|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Choć trochę egzotyczne wakacje w Europie
Cześć dziewczyny,
zastanawiam się nad wyjazdem urlopowym, którego wyobrażenie mam jak na razie tylko w swojej głowie. Brakuje mi wiedzy, aby podjąć decyzję. Nie zależy mi na wylocie do zamkniętego ośrodka z dala od lokalnych społeczności. Chciałabym zatrzymać się w tętniącym życiem, pięknym turystycznym miasteczku, gdzie miejscowi prowadzą swoje małe interesy i kochają to co robią. Mam ochotę na zderzenie z inną kulturą i zapierające dech w piersiach widoki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Choć trochę egzotyczne wakacje w Europie
Cytat:
![]() Generalnie z mojego doświadczenia te małe interesy miejscowych to zdzieranie kasy z tłumu turystów, nie wiem czy rzeczywistość Cię nie rozczaruje ![]() Włochy i Grecja są bardziej "romantyczne", mniej zaśmiecione, bardziej cywilizowane, ale też droższe i skomercjalizowane. Gdybym miała takie ambicje jak Ty to wybrałabym jedno z mniejszych i mało znanych miasteczek na mapie i tam celowała, powinno być chociaż trochę luźniej. Piszesz o miastach tętniących życiem, ale to nie jest tak romantyczne jak na filmach, tak wygląda tętniąca życiem Florencja w sezonie: https://cdn.images.express.co.uk/img...=1536151923745 Edytowane przez amillia Czas edycji: 2019-09-04 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.