|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Ile filmów oglądacie?
Ciekawi mnie ile filmów oglądacie. Tak sobie czytam różne fora i się zastanawiam skąd ludzie mają czas tyle filmów oglądać. Często czytam, że to jest 300-500 i więcej rocznie. Ja nie jestem maniaczką oglądam 2-3 góra tygodniowo. Nie ma bata abym oglądała 7 w tygodniu i więcej, nie mam po prostu na, to czasu a poza tym też oglądam inne rzeczy a dwa filmy dziennie. to mój praktycznie cały wolny czas w ciągu dnia. Sto jak obejrzę, to wszytko i tak wydaje mi, się że, to nie jakoś mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ile filmów oglądacie?
Jak jest dobry rok to oglądam 70 rocznie (jeżdżę regularnie na 1-2 festiwale i chodzę w swoim mieście, wtedy potrafię obejrzeć 10 filmów w 3 dni). W gorszych latach 40-50. Staram się chociaż jeden film tygodniowo obejrzeć. Dla mnie dwie godziny w domu czy z dojazdem do kina 3 to bardzo dużo.
Mam znajomych, którzy oglądają codziennie jakiś film i dziwi mnie to, dla mnie to zmarnowanie czasu. Tym bardziej, że nie oszukujmy się, ciężko znaleźć tyle interesujących filmów. Ja mogłabym wybierać spokojnie 2 razy tyle, co oglądam, ale mam inne zainteresowania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pani Mizantrop
|
Dot.: Ile filmów oglądacie?
Kiedys potrafilam w weekend obejrzec i 4-5 filmow w jeden wolny dzien i prawie codziennie wieczorem po pracy tez cos ogladac. Obecnie jest tego zdecydowanie mniej, moze z 2-3 filmy na tydzien.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.