|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam internetowej przyjaciółki/przyjaciela
Hejka, witam Was wszystkich!
![]() Wiem, że to, co w tym momencie pisze może wydać się Wam dziwne, zahaczać o desperację itp., ale trudno- raz się żyje. Specjalnie założyłam konto na tym forum by napisać ten post, ponieważ już nie wiem co mam robić... Tak jak w temacie- poszukuję kogoś, kto byłby dla mnie tak zwaną "bratnią duszą", ważne, byśmy nadawały na tych samych falach, wspierały się wzajemnie, motywowały, śmiały się, były dla siebie oparciem etc. Zaznaczam, że mam tutaj na myśli (przynajmniej na tę chwilę) internetową znajomość, ponieważ do kwietnia będę przebywać w Niemczech, więc póki co żadne spotkanie nie bardzo wchodzi w grę. Wbrew pozorom (bo czytając tego posta możecie wyciągnąć takie wnioski) nie mam problemu z nawiązywaniem znajomości, z kontaktami z ludźmi, posiadam spore grono znajomych, jednak ciągle brakuje mi tej jedynej osoby, którą mogłabym nazwać przyjacielem, która mnie będzie rozumieć, będzie podobna do mnie, z którą mogłabym porozmawiać na każdy temat. Napiszę wstępnie parę słów o sobie ![]() ![]() ![]() Naprawdę marzy mi się osoba, przed którą będę mogła się maksymalnie otworzyć, która będzie moją przyjacielską "drugą połówką pomarańczy" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Szukam internetowej przyjaciółki/przyjaciela
.
Edytowane przez 9aa1fba17f6e13063f6756ced6358d07e297d46d_5f88d4c6db673 Czas edycji: 2019-06-14 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.