![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Flirt z zajętym facetem
Dziewczyny, ja wiem że Wy zawsze dobrze doradzicie i potraficie ocenić sytuację.
A sytuacja, w której się obecnie znajduję jest ciężka.. Postaram się napisać krótko i na temat. Niecały miesiąc temu za pośrednictwem facebooka poznałam faceta, piszemy codziennie, poruszamy bardzo intymne tematy, planujemy spotkania. Problem jest w tym, że on kogoś ma. Skąd o tym wiem? A stąd, bo w profilu ma bardzo dużo zdjęć, wpisów itp. Na zdjęciu profilowym oraz zdjęciu w tle jest sam, jeśli to ma jakieś znaczenie. I nie, nie jest to jego była, jest to kobieta z którą obecnie jest w związku. Ja od początku wiem że on jest zajęty, on natomiast przez ten miesiąc pisania ani słowem mi o tym nie wspomniał. I tak się zastanawiam dlaczego.. Czy on myśli, że ja na 100% o tym wiem, czy może myśli że nic nie wiem? Powinnam z nim poruszyć ten temat? Napiszcie mi co o tym sądzicie. PS. Nie piszcie mi że jestem zła, bo flirtuję z zajętym facetem, nie oceniajcie mojego sumienia, zaoszczędźmy zbędnych komentarzy. PS2. Zaraz pewnie padnie pytanie o wiek.. Oboje jesteśmy 25+ Napiszcie mi po prostu: jak myślicie - czy jest możliwość, że on myśli że ja nie wiem, że kogoś ma i czy powinnam z nim o tym pogadać. Z góry dziękuję i życzę miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Flirt z zajętym facetem
A skąd mamy wiedzieć co on myśli? Może ma Cię za głupią, może uważa, że jesteś świadoma tego co robisz.
Jeśli pakujesz się w takie bagno, to bierzesz to z całym bagażem odpowiedzialności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Miesiąc pisania i nie spytałaś czy ma dziewczynę skoro widzisz, że ma? Nieźle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nikt ci tutaj nie powie co myśli jakiś obcy facet.
Zapytaj to będziesz wiedziała. Dziwi mnie tylko twoje zdziwienie tym, że ci nie powiedział o tym domniemanym związku czy jakiejkolwiek innej relacji. Chyba wie jakie zdjęcia wstawił do sieci i jak one wyglądają, więc po co miałby je specjalnie dla ciebie uzupełniać o dodatkowe informacje? Masz kilka możliwości: - facet jest debilem i myśli, że tych zdjęć nie widać - dobrze wie, że widać i go to nie obchodzi, bo ma inne priorytety niż tobie się wydaje, że powinien (ludzie mają w swoich związkach różne zasady) - to ty się mylisz interpretując jego zdjęcia/wpisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Zdecydowanie powinnaś poruszyć ten temat skoro cię to uwiera.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Pewnie mysli ze wiesz i nie masz z tym problemu ,planuje kilka schadzek na sex i tyle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Pytasz się czy powinnaś się go zapytać o tą kobietę? Oczywiście, że powinnaś i to znacznie wcześniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego jego o to nie zapytasz?
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Powinnaś urwać kontakt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Na razie to masz jedynie wirtualny romans z fejsa z zajętym panem. Pewnie na spotkaniu, o ile do niego dojdzie, powie że zajęty. Wciśnie Ci przy okazji pewnie te wszystkie daremne gadki, jak to go dziewczyna / żona nie rozumie, nie sypiają ze sobą i kiedyś była inna. Także wszystkie atrakcje zapewne przed Tobą. Po co przyspieszać?
A tak serio, taka dorosła i niby wiesz na czym polega ta gra, a zakładasz wątek na forum o jakimś faceciku, z którym piszesz miesiąc. Jak tak dalej pójdzie, to za 3 miesiące będziesz tu wylewała gorzkie żale, że się zdążyłaś zauroczyć, a tu klops, bo on partnerki jednak nie zostawi. Przemyśl sobie jednak co robisz, bo ostatecznie krzywda stanie się Tobie.
![]() |
#11 |
Wizażowy Kot Igor
|
Na Twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój póki czas. Myślę, że skoro facet jest zajęty i nie ukrywa tego ( zdjęcia, wpisy) to możesz nie być jedyna, z którą flirtuje, porusza intymne tematy i planuje spotkania.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;87109778]Powinnaś urwać kontakt
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] W sumie dlaczego ma urywać kontakt? Może ona szuka tylko seksu, a on ma otwarty związek? Najpierw powinna z nim porozmawiac i urwać kontakt, jeśli ich oczekiwania są odmienne lub facet nie traktuje jej tak, jak tego oczekiwała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Jak szuka seksu to co ją obchodzi czy ma dziewczynę czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Skoro ma dziewczynę i obnosi się z tym związkiem na Fejsie, to może to ten sam chłopak, który co jakiś czas pisze do mnie z prośbą o spotkanie?
![]() Co tacy faceci sobie myślą? Nic. Chodzi im tylko o seks. Jak chcesz być jedną z wielu, z którą zdradzi swoją dziewczynę, to Twój problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87109243]Miesiąc pisania i nie spytałaś czy ma dziewczynę skoro widzisz, że ma? Nieźle.[/QUOTE]
A po co miała spytać, skoro widzi, że ma? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;87110125]A po co miała spytać, skoro widzi, że ma?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Bo się nad tym zastanawia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie paranoja.
Nie pisze ludziom "Elo, mam chłopaka", bo co to kogo interesuje? Mam publiczny profil, widać, że mam. Nie wiem, w jaki sposób miałabym rzucać tą informacją tak z tyłka. ![]() Jak taka rozmowa miałaby wyglądać na Facebooku? - Hej, masz te przykłady z kwantowej? - Nie, ale mam chłopaka. Ok, no spoko. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Może zapytaj się go o to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że Ty później zaoszczędzisz postronnym ludziom wypłakiwania im się w rękaw, jak to zostałaś źle potraktowana i czemu los jest taki okrutny. Takie historie nie kończą się dobrze dla osób, które przeżywają już zdjęcia faceta na fejsie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Tobie w rękaw płakać nie będę, więc nie musisz się martwić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Może to erotoman gawędziarz i niekoniecznie planuje że będzie brał cię a aucię
![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2019-08-25 o 01:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Zeby ta pewnosc siebie Ciebie nie zgubila. Bardzo zle swiadczy o Tobie, ze flirtujesz z zajetym facetem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za pouczenie, ale nie o to pytałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
To przeszkadza ci to ze ma dziewczyne czy nie?
Bo jak nie jest to dla ciebie problem to po co chcesz sie pytac?przeciez widzisz ze ma. moze on uwaza ze widzisz to po co ma o tym jeszcze mowic Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-08-25 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
a co to znaczy, że "planujecie spotkania"? czemu jeszcze do żadnego nie doszło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Doskonale wiesz ze ma dziewczyne, ale zgrywasz glupia jak zapytac i takie tam. Slabe.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;87109414]Nikt ci tutaj nie powie co myśli jakiś obcy facet.
Zapytaj to będziesz wiedziała. Dziwi mnie tylko twoje zdziwienie tym, że ci nie powiedział o tym domniemanym związku czy jakiejkolwiek innej relacji. Chyba wie jakie zdjęcia wstawił do sieci i jak one wyglądają, więc po co miałby je specjalnie dla ciebie uzupełniać o dodatkowe informacje? Masz kilka możliwości: - facet jest debilem i myśli, że tych zdjęć nie widać - dobrze wie, że widać i go to nie obchodzi, bo ma inne priorytety niż tobie się wydaje, że powinien (ludzie mają w swoich związkach różne zasady) - to ty się mylisz interpretując jego zdjęcia/wpisy[/QUOTE] Jedyny sensowny post w tym wątku. Niesamowicie Cię to interesuje czy ma faceta czy nie, to zapytaj. Tylko, ze on może bierze Cię za inteligentna babkę i wie co on ma na profilu i domyśla się, ze ogarniasz takie rzeczy jak używanie fb. Prawdopodobnie on nie widzi potrzeby wtrącania do Waszych rozmów osoby trzeciej, bo niby po co? Jesteś dorosła, on tez. Traktujcie się poważnie, jak inteligentni ludzie. Chyba, ze to debil, ale w takim wypadku pewnie po miesiącu rozmów byś już to wiedziała. Chcesz z nim tylko miło spędzić czas? Zaproponuj zgranie z nim grafików. Czy pytać o partnerkę? Ja na Twoim miejscu bym tego nie robił. Bo to nie z nią pisujesz. A po drugie i tak przecież to wiesz. On tez wie, ze Ty wiesz, bo tego nie ukrywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Nie rozumiem po co chcesz go o to pytac. To dość oczywiste że kogoś ma i zdaje sobie sprawę że o tym wiesz. Jeśli Ci to odpowiada- powodzenia, jeśli nie to to zakończ i tyle.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.