUOTE] Dokładnie, lepiej, że przestawiła sprawę uczciwie.
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj widziałem się z jej bratem na piłce i powiedział mi że ma już kogoś.
Szybko z kimś się związała, widocznie tak jak wcześniej napisalyscie wypaliło się i może już z kimś kręciła wcześniej. Ale to już gdynianie. Dzięki za slowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Trzymaj się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Tylko szczera rozmowa może coś tutaj pomóc. Nie widzę innego wyjścia. Może warto sobie odpuścić?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czemu przykry? Bo Autor usłyszał coś z drugiej ręki i sobie to tak, a nie inaczej przetłumaczył? Dziewczyna mogła kogoś poznać tuż po rozstaniu lub znała kogoś wcześniej, ale nic nie było. Zerwała z Autorem i tyle - konkretnie i jak dla mnie uczciwie. Niby jak inaczej miała to "załatwić".
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Aczkolwiek... Jej brat mógł skłamać żeby dał jej święty spokój i przestał wydzwaniać z obcych numerów. Nie musiała wcale nikogo poznać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nic nie przedstawiła uczciwie.
Przecież normalnie z nim rozmawiała, pisała, a nagle zamilkła. Nie warto, autorze, z takimi ludźmi się nawet kolegować, daj sobie siana. Jak się wypala uczucie, to inaczej wygląda załatwienie sprawy "uczciwie". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A co jest z jej strony nieuczciwego, że po zerwaniu jeszcze trochę rozmawiali? W końcu byli razem 4 lata. Natomiast niczego mu przecież nie obiecywała, nie mówiła, że zmieni zdanie. Nie było jakiejś dawania nadziei, więc dla mnie dziewczyna postąpiła uczciwie. A że nie było to z jej strony od razu takie grubą kreską odcinane, to mnie wcale nie dziwi z uwagi na ich staż i młody wiek. Byli ze sobą nieco i też pewnie nie było jej łatwo z tą decyzją.
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawrzeszczała, wyrzuciła go z domu, potem udawała, że nic się nie stało, a potem przestała się odzywać. No jak na moje standardy, to ksiezniczkowanie i robienie dramy. Ale może ja mam jakieś powalone te standardy.
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86660504]Jak na moje to nic mówić nie musiała o zerwaniu
![]() ![]() Nie no, spoko, dojrzałe i spoko fhui to jej zachowanie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
nie da sie
jak ktos przestal cie kochac,znudzil sie itp to nic sie nie da zrobic zamknij ten rozdzial i zamij sie czyms pozytecznym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.