|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Atelier des Ors, Nuda Veritas, 8,45 zł / 1 ml
WĄTEK ZAMKNIĘTY Z POWODU BRAKU WYSTARCZAJĄCEJ LICZNY CHĘTNYCH NA MILILITRY.
ZOSTAŁO 40-50 ml do wzięcia Zapraszam na rozbiórkę zapachu, który ostatnio naprawdę mnie zachwycił. Doskonały do noszenia w cieplejsze miesiące, nienachalny, bardzo elegancki, dodający pewności siebie, świetnie wyważony między soczystą, skropioną rosą zielenią a urzekającym aromatem białych kwiatów, świetlisty, iskrzący złotymi promykami, mocno komplementowany â Atelier des Ors, NUDA VERITAS. Kto ma ochotę skosztować "nagiej prawdy" zainspirowanej dziełem Gustava Klimta? 1. Nazwa zapachu i pojemność: Atelier des Ors, Nuda Veritas 2. Miejsce zakupu: Quality Missala 3. Link do opisu nut: fragrantica 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do organizatora: 845 zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 8,45 zł 6. Termin zbierania wpłat: do 2-3 dni od zebrania listy wszystkich chętnych i przesłania danych do przelewu. 7. Posiadane atomizery i ich ceny: plastikowe sample 3 ml (nalewam maksymalnie 2,5 ml)- 1,4 zł plastikowe sample 5 ml - 1,8 zł szklane fiolki 10 ml (Globe) - 2,5 zł / 5 szt./ 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka, choć nie wykluczam "odpsikiwania" bezpośrednio do atomizerów. 9. Koszt wysyłki do współkupujących: polecona eko - 8,5 zł (tylko w przypadku sampli) polecona prio - 9,5 zł (tylko w przypadku sampli) paczka eko â 13 zł paczka prio â 14 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: w ciągu 1-2 dni od otrzymania naszego flakoniku (o ile będę miała wtedy zdecydowaną większość wpłat) 11. Lista udziałowców (kupujących): P- mam przelew; W: wysłane; Odebrane - do oddania ok 60 ml *** W wiadomości proszę określić rodzaj buteleczki oraz preferowaną formę przesyłki. Magia01 - 5 ml (pol. eko) Vanilla - 5 ml (pol. eko) ZOSTAŁO 40-50 ml do wzięcia
![]() Edytowane przez __nika__ Czas edycji: 2019-08-12 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Atelier des Ors, Nuda Veritas, 8,45 zł / 1 ml
Ja poproszę 5 ml na poznanie zapachu, plastik i polecona eko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście zapisuję ![]() I... trzymajmy kciuki, żeby flaszka się rozebrała ![]()
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mam próbkę i spośród wielu innych, które zamówiłam z Missali - ta kompozycja wydała mi się godna zakupu całego flakonu. Ciekawostką jest, że gdy testowałam ten zapach, kilka postronnych osób zaczepiło mnie i zapytało, czym pachnę, bo wyjątkowo i bardzo pięknie. Chcę zamówić flakon oczywiście nie ze względu na komplementy, ale na samą kompozycję - nuty znajome, dość popularne, ale zblendowane w jakiś magiczny sposób tak, że - choć testowałam setki perfum - tu nie mogę wyjść z podziwu. Mam wrażenie, że ta woda perfumowana w cudowny sposób podbija nasz własny zapach czystej skóry, buduje przestrzeń z dzięki nutom cytrusowym i zielonym i wypełnia ją kwiatami - ale nie takimi dosłownymi i duszącymi, lecz ujętymi bardzo sensualnie. Zapach testowałam również na męskiej skórze, gdzie dość szybko przechodzi w trzecią, drzewną fazę projekcji, gdzie brzmi również przeciekawie. Nieustannie zapraszam do skosztowania ![]() ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
proszę 5 ml w plastiku, polecony eko
![]()
#7 |
Wtajemniczenie
|
#8 |
Wtajemniczenie
|
Moi drodzy,
coś czuję, że rozbiórka nie dojdzie do skutku... ![]() Poczekam jeszcze do niedzieli. Jeśli znaleźliby się chętni na 20 ml, to byłabym w stanie udźwignąć koszt perfum. Niezmiennie i z nadzieją zapraszam ![]()
#9 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, muszę zamknąć wątek z powodu niewystarczającej liczby chętnych na mililitry
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.