![]() |
#1 |
Taktyczny Obserwator
Wiadomo¶ci: 46
|
Czy erekcja przeszkadza?Witam, Panie.
Przejdê od razu do rzeczy, bez zbêdnych szczegó³ów. Bo ju¿ powoli wariujê. I potrzebujê kobiecego punktu widzenia. Otó¿ z moimi poprzednimi partnerkami nie mia³em tego problemu, pewnie ze wzglêdu na to, ¿e do¶æ szybko siê wi±zali¶my wiêc przesta³em na to zwracaæ uwagê. Jednak wszystkie te zwi±zki to "nie by³o to". Jaki¶ czas temu, po d³ugim samotnym ¿yciu los postawi³ przede mn± - w to wierzê - moje przeznaczenie. W naszej znajomo¶ci wszystko jest inne. Wszystko robimy powoli, przemy¶lanie, szanujemy siebie nawzajem, chcemy byæ wszystkiego pewni. Nigdy przez ca³e ¿ycie nie czu³em siê tak przy kobiecie i z tego co widzê, z wzajemno¶ci±. Do seksu jeszcze pewnie daleka droga, nawet o tym nie my¶lê. Pierwszego poca³unku nie mieli¶my, ale... powoli siê do siebie zbli¿amy i wchodzimy w bardziej ¶mia³y etap. I tu siê pojawia problem. Czasami siê zdarza, ¿e obejrzymy u mnie lub u niej film, ona siê na mnie po³o¿y lub siê wtula, lubi jak j± g³adzê po ramieniu lub nodze... no i tu siê zaczyna. Mój przyjaciel bardzo pewnie siê podnosi. I potrafi tak staæ ca³y film, ca³e spotkanie. Próbujê to jako¶ maskowaæ ale no... coraz gorzej mi to wychodzi. I w³a¶nie tego siê obawiam, ze wzglêdu na to, ¿e nie jeste¶my jeszcze na takim etapie. To do¶æ wczesny etap znajomo¶ci i ze wzglêdu na to, ¿e to zupe³nie inny przypadek - ogromnie mi na niej zale¿y i nie chcê ¿eby co¶ siê zepsu³o. St±d te¿ nie wiem jak ona by na to zareagowa³a teraz? A ja nie jestem w stanie tego kontrolowaæ i powiem szczerze, ¿e wrêcz przeszkadza mi w tym spêdzaniu czasu teraz. Bo tylko wymy¶lam jakie¶ wygibasy ¿eby tego nie zauwa¿y³a. Pomijaj±c fakt, ¿e jak ju¿ j± zaczynam g³adziæ to po czasie siê ze mnie leje ![]() ![]() Dziêkujê za ka¿de s³owo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 159
|
Dot.: Czy erekcja przeszkadza?
Ta dziewczyna ma 15 lat, ¿e siê tak boisz?
My¶lê, ¿e doros³a kobieta powinna wiedzieæ jak dzia³a mêski organizm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 244
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 823
|
Dok³adnie. Przecie¿ to naturalny odruch organizmu, ludzka rzecz. Zdarzy³o mi siê zauwa¿yæ to u faceta w³a¶nie przy ogl±daniu filmu i przytulaniu. Normalna sprawa, autorze, nie stresuj siê.
![]() |
#5 |
Taktyczny Obserwator
|
Dlatego mi g³ównie chodzi o to w oparciu na obecny etap znajomo¶ci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 634
|
A co to ma do rzeczy? Je¶li siê wstydzisz wzwodu to go nie prowokuj. Jak dziewczyna jest normalna to nie ucieknie z tego powodu, bez przesady. A je¶li ucieknie to lepiej teraz ni¿ pó¼niej.
Bardziej mnie zastanawia dlaczego jej nie poca³owa³e¶? Z tego co piszesz to spotykacie siê d³u¿ej. Chodzicie do siebie, ogl±dacie filmy, przytulacie, ale jej nie poca³owa³e¶? To jest dla mnie zastanawiaj±ce, a nie to ¿e Twój organizm reaguje naturalnie na bod¼cie (zamiast siê wstydziæ powiniene¶ siê cieszyæ, zreszt± ona te¿). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 18 061
|
No nie wiem, mnie to dziwi, ¿e doro¶li ludzie (o ile nie macie 15 lat, bo wtedy by mnie to nie dziwilo) spotykaj± siê w domu, maj± siê ku sobie a nawet siê jeszcze nie calowali, a facet boi siê, ¿e dziewczyna odkryje jego erekcjê jak diabe³ wody swieconej
![]() ![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 951
|
Jakby twoje cia³o tak nie reagowa³o, to my¶la³abym na jej miejscu, ¿e ci siê nie podobam.
I poca³uj j± w koñcu! Ile mo¿na czekaæ?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 975
|
Ja tez siê dziwiê ¿e jej jeszcze nie pocalowales. I gdybym byla nia to by mnie bardziej zastanawialo ni¿ twój wzwód. A tak swoj± drog± mogê siê za³o¿yæ, ¿e jej cialo te¿ reaguje na twoje glaskania, przytulania itp.
No chyba, ¿e dziewczyna nie ma 15 lat. No to wtedy fu, bleee i ohyda. Jak Ty siê zachowujesz. Zas³on siê poduszk±.
"Mówimy o Polsce. Tam nic i nigdy nie jest normalne" A. Sapkowski "Narrenturm" Edytowane przez pfffh Czas edycji: 2019-04-01 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Taktyczny Obserwator
|
Znamy siê prawie 3 tygodnie wiêc nie wiem czy to tak d³ugo. Zreszt± nigdzie tego nie napisa³em. Natrafili¶my na siebie tydzieñ po tym jak siê rozsta³a ze swoim facetem. Dlatego te¿ mi powiedzia³a ¿e nie chce siê teraz spieszyæ. Tym bardziej ¿e jeszcze niedawno mieli¶my do siebie dystans, teraz ju¿ to g³askanie jest. Do poca³unku dojdzie pewnie ale nie czujê ¿eby to by³ ju¿ ten moment. A¿ tak siê mylê?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 951
|
Le¿ycie przytuleni i jej nie ca³ujesz. Je¿eli macie wiêcej ni¿ 16 lat, to dziewczyna pewnie ju¿ siê zastanawia co z tob± nie tak.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
Napisales ze wszystko robicie pozwoli z rozmyslem,ze to twoje przeznaczenie wiêc za³o¿y³am ¿e znasz ja co najmniej kilka miesiêcy skoro doszed³es do wniosku ¿e to ta specjalna przeznaczona.a tu 3 tyg ;-p trochê ¶mieszne jak dla mnie
Co do erekcji to mo¿e zrób sobie dobrze zanim siê z ni± spotkasz to mo¿e stanie Ci trochê pó¼niej Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-04-01 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 18 061
|
Cytat:
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 634
|
Za szybko na poca³unek w usta, ale na mizianie po nodze ¿eby siê podnieciæ to ju¿ odpowiednia pora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 10 152
|
Czy erekcja przeszkadza?
Kole¶, ja w pierwszym momencie czytania Twojego postu my¶la³em ze zmierzasz do tego, ze Ci w jej obecno¶ci NIE staje. A Ty siê przejmujesz, ze masz przy dziewczynie która Ciê podnieca erekcje.
Ile Ty masz lat? Koñczysz w³a¶nie gimnazjum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 281
|
Nastêpny tytu³ w±tku autora mo¿e brzmieæ: Trafi³em do friendzone. Pomó¿cie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zasiedzenie
Wiadomo¶ci: 5 625
|
Mi przeszkadza, zw³aszcza w ogl±daniu filmu. Nigdy w takiej sytuacji nie obejrza³am do koñca.
Wys³ane z mojego Redmi Note 5A przy u¿yciu Tapatalka
![]() |
#18 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 244
|
Wyluzuj i nie przejmuj siê tym, Autorze. Erekcja jest naturaln± rzecz±. Daj siê tej znajomo¶ci spokojnie rozwijaæ.
Edytowane przez samotny_t Czas edycji: 2019-04-02 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 198
|
Najpierw pisze ze wszystko robi± powoli bo to ta jedyna a potem wycgidzi ze siê znaj± trzy tygodnie XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 050
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I to jest normalne Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Ja na twoim miejscu autorze cieszy³abym sie. To znaczy, ¿e wszystko z tob± okej ![]() ![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
Ja siê dziwie tej dziewczynie. Skoro do niczego nie dosz³o ani na pierwszym ani na drugim spotkaniu, to mo¿na siê domy¶laæ, ze jest co¶ nie tak. U mnie zawsze wystarcza³y max dwa spotkania aby stwierdziæ, czy znajomo¶æ siê pcha we friendzone czy w mi³osna stronê. Mo¿liwe, ze dla niej obecnie jeste¶ tylko kumplem do filmów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
To na trzecim. Nie wiem, mo¿e innym siê chce odbywaæ 35 spotkañ aby siê cmokn±æ. Po mnie i innych wiem, ze nie zdzierzyliby takiej cieplej kluchy, która nie wie jak siê zabraæ za kobietê. Poza tym zaproszenie typu Netflix & Chill jest tak bardzo czytelne, ze ka¿dy wie po co siê przychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
on tired little feet
Wiadomo¶ci: 6 200
|
Jak dla mnie to ona wcale nie ma ochoty siê z tob± wi±zaæ i jeste¶ zapchajdziur± na miejsce po tamtym facecie. Jeszcze nie przebola³a tamtego zwi±zku. Nic z tego nie bêdzie
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#30 | |||
Taktyczny Obserwator
|
Cytat:
To jest w³a¶nie to... co mnie mêczy. Bo ja nie wiem czy powinienem i ona prawdopodobnie my¶li to samo. Niby siê przytula, niby ci±gle jaki¶ krok do przodu robiê i pojawiaj± siê jakie¶ odwa¿niejsze elementy dotyku i wci±¿ nie uciek³a ale daje mi czêsto do zrozumienia, ¿e PÓKI CO jeszcze s± granice. I tu siê gubiê bo nie do koñca wiem co ma w g³owie i nie mam pewno¶ci czy faktycznie potrzebuje czasu i pewno¶ci do mnie, czy w³a¶nie oczekuje tego ryzyka, spontanicznej próby przegiêcia ![]() Cytat:
Niby d³ugo, przynajmniej dla mnie. Bior±c pod uwagê jak niektórzy pisali, i te¿ tego do¶wiadcza³em gdzie po kilku dniach ju¿ zazwyczaj co¶ by³o to teraz te 3 tygodnie to wieczno¶æ. ALE, nie narzekam, nie mam jakiego¶ wielkiego parcia, podoba mi siê docieranie powoli. Tym bardziej, ¿e nie chcê jej zraniæ czy odstraszyæ ¿adnym pochopnym ruchem. Cytat:
Otó¿ to ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.