|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak wzbudzić zazdrość u swojego faceta
Witam!
Ze swoim już narzeczonym jestem lekko ponad 2 lata. Od ponad roku mieszkamy pod wspólnym dachem, natomiast za rok bierzemy ślub. Nie powiem że odkąd zamieszkaliśmy razem wiele się zmieniło. Jak dla mnie osoboście- za szybko. Wiem, że mój narzeczony jest o mnie zazdrosny, ale nawet gdy tak się dzieje, sporadycznie o tym mówi, albo w ogóle ![]() Jakie znacie sprawdzone metody na wzbudzenie zazdrości, takie które trochę odświeżą atmosferę związkową? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak wzbudzić zazdrość u swojego faceta
Przecież jest o Ciebie zazdrosny to w czym problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Wyślij sobie kwiaty z tajemniczym bilecikiem.
Wysłane z mojego HUAWEI LUA-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
Ale po co?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam po co.
Wnosi to coś super do związku czy mało powodów do kłótni macie i ich szukasz na siłę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem zazdrość to bardzo złe i podstępne uczucie. Wiadomo, że miło jest gdy ktoś jest o nas zazdrosny i nie chce nas stracić, ale zazdrośc potrafi też bardzo dużo zniszczyć. Wiem to po sobie, ponieważ jestem zazdrośnicą. Aktualnie z tym walczę, wspierałam się terapią. Serio, to nie wnosi nic dobrego, a bardzo wiele niszczy.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
za dobrze Ci w życiu? na siłę szukasz problemów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lokalna gwiazda
|
Nie rób sobie pod górkę, dziewczyno.
Chyba myślisz, że zazdrosny facet poprzestanie na wyznaniu: Jestem zazdrosny o ciebie. Nie. On tak zatruje ci życie, że pożałujesz, iż sobie tego zażyczyłaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Bez sensu wzbudzać zazdrość, to bardzo niefajne uczucie, może połechta Twoje ego ale u faceta będzie miało nieprzyjemne skutki, chcesz żeby stracił do Ciebie zaufanie czy co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
A ja rozumiem autorkę posta. Może nie czuje, że jej chłopakowi na niej zależy. Ja miałam tak w pierwszym związku i próbowałam wzbudzić zazdrość w moim ex, ale nigdy mi nie wychodziło. Czemu? Bo jak się później okazało od dawna mnie nie kochał i mu nie zależało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
|
Ale zazdrość nie jest wyznacznikiem, czy komuś zależy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym napisać coś prześmiewczego, bo to naprawdę absurladne pytanie i potencjał pojazdogenny jest tutaj mocny.
Ale nic mi nie przychodzi do głowy, więc poczekam i poobserwuję, może patusiaaaaaaaaaa, stewardesa albo lisbeth wpadną na wątek. Albo Mija walnie jakiś 13-zgłoskowiec.
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Kobiety próbujące sztucznie podpuszczać swoich partnerów i grać na ich uczuciach zasługują na oddzielny krąg w piekle.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]() ![]() Chorobliwa zazdrość to nic innego jak brak poczucia własnej wartości i strach o swoją pozycję w związku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moi znajomi bardzo dobrzy ostatnio mieli taką historię. Oboje sobie powiedzmy mocno ufali, gdy jedno chciało z koleżankami/kolegami wyjść bez drugiej połówki nigdy nie było problemu czy zazdrości. Po pewnym czasie kobicie trochę odwaliło i stwierdziła, że on musi kogoś mieć, bo nie kontroluje jej za bardzo, pozwala chodzić gdzie chce i z kim chce. I wpadła na genialny pomysł aby wzbudzić zazdrość, wymyśliła sobie kochanka i romans ![]() ![]() Kolega się dowiedział o rzekomym kochanku i tego samego dnia związek się zakończył. Nawet tłumaczenia, że to było zmyślone nie pomogły. Autorko tego głupiego wpisu, jak chcesz spieprzyć to co masz, to kombinuj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Holy Crap!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;86980137]O to to, w 10000000% się zgadzam
![]() Moi znajomi bardzo dobrzy ostatnio mieli taką historię. Oboje sobie powiedzmy mocno ufali, gdy jedno chciało z koleżankami/kolegami wyjść bez drugiej połówki nigdy nie było problemu czy zazdrości. Po pewnym czasie kobicie trochę odwaliło i stwierdziła, że on musi kogoś mieć, bo nie kontroluje jej za bardzo, pozwala chodzić gdzie chce i z kim chce. I wpadła na genialny pomysł aby wzbudzić zazdrość, wymyśliła sobie kochanka i romans ![]() ![]() Kolega się dowiedział o rzekomym kochanku i tego samego dnia związek się zakończył. Nawet tłumaczenia, że to było zmyślone nie pomogły. Autorko tego głupiego wpisu, jak chcesz spieprzyć to co masz, to kombinuj.[/QUOTE] Ale żenada! ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;86980137]I wpadła na genialny pomysł aby wzbudzić zazdrość, wymyśliła sobie kochanka i romans
![]() ![]() Kolega się dowiedział o rzekomym kochanku i tego samego dnia związek się zakończył. Nawet tłumaczenia, że to było zmyślone nie pomogły. [/QUOTE] I tak trzeba żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
chodzicie na randki? jeśli nie to zaproś go na jakieś fajne wyjście. albo kup sobie ładną bieliznę i zaszalejcie. znajdzcie sobie wspólne hobby... sposobów jest mnóstwo. wzbudzanie zazdrości nie jest jednym z nich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Natomiast szczerze: takie wątki nieustająco mnie zadziwiają. Autorko, lubisz adrenalinę? Skocz na bungee. Wywoływanie zazdrości w celu ożywienia związku jest co najmniej bezsensowne. No ale podobno nic tak nie ożywia kryminału, jak kilka trupów.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
lokalna gwiazda
|
Pewna dziewczyna, któregoś dnia z rana
Chciała się poczuć bardziej pożądana Bo to powód jest do troski Niezazdrosny chłop, choć boski Nie została tu zrozumiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
O, nowość! Chyba jeszcze nie widziałam wątku z pytaniem jak skutecznie wprowadzić do swojego związku patologię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Autorko, nudzisz się w swoim związku? Czy szukasz na siłę powodu, żeby go zakończyć?
Nie rozumiem po co wzbudzać specjalnie w kimś zazdrość... Zdecydowanie na ożywienie związku jest wiele innych skuteczniejszych sposobów.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wizażowy Kot Igor
|
Cuuuudny limeryk!
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.