|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
jak poznać ze chłopak traktuje cię poważnie?
jestem młoda i niedoświadczona. w kwietniu zaczelam spotykać sie z chłopakiem i od niedawna jesteśmy razem. oficjalnie jesteśmy para ale nie wiem tak naprawdę jak on nas przedstawia innym, mówi czasem cos w stylu, ze ma nadzieje ze bedzie tak dobrze w Przyszłości, tak jakby brał pod uwagę, ze moze nie wyjść. ja czuje ze cos tu Smierdzi,
odpisuje mam wrażenie kiedy mw ochotę, bo zawsze mówi ze jest zajęty i potrafi nie odp.kilka h,.widzimy sie prawie codziennie, odmawia spotkania czasem, bo jest zmęczony bo cos majsterkowal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: jak poznać ze chłopak traktuje cie poważnie
Zapytaj go wprost. W związku ludzie nie powinni mieć problemu z rozmawianiem o tym co leży im na wątrobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ale bierz pod uwagę, że chłopak to nie maskotka.
Oprócz ciebie ma własne życie, hobby i nie będzie cię zabawiał 24 godzin na dobę. Ja też nie odpisuję od razu na SMSy, bo mi przeszkadzają w pracy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
[1=ff2897be88094ba9561d813 e403cae158fb7339e_607773f 290367;86789743]jestem młoda i niedoświadczona. w kwietniu zaczelam spotykać sie z chłopakiem i od niedawna jesteśmy razem. oficjalnie jesteśmy para ale nie wiem tak naprawdę jak on nas przedstawia innym, mówi czasem cos w stylu, ze ma nadzieje ze bedzie tak dobrze w Przyszłości, tak jakby brał pod uwagę, ze moze nie wyjść. ja czuje ze cos tu Smierdzi,
odpisuje mam wrażenie kiedy mw ochotę, bo zawsze mówi ze jest zajęty i potrafi nie odp.kilka h,.widzimy sie prawie codziennie, odmawia spotkania czasem, bo jest zmęczony bo cos majsterkowal[/QUOTE] Jest tak, jak czujesz. Jeżeli czujesz się dla niego bardzo ważna, to tak jest. A jeżeli czujesz się nieważna, to nie jesteś ważna. W związkach nie zdarza się, że ktoś wysyła komunikat, a druga strona odbiera go całkiem odwrotnie. (Tylko niektórzy lubią żyć złudzeniami lub są podatni na kłamstwa partnera.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Nie chce być z tobą 24 h na dobę ! Karygodne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: jak poznać ze chłopak traktuje cię poważnie?
[1=ff2897be88094ba9561d813 e403cae158fb7339e_607773f 290367;86789743]jestem młoda i niedoświadczona. w kwietniu zaczelam spotykać sie z chłopakiem i od niedawna jesteśmy razem. oficjalnie jesteśmy para ale nie wiem tak naprawdę jak on nas przedstawia innym, mówi czasem cos w stylu, ze ma nadzieje ze bedzie tak dobrze w Przyszłości, tak jakby brał pod uwagę, ze moze nie wyjść. ja czuje ze cos tu Smierdzi,
odpisuje mam wrażenie kiedy mw ochotę, bo zawsze mówi ze jest zajęty i potrafi nie odp.kilka h,.widzimy sie prawie codziennie, odmawia spotkania czasem, bo jest zmęczony bo cos majsterkowal[/QUOTE] Bo przecież może nie wyjść. Chłopak magicznej kuli nie ma, przyszłości nie przewidzi. Zresztą spotykacie się zaledwie od kwietnia, kto wie, co wam los przyniesie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak poznać ze chłopak traktuje cię poważnie?
odpisuje mam wrażenie kiedy mw ochotę, bo zawsze mówi ze jest zajęty i potrafi nie odp.kilka h,.widzimy sie prawie codziennie, odmawia spotkania czasem, bo jest zmęczony bo cos majsterkowal[/QUOTE] Ja zawsze kieruje się czynami, nie słowami partnera ![]() Może faktycznie jest zajęty? Napisałaś, że widzicie się prawie codziennie. To całkiem dobry wynik ![]() Związek to powinien być dodatek do Twojego życia (nie mówię tu o stadium typu małżeństwo i dzieci), ważne żebyś miała też swoje hobby/pasję, tak jak on np majsterkowanie. To według mnie dobrze o nim świadczy, nie lubię facetów co są jak rzep i ciągle trzeba im poświęcać uwagę. I odwrotnie, faceci tez doceniają taki aspekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;86791905]Jest tak, jak czujesz. Jeżeli czujesz się dla niego bardzo ważna, to tak jest. A jeżeli czujesz się nieważna, to nie jesteś ważna. W związkach nie zdarza się, że ktoś wysyła komunikat, a druga strona odbiera go całkiem odwrotnie. (Tylko niektórzy lubią żyć złudzeniami lub są podatni na kłamstwa partnera.)[/QUOTE]
co robić zatem, jeśli mi na nim zależy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
[1=ff2897be88094ba9561d813 e403cae158fb7339e_607773f 290367;86799090]co robić zatem, jeśli mi na nim zależy?[/QUOTE]
Jeśli tobie na nim zależy, a jemu na tobie nie zależy, to nie możesz zrobić nic niestety. Musisz pracować nad sobą, żeby się emocjonalnie od niego uwolnić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.