|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Toksyczna relacja
Hej wszystkim, chciałabym się po prostu wygadać, wiem że to co robię jest złe i nie powinnam siebie tak krzywdzić..
Jestem ze swoim chłopakiem 2 lata, pierwszy rok był cudowny, cały czas było widać jego starania, często mnie zaskakiwał, miło spędzaliśmy czas.. od początku związku wiedziałam że pali marihuanę ale upewniał mnie , że pali tylko okazjonalnie raz na pół roku przy filmie czy coś.. no przymknęłam na to oko bo nigdy wcześniej nie miałam z tym styczności, ale to był mój błąd.. zaczął mnie kłamać, okazało się że on popala bardzo często nawet 3 razy w tygodniu.. bardzo dobrze się z tym krył, robił to gdy chodziliśmy spać (nie mieszkamy razem mamy obydwoje po 20 lat) dowiedziałam się tego po roku, jak prosto w oczy zaczął mi kłamać że to nie jego lufka która dziwnym trafem leżała u niego w wazonie (naprawdę była bardzo długa bo wystawała z kwiatów ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Toksyczna relacja
On nie tylko kłamał ale szantażował cię emocjonalnie.
Z opisu wynika, że to świr i tyle. I za czym tęsknisz? Za narkomanem, który cię wiecznie olewał i kompletnie się tobą nie przejmował?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2019-06-05 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
po czasie zaufasz komuś- kto na to zaufanie będzie zasługiwał.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Autorko, zostaw za sobą tę chorą relację. Nie daj się szantażować cięciem, czy czymkolwiek innym. Zablokuj go, gdzie się da i zacznij normalnie żyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.