|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój facet się odkochał?
.
Edytowane przez b3rry34 Czas edycji: 2019-10-01 o 09:09 Powód: zakończone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój facet się odkochał?
odejdz od niego.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jesli rozmowy nie skutkują, a facet ewidentnie ma cie w d*** pozostaje odejsc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() ![]() http://8-pietro.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy ![]() Zapraszam na pierwszego bloga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1) chwilowy kryzys. Moze fascynacja inna kobieta? Mialam w swoim zwiazku taki czas ze mega oddalilam sie od partnera i odpychalam go. Mialam jakies watpliwosci w sumie bezzasadne. Minęło a ja znowu pozniej bylam jak zakochana nastolatka. 2) odkochal sie na amen i juz tego nie naprawisz. Znajdzie pierwszą lepsza okazje by sie z tego zwiazku wymiksowac albo puści te galazke dopiero jak bedzie trzymał pewnie inna. Pozostaje Ci poczekac na rozwój sytuacji lub spróbować szczerej rozmowy. Ja bym dala czas, moze sama sie troche wycofala i zobaczyla co dalej on zrobi. Czy tez da krok do tyłu czy jednal ruszy w moja strone. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Co za dzban. Jak widać rozmowa tu nie pomoże. Powinnaś postawić ultimatum, że albo ci wyjaśni co się dzieje i razem to obgadacie albo się pożegnacie. Tylko to ultimatum ma być wykonalne - nie straszyć dla straszenia, tylko być gotową na ten krok...
Przecież nie będziesz za nim latać i się prosić o chwilę rozmowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Klasyka gatunku. Pierwsze dwa lata buzowały hormony, więc była chęć na wszystko (nawet na rozmowy telefoniczne po kilka razy dziennie) i wielkie zainteresowanie najdrobnieszą twoją sprawą. Poziom hormonów opadł i nastała nuda. Widzę tu albo wyeksplotowany na maksa związek albo facet z jakiegoś powodu nie umiał cię pokochać prawdziwą miłością, zakładając, że ty go nie odstraszyłaś np. namolnością, oczekując od niego kontaktu 24h na dobę albo czymś innym.
Ponieważ on cię zbywa to chyba nic się już nie da zrobić i prędzej czy później dojdzie do rozstania. Myślę że wtedy, kiedy on znowu się zakocha, ale w kimś innym i dopiero wtedy się ciebie pozbędzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
on tired little feet
|
wydaje mi się że on tkwi w tym związku z braku laku i jak ktoś się pojawi inny na horyzoncie to Cię rzuci. Przykro mi, nikt nie powinien być tak traktowany
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się właściwie ze wszystkim co napisały dziewczyny powyżej. Podsumowując ja bym zrobiła tak : sama się oddaliła i zobaczyła co on zrobi, może to przejściowy kryzys i dystans spowoduje że on się obudzi. Masz o tyle łatwiej że nie mieszkacie razem. Jeżeli nie będzie reakcji a co więcej będzie mu to na rękę to już masz właściwie jasną sytuacje. Lepiej wtedy jeżeli sama to zakończysz niż czekać aż on Cię wymieni na nowy model.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Może mu hormony opadły i teraz nastała u niego rutyna, nuda. Albo coś się wydarzyło, co zniechęciło go do kontynuowania tej relacji. Odpowiedź zna on tylko sam. Ale nic się nie dowiesz, skoro on nie chce rozmawiać. Ja bym przestała za księciem latać, poczekała 2-3 tygodnie i zobaczyła jak sprawy same się potoczą. Jak nic się nie zmieni to radziłabym rozstanie, bo po co się męczyć?
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dokładnie tak samo bym zrobiła jakby nie chciał ze mną rozmawiać i nie widział problemu. Oddaliłabym sie, obserwowała i jakby nie walczył, nie zabiegał, miał mnie w du**e to bym go zostawiła. Jakby po zerwaniu się ogarnął i walczył o nasz związek to dałabym szansę. Jakby nie walczył to wiedziałabym, że podjełam słuszna decyzję i nie zmarnowałam więcej czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy jest szansa na uratowanie tego związku, kiedy podstawowy i najważniejszy sposób tj. komunikacja nic nie wskórała. Usiłowałaś rozmawiać i wyjaśnić sytuację, niestety bezskutecznie. Moim zdaniem teksty o szukaniu dziury w całym jasno świadczą o tym, że w jego życiu nie dzieje się nic złego, co mogłoby rzutować na waszą relację. Uczucie faceta po prostu osłabło/wygasło, dlatego nie jest w stanie w żaden sposób wytłumaczyć się ze swojej zmiany zachowania. Zbywa cię. Nie ma żadnej innej alternatywy dlatego tkwi przy tobie, ale nie zależy mu już na intensywnym kontakcie. Będąc na twoim miejscu, pomyślałabym o rozstaniu. Szkoda tracić czasu skoro miłość jest jednostronna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.