|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zabieg odmladzajacy
Witam. Jestem mężczyzna i nie lubie źle wyglądać. Chciałbym się zapytać jaki zabieg estetyczny polecacie. Moja skóra jest odwodniona i jakby bardziej opadnieta. Mam 29 lat. Kiedyś mialem zabieg dermaoksybrazji. Cera była bardzo odświeżona ale efekty trwały tylko miesiąc. Chciałbym zrobić coś co będzie utrzymywać się dluzej. Proszę o odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zabieg odmladzajacy
Tak oto wygląda moja tearz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jeszcze tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Kwas hialuronowy w bruzdy nosowo-wargowe i może mezoterapia, pij też dużo wody. Coś z cieniami pod oczami też bym zrobiła, ale tu nie umiem nic doradzić.Nie robi Ci się też ukośna zmarszczka pod okiem? Bo na pierwszym zdjęciu trochę jakby ją widać, a na drugim nie. Jak coś to ją też można kwasem hialuronowym potraktować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cienie pod oczami to mam od dziecka. Myślałem bardziej o zabiegu nićmi ale jeszcze chyba nie teraz. A ten kwas to mi za bardzo nie odpowiada :p bardziej mi zależy na podniesieniu owalu twarzy żeby wyglądała młodziej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Śnięta Mucha
|
Tak, jak pisały dziewczyny - postarzają cię podkówki pod oczami, bruzdy nosowo wargowe (choć te nie są duże) plus zapada się broda, tam też przydałby się kwas hialuronowy. Owalu Ci nici nie podniosą, możesz o nich pomyśleć za 11 lat jak zaczniesz mieć chomiki. Wolumetria może delikatnie unieść opadające policzki. Kwasem hialuronowym możesz też wymodelować nos.
Zaczęłabym od brody, nosa i ubytków pod oczami, bo z Twoim owalem twarzy nic nie jest nie tak. Edytowane przez Pani_Robot Czas edycji: 2019-08-05 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.