|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe forum - lekarstwem na uzależnienie od Wizażu :(
Chciałam tylko podzielić się moimi obawami...
Jestem na Wizażu od dwóch lat, bardzo polubiłam tę stronę i całą Wizażową społeczność Nowe forum skutecznie leczy mnie z tej "przypadłości". Może to powód do radości? Będę miała więcej czasu na inne rzeczy. Nie wiem. Ale trochę mi smutno. Staram się nie nastawiać na "nie", nie zrażać, ale to nowe forum jest moim zdaniem nieprzyjazne, nieczytelne.. i po prostu zupełnie mi się nie podoba Wchodzę tu jeszcze, są ciekawe wątki, na które odpowiadać już mi się jednak nie chce Wczoraj próbowałam odpowiedzieć na wątek o 3-cim maja, załączyć kilka zdjęć, które nie chciały się załączyć, choć były odpowiedniej wielkości, i tylko wywaliło mnie ze strony W ogóle kolorystyka, stylistyka tego forum.. to już nie to samo, co stary, dobry Wizaż ![]() Boję się, że po prostu zapomnę o tej stronce
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe forum - lekarstwem na uzależnienie od Wizażu :(
Oj Karolcia, nie mów tak
. Nie chcę abyś przestała tu zaglądac i sie wypowiadać. Bardzo cenię twoją szczerość i lubie czytać twoje posty... Mam nadzieje ze sie jakos przyzwyczaisz. Wielu Wizazankom na poczatku bylo trudno. Mi tez. Ale dosc szybko sie przekonalam ze nie jest tak zle. Do nowego forum przekonaly mnie przede wszystkim nowe opcje. Moze tobie tez cos sie tutaj spodoba? ![]()
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Charlotte- no co Ty nie odchodź
![]() ZOSTAŃMY RAZEM lalala... ZOSTAŃMY RAZEM lalala... że tak powiem....
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
no prosze. a ja dopiero po zmianie forum poczulam sie naprawde uzalezniona
![]() probuj probuj, ciezko sie przestawic jak sie do czegos mocno przyzwyczailo. ale zagubienie nigdy nie trwa wiecznie, predzej czy pozniej zaczniesz sie tu czuc jak w domu, tylko nie zniechecaj sie! i koniecznie pogmyraj w opcjach - nastaw forum tak, by bylo ci jaknajprzyjazniejsze
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
mam to samo ,ni podoba mi sie ,jest szywno i nie widze plusów nowgo forum .
wkurza mnei rozbicie kazdego forum osobno ,wisza te samo po 2 dni ,denerwuje mnie ,że klikam na jeden a ukazuja mi sie wszytski ,że nie ma tego plusika do rozwinęcia wszytskich lub jednego ,wkurza mnie ładowanie zdjec ,nie pokazuja sie same tylko trzeba je otworzyc ,żałuje ze nie dostaje na maila watku w którym brałm udzial ,zapominam o nim a najczesciej nie chce mi sie szukac. nie do wszytskich mozna napisac maila na priv bo ble ble ble wiec zaczna sie watki o podanie maila czyli watki o niczym . wiem wiem ,ze trzeba sie przyzyczaic i uczyc ale mnie sie nie chce , bylo dobrze a teraz jest gorzej a jak sie naucze to znowu bedzie cos innego . nie podoba mi sie i juz ,cała stylistyka jest do bani ,jak na amatorskiej stronie o ukochanmym żółwi babci józi :-/ |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wszelkie zmiany zawsze budzą mniejsze, bądź większe kontrowersje. Mnie np "wcięło" nickname ze starego forum (miałam Cassablanca) Złoś napisał, że zapewne mam załozone dwa konta na wizażu, to jednak jest niemożliwe, bo gdy próbuje zalogować sie jako Cassablanca, na maila dostaje wiadomość: Agniesia18 ktoś próbował włamać sie na Twoje konto (i bądź tu mądry człowieku o co chodzi) ![]() Jednak, że cechuje mnie optymizm pomyślałam: pal licho stary nick,a co sie będe przejmować, jakby nie było ważniejszych rzeczy na świecie ![]() A nowe forum jest CUDNE. Wystarczy tylko chcieć, a szybko je pokochasz jeszcze bardziej niż stare I nie pisz, że tamto stare, dobre forum było lepsze, bo widocznie nie było skoro trzeba było zmienić:P Podążajmy z duchem czasu. A co nie stać?! :PPozdrawiam
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem na Wizażu od kilku miesięcy , poczatkowo istniało dla mnie jedynie KWC, bałam się wypowiadac na forum , gdyż obawiałam się , że dziewczyny tu tworzą jedno wielkie grono i niechętnie przyjmą nową osobę.. Strasznie pozytywnie mnie tu wszystko jednak zaskoczyło, i choć dalej czuję się nowa, to już się przyzwyczaiłam do wizażu i forum, na które zaglądam codziennie,nałogowo, i choć uważam , że to nowe jest jednak bardziej funkcjonalne, brakuje mi starego .......Ale w moim przypadku juz zaczynam lubic to nowe, myślę, że i Tobie się spodoba, lub poprostu się przyzwyczaisz...TYLKO NIE OPUSZCZAJ WIZAŻU,PRZECIEŻ TU JEST FANTASTYCZNIE!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Mi też się to nowe forum nie podoba. Ale wszystko jestem w stanie znieść oprócz jednego: brak drzewek. Wiadomo było kto komu odpowiada. To było bardzo czytelne. Jeśli tworzył się 'podwątek' nie przeszkadzał on w czytaniu wątku głównego. To była cecha, która wyróżniała to forum od innych. Niestety, dla mnie to powoduje, że forum jest dużo bardziej nieczytelne, co odbiera przyjemności z przesiadywania na wizażu...
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
łączę się z Tymi, które nie moga sie przyzwyczaić. Też codziennie wpadałam tu po kilka razy sprawdzic co słychać, a od poniedziałku jakos nie mogę sie przekonać. To jest pierwszy post pisany na tym nowy forum, moze to bedzie jakis dobry początek??
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Droga Charlotte i wszystkie Drogie Wizażanki
![]() Wierzcie mi, że dla mnie to też nie była łatwa zmiana. Ja lubiłam nasze stare forum. NIe było doskonałe, ale swojskie. Niestety okazało się bardzo zawodne i nierozwojowe technicznie ![]() Zło pokazywał mi kilka rozwiązań, ale dopiero to forum było w miarę logiczne. Poprzez indywidualne ustawienia funkcji można przynajmniej choć trochę dopasować go do swoich oczekiwań. Mam prośbę, nie zniechęcajcie się formą. W końcu treść jest najwazniejsza. A Wizażanki przecież mamy te same ![]() Gorąco ściskam AgaZ |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
To ja mam pytanie natury technicznej:
Każdy wątek, w którym brałam czynny udział miał na forum obok oceny taki zielony kwadracik, po tym jak forum padło nie ma już tam tych kwadracików. Co zrobić, żeby się pojawiły? Wiem, że można subskrybować wątek na maila, ale nie o to mi chodzi, chcę po prostu wchodząc na foru widzieć, w któwych wątkach się udzielałam. Bardzo proszę o odp. może być privi. PA |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Złosiowi chodziło o to, że byłaś zalogowana jako Cassablanca(Agniesia18)? Na nowym forum nie obowiązują nicki, które pojawiały się przy postach, ale te z ocen na KWC (user id o ile dobrze kojarzę).
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mnei na początku też było trudno.
Naprawdę ciężko jest przyzwyczaić się do zmian,ale to cały czas ten sam Wizaż,te same osoby.To my go tworzymy ,a nie układ forum itp.itd
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie Ja bym wolała być nadal Karolą, tak jak do mnie mówicie, a nie Charlotte "Charlotte" wymyśliłam kiedyś tam tylko dlatego, że "Karola" była już zajęta... Można to jakoś zmienić?
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No cóż, nie mamy wyjścia... trzeba się przyzwyczaić... Edytowane przez kallipso Czas edycji: 2005-05-06 o 01:06 Powód: ech, to nowe forum... ;) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
A powiedzcie mi jeszcze jedno: czy da się uzupełnić profil (cera, włosy itp) nie podając daty urodzenia?? bo jakoś mi się nie udało jak zapomniałam wpisać daty. Nie wszytskie wizażanki chcą się przyznawać do swojego wieku, ale chyba mogą wtedy podać inne dane o sobie, nie?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raróg
|
A mi aż bardziej chce się pisać, chociaż zazwyczaj tego nie robię, chyba że coś mnie naprawdę rusza albo mam dzień. Nowe forum ma dużo plusów, wielkie wątki nie ciagną się kilometrami, zdjęcia krócej ładują a Avatarki to też miły bajer
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Od razu zaznaczam, ze nie przeczytalam wszystkich wypowiedzi, bo zaraz znikam spac
ale do nowego Wizazu naprawde mozna sie przyzwyczaic... a ja juz prawie o starym zapomnialam ![]() na poczatku etz nei chcialam sie nastawiac na "nie", a pozniej stwierdzilam, ze a niech tam, beznadeziejnie tu i nawet nie mam zamiaru sie przestawiac, zaczelo mi brakowac Wizazu i zagladalam tu zeby wyrazic pare razy swoj sprzeciw...a pozniej juz tylko zglaszalam pytania i uwagi i spodobalo mi sie bardzo i wypowiadam sie chyba teraz nawet czesciej niz wczesniej ![]() Charlotte, nie zapominaj o Wizazu... pozdrawiam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na "tamtym" forum odezwałam się tylko raz. Teraz odzywam się częściej, powiem ze teraz jest jakos tak czytelniej. Jest tu pare fajnych opcji. A najważniejsze to jest się przyzwyczic, wyprobować nowe funkcje i bedzie oki.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak szczerze mowiac na starym forum za duzo nie napisalam...i to wlasnie tamto forum wydawalo mi sie nieczytelne a to baardzo lubie
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dosłownie zakochałam w nowym forum
.Ma tyle funkcji i bajerów, że głowa mała. Stare tylko czytałam, a tutaj już nie mogłam usiedzieć cicho i musiałam się zarejestrować .
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja mam tak samo jak sylwia 18. Na Wizażu jestem zarejestrowana od poczatku roku, ale cały czas miałam problemy z zalogowaniem się na forum, pomimo usilnych prób, więc przez 4 miesiące byłam jedynie "biernym, ale wiernym" czytelnikiem. Teraz zaczynam swoją przygodę z udzielaniem sie na forum i bardzo mi się podoba, myslę że większość problemów i pretensji do nowego forum to skutek przyzwyczajeń do starego po prostu, a nie faktycznych niedociągnięć tego nowego. Świat się zmienia i nalezy iść do przodu, a nie oglądać się za siebie. Ja bardzo dziękuję za istnienie tego Forum i Was Wizażanki
|
|
|
|
|
#24 |
|
Killing me softly
|
Mi nowe forum podoba się coraz bardziej
, avatary( wiele Wizażanek kojarzę teraz po avatarze, wcześniej były bardziej bezosobowe , że się tak wyrażę ), prywatne wiadomości... fantastyczna sprawa. Już się tu zadomowiłam
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie sie też bardzo podoba to nowe forum.Czytałam parę razy to stare forum i wpisałam się raz,a teraz się staram wpisyawać parę razy dziennie(jak mi na to pozwoli czas).Uważam,że są tu wspaniałe osóbki,bardzo wartościowe,z którymi bardzo szybko się zżyłam i teraz tylko myślę o ponownym wpisaniu się.A to,że nie ma drzewek bardzo mi odpowiada.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
I co "stare Wizazanki"
pamietacie jeszcze to stare forum, brakuje go Wam jeszcze, czy już sie do nowego przyzwyczaiłyście?
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez nie....to jest lepsze
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
A ja starego nie znałam
Ale jak sobie wyobrażę brak avatarów... łohoho
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie miałam okazji poznać starego forum
Ale chyba niewiele straciłam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

Wchodzę tu jeszcze, są ciekawe wątki, na które odpowiadać już mi się jednak nie chce 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)