|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak sobie z tym poradzić ?
Witajcie kobietki
Od dawna przegladam to forum i szukam rozwiazania swojego problemu. Calkiem niedawno bylo duzo tematow odnosnie zazdrosci, facetow itp ... Mam pewien problem ktory meczy mnie juz od okolo roku . Jestem z Nim od okolo roku i trzech miesiecy . On przez okres przed zwiazkiem ze mna i gdy sie juz ze mna spotykal ale ze mna nie byl jeszcze lajkowal zdjecia na instagramie jakichs polnagich dziewczyn . Wiecie jakie to byly zdjecia na pewno ![]() Pozdrawiam Was kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak sobie z tym poradzić ?
Cytat:
Jak się wchodzi w związek z człowiekiem, które ma takie "hobby" i ma się świadomość tego, to takie są konsekwencje. Nic z tym nie zrobisz, albo zaakceptujesz, albo odejdziesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
on tired little feet
|
Ten wątek jest taki sam jak te poprzednie które przeglądałaś i nic nowego nikt Ci nie powie. Albo to akceptujesz, albo on przestaje, albo się rozstaniecie, albo zawsze będziesz się tym zadręczać. To Twoja decyzja
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy zle napisałam ale nie wiedzialam ze robil coś takiego gdy wchodziłam z nim w związek. Zobaczyłam dopiero po 3 miesiącach już związku. Dodatkowo dodałam ze chłopak już tego nie robi, problem jest w tym ze ja non stop to rozpamiętuje a było to już rok temu i nie wiem jak się z tymi myślami uporać bo minęło kupę czasu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dokładnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A tak szczerze: to pierwszy Twój wątek tutaj, czy kolejny, tylko odpowiedzi się nie spodobały?
![]() |
#7 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dlaczego miały mi się tamte odpowiedzi nie podobać ? Jak widać to mój pierwszy post tutaj i nie zakładam milionów kont .
Tak rozmyślam o tym już rok i nie wiem czy powinnam pójść może do psychologa czy coś zrobić ze sobą skoro chłopak mnie zapewnia ze ja jestem dla niego najlepsza i to były tylko głupie lajki które nic nie znaczyły . A szkoda mi zrywać przez coś takiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ogólnie polecam Ci w tym wszystkim skupić się bardziej na sobie niż na swoim facecie. Popracuj nad wzmocnieniem swojej samooceny: sukcesami, atrakcyjnością wewnątrz i na zewnątrz. Skoro nakręcasz się złymi myślami, to też troszkę znaczy, że masz na to po prostu czas. Ja też kiedyś świrowałam w związku, aż zaczęłam mieć tyle zajęć, że serio... chcąc nie chcąc, nie miałam czasu na rozmyślania w kółko o tym samym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja bym nie potrafiła być w takim związku. Myślę, że to nie kwestia samooceny, tylko bardziej takie poczucie... Nie wiem, upokorzenia? Poczucie, że nie wystarczasz swojemu facetowi. Wiem, że różne dziewczyny mają różne podejście. Ja mam podejście takie, że mam być dla faceta oczkiem w głowie i tą najważniejsza i najpiękniejsza. Kiedyś miałam podobne rozkminy, ale to było przy nieodpowiednich facetach. Teraz mam takiego, który nie szuka wrazen. I nie mam takich rozkmin. Poszukaj kogoś, kto podziela Twoje podejście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Do usranej smierci, ten temat sie tutaj nigdy nie skonczy. Uzyj wyszukiwarki.
W skrocie: idz do psychologa, zeby podniesc swoje poczucie wlasnej wartosci i nie uzalezniac go od innych ludzi. Cytat:
Sorry, ale jak dla mnie to Ty jestes tutaj nie fair, ze regularnie sprawdzasz kiedy i co on lajkowal na glupim ig, to tez bym skonsultowala z tym psychologiem
Nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz ![]() Edytowane przez patrycjapatib Czas edycji: 2019-05-09 o 06:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Autorko ale zdajesz sobie sprawę, że większośc facetów to robi. Jeśli nie instagramy to poprostu oglądają się za ładnymi dziewczynami na ulicy...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem złośliwa tylko zapytałam, bo mam realne podejrzenie, że to kolejny wątek tej samej osoby - zaledwie kilka tygodni temu był tu wątek z identycznym problemem. Takie osoby z problemami w stylu "od 2 lat się dręczę tym, że..." lubią zakładać po ileś wątków, bo odpowiedzi nie zawierają magicznych porad jak zmienić faceta lub swój mózg, ale klasyczne: albo zaakceptuj przeszłość, albo się rozstań.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.