![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dobry psycholog w Łodzi
Cześć, dziewczyny.
Potrzebuję wizyty u psychologa, jednak nie chciałabym trafić do byle kogo, zależy mi na tym, żeby była to osoba sprawdzona, miła, "ludzka" i skuteczna. Przekopałam już google, jednak nie znalazłam nic konkretnego (albo np. polecany psycholog zajmował się tylko dziećmi). Piszę tutaj, ponieważ wiem, jak wiele osób korzysta z tego forum - być może również osoby korzystające z pomocy psychologicznej w Łodzi, które mogłyby mi kogoś polecić (może być poprzez prywatną wiadomość). Jest mi obojętne czy polecany psycholog przyjmuje państwowo czy prywatnie, byle był sprawdzony. Z góry bardzo Wam dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Jeśli tym postem łamię regulamin (który przeczytałam), proszę o skasowanie go i bardzo przepraszam moderatorów za problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry psycholog w Łodzi
Podbijam, w nadziei na jakąkolwiek odpowiedź...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja znam dobrego (państwowego) psychologa w Łodzi ale przyjmuje on młodzież szkolną. To znaczy może starszymi też się zajmuje ale ja na ten temat nic nie wiem - musiałabym się dowiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ok, a jakieś namiary?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A może spróbuj ..na politechnice łódzkiej jest Akademickie Centrum Zaufania Politechniki Łódźkiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
HEJ
mam nadzieję, że już sobie poradziłaś z problemami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Na Wioślarskiej znajduje się Instytut Ericksonowski, przyjmuje tam kilkoro specjalistów. W Palmie są też dyżury psychologów.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Dorota Kotarska, na retkini tel. xxxxxxx jest swietna
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Dorota Kotarska, przyjmuje na retkini, tel. xxxxxxx, jest ![]() Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-12-02 o 03:43 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja tez jestem bardzo zadowolona z terapii u pani Kotarskiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Monika Marchewa - niestety nie wiem gdzie aktualnie przyjmuje, trzeba spytać pana google
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Jestem zadowolona i polecam
![]() Jest bardzo miła, kompetentna i dla mnie okazała się bardzo skuteczna. kontakt na str xxxxxxxxxxxx Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-12-02 o 03:45 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ja polecam - jak dla mnie wspaniałego psychoterapeutę. Wspaniały pewno dlatego że po prostu mi bardzo pomógł odnaleźć siebie w warunkach jakich on poznał mnie. I dziękuję mu za to. Jest jak najbardziej "ludzkim" człowiekiem. Nie siedzi i nie patrzy jak za przeproszeniem "cielę w malowane wrota", tylko uczestniczy w spotkaniu. Nie przyjmuje co prawda z NFZ ale stawkę ma jak dla mnie niską w porównaiu do pomocy. - Jeszcze raz dziękuję Panu Krzysztofowi. Podaję jego numer telefonu xxxxxxxx po prostu za jego zgodą - jeśli chciałabym Go polecić, Szczerze polecam na terapię indywidualną jaką ja odbyłam. Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-12-02 o 03:45 Powód: nr. tel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Jestem w trakcie terapii u Pani Doroty Kotarskiej . To wspaniała psychoterapeutka , już po pierwszej wizycie była niesamowita poprawa. Zaskoczyło mnie to bo przeszłam wiele terapii i nikt nie potrafił mi pomoc.
Polecam wam ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Zapomniałam podać namiary ,Kotarska Dorota tel. xxxxxxx Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-12-02 o 03:46 Powód: nr tel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, znacie jakiegoś psychologa który przyjmuje w ramach NFZ (bezplatnie) z Łodzi? Koleżanka szuka psychologa a ja nie bardzo umiem jej doradzić, wiec pomyślałam, że może napisze na forum i któraś z was zna takiego psychologa, a może i kiedyś np. mnie też się przyda. Z góry bede wdzieczna za jakąkolwiek pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam, bo z autopsji wiem, że nie jest łatwo o dobrego terapeutę w naszym kochanym mieście
![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Dawno nie odwiedzałam tego wątku. Zajrzałam tu z ciekawości (po długiej nieobecności) - kogo polecacie jeśli chodzi o psychologa w naszym mieście.
Ja stanowczo polecam - Pan Krzysztof Ubraniak NAJLEPSZY psycholog w Łodzi! Nikt mi nie powie że nim nie jest ![]() Ostatnio poleciłam go przyjaciołom i są BARDZO zadowoleni. Ich małżeństwo wisiało na włosku a wszystko powolutku się układa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
a ja polecam Centrum Równowaga na Sterlinga, mają t.indywidualną i grupową (choć nie wiem, czy w tym momencie, trzeba sprawdzic)
xxxxxxx Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-12-02 o 03:47 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Czy tylko mnie dziwi, że w tym wątku wszystkie posty polecające kogoś, z namiarami i nazwiskami dodają osoby z 1 lub 2 postami?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, czy tylko Ciebie, ale powiem,że Twoje zdziwienie jest słuszne.
Mnie to zastanowiło, dopiero po wizycie u jednej z polecanych tu Pań,która z psychologiem nie miałą nic wspólnego, a jak się potem zorientowałam posty wstawia jej syn. Niestety, na takich naciągaczy nie ma żadnej mocy prawnej. Polecam zasięgnięcie opinii w Polskim Towarzystwie Psychologicznym,które daje terapeutom wiarygodność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pomyśleć, że ja podając nazwisko terapeutki powstrzymałam się od walnięcia od razu adresu jej strony...
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny. Też jestem na etapie poszukiwania psychologa, sprawdzałam głównie w Google, ale i na Fejsie czy Google+ (przewijają się te nazwiska z wątku, więc chyba nie jest źle). Ale nie podjęłam jeszcze decyzji, chociaż śledzę kilku psychologów na społecznościówkach (kurczę, to "śledzę" w kontekście szukania psychoterapeuty dziwnie musi wyglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
być możne jeden post to tana reklama lub być może ci terapeuci są tacy
wspaniali że ludzie by napisać im opinie się tutaj na naszym wielebnym portalu logują @martiniewska to ty jesteś na tej focie fajnie wyglądasz ![]() sam mam parę kont z jednym postem tu i tam człowiek zapomni nicka lub kodu, pójdzie do pracy, wyjedzie za granice pracować jak wół prze 3 miesiące w takich chwilach nie myślę jaki kremik polecić na wizaz.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Jak człowiek zapomni hasła to może skorzystać z opcji jego odzyskania, a nie zakładać ente konto...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
oczywiście że można, ale nie oto chodzi a o co?? szanowne panie zapytacie
a ja odpowiem. "nie oceniaj książki po okładce" https://www.youtube.com/watch?v=viY_A8muW9w |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Podjęłam wreszcie decyzję i zapisałam się do Pani Beaty Matys-Wasilewskiej. Przez telefon zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, zobaczymy jak będzie po wizycie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wybrałaś Panią Beatkę, to chyba nie ma szans, żebyś się rozczarowała
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
No, byłam wczoraj i Akane, miałaś rację
![]() Także polecam gorąco Panią Beatkę ![]() (same zdecydujcie czy umówić się mailowo czy telefonicznie) Aha, gabinet jest na rogu Radwańskiej i alei Politechniki, także niezły dojazd. Kurczę, nie sądziłam, że od terapeuty można wyjść z uśmiechem, zawsze wydawało mi się, że raczej wychodzi się zdołowanym. Wiem, że czeka mnie sporo pracy nad sobą, ale cieszę się na samą myśl o niej. Uwierzyłam wreszcie, że może być lepiej! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-12-02 o 03:48 Powód: linkreklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
jak powiedziała kiedyś ekscelencja Madga Gesler w tvauenie o pieczeni "coś mi tu śmierdzi trupem"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.