|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziewczyna chciała rozstania
Witajcie, pierwszy raz pisze taki post na jakimkolwiek forum. Z góry przepraszam jeżeli bedzie to jakoś niespójnie napisane.
Otóż w tamtym tygodniu pojechałem do dziewczyny na noc i zaczęła się dziwnie zachowywać. Cały dzień nie dała mi buziaka czy nawet przytulić się nie chciała. Widziałem że coś jest nie tak w nocy zapytałem o co chodzi i powiedziała mi że przestaje mnie kochać, byliśmy ze sobą rok i prawie 9 miesięcy. Nie powiedziała mi konkretnie już wcześniej parę razy zrywaliśmy ale ja zawsze za nią tak samo tęskniłem i kochałem Wyjechalem w niedziele do pracy zagranicą, strasznie za nią tęsknię. Wczoraj rozmawiamy ze sobą śpiewaliśmy np wczoraj i trochę się śmialiśmy. Podczas wolnych chwil zaczynałem zauważać co było źle między nami i znalazłem takie rzeczy -za mało wychodziliśmy razem czy to do restauracji czy gdzieś ze znajomymi -nie poszliśmy nigdy do klubu (to przez moją mamę ale to poruszę później) -ostatnio były dni mojego miasta i dziewczyna bardzo chciała iść ale powiedziała mi że nie chcę zamiast ją wziąć i powiedzieć że idziemy Tyle mi się wydaję Moja mama też mi nie pomaga mam 18 lat a nie mogę wyjść na dwór bez jej wiedzy, czy być właśnie dłużej niż 22. Żebym pojechał już do swojej byłej dziewczyny na noc musiałem ją błagać prawie na kolanach, moja kochana nigdy nie mogła spać ze mną w jednym łóżku. A jej mamie to nic nie przeszkadzało. Nawet moja dziewczyna mi pomogła kiedy moja mama mnie uderzyła i pojechałem od niej na 3 dni było super z Klaudia bo bardzo mi pomogła. Chciałbym jej jakoś pokazać że mogę się postawić mamie i może być inaczej Tylko nie wiem jak... Proszę pomóżcie mi jak to zrobić na odległość i jak wrócę. Powiedzcie mi też co powiedzieć mojej mamie żeby doszło do niej że ludzie jakoś normalnie wychodzą i śpią ze sobą A i zapomniałem dodać że ja jestem młodszy od swojej dziewczyny o 3 lata czyli ja jeszcze się uczę, a dziewczyna pracuje i bardzo często stawiała mi coś mimo tego że nie chciałem, ale robiła tak mimo wszystko. A moja matka potrafiła walnąć focha i nie zrobić dla nas obiadu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyna chciała rozstania
Jeśli ktoś przestaje kochać, to raczej nie pokocha na nowo.
Myślę, że może być tak, że ona poznała kogoś starszego i dlatego jej uczucia do Ciebie wygasają... masz 18 lat, ale to nie oznacza, że jesteś dorosły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sam obiadu nie mogłeś zrobić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mogłem, tylko ona mówiła żebyśmy już coś na mieście zjedli. A mama nawet nie powiedziała że nie robi.
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Nie jest tak znam ją, ale chcę jej jakoś pokazać że może być inaczej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Im szybciej się pogodzisz i zapomnisz o niej, tym lepiej dla Ciebie. Przestań się łudzić że do siebie wrócicie i będziecie szczęśliwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
chyba moja zdolnosc czytania spadla bo nie rozumiem polowy tego postu
![]() |
![]() |
#7 |
on tired little feet
|
Ona już Cię nie kocha i nic tego nie zmieni. Niestety póki jesteś tak młody i mieszkasz z mamą to musisz dostosowywać się do jej zasad, chyba że jesteś gotowy na konsekwentny bunt i olewanie jej zakazów.
Mama nie jest też Twoją służąca, nie ma obowiązku gotować ani Tobie ani tym bardziej dziewczynie z którą się w danym momencie spotykasz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.