|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Samotność
Hej, piszę do Was z problemem, jakim jest samotność. Mam 20 lat, a nigdy nie byłam w związku z żadnym chłopakiem. Ci, którzy byli zainteresowani moją osobą, nie byli imteresujący dla mnie (jeśli nie niepasujący wygląd, to zbytnie naciskanie, nuda itp), a z kolei sama nigdy nie umiałam rozmawiać z tymi osobami, które wydają mi się interesujące. Nigdy nie widziałam w tym większego problemu, że jestem sama, bo mam sporo przyjaciół, zawsze mam z kim iść na jakieś wesele czy bal, ale jednak nie mam tej takiej wyjątkowej osoby. Obecnie moi znajomi zaczęli w większości tworzyć już stałe pary i boję się, że jako jedyna zostanę sama. Gdzie można spotkać wolnych chłopaków, jednocześnie będąc osobą pewną siebie tylko w towarzystwie znajomych i przyjaciół? Dodam, że jestem dość ładną dziewczyną (może trochę zbyt wyniosłą), ale o miłym nastawieniu, zawsze uśmiechnięta. Widzę, że podobam się niektórym chłopakom, ale żaden z nich nie wykazuje większej inicjatywy, aby nawiązać jakąś relację. Jak nawiązać jakąś relację z inną osobą, jednocześnie nie mając poczucia, że się narzucam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Samotność
Jesteś jeszcze młoda, masz dopiero 20 lat
![]() Poznać ludzi możesz wszędzie: koła naukowe, kursy (tańca, językowe etc.), wyjazdy studenckie, duszpasterstwo (jeżeli jesteś wierząca), imprezy u znajomych - zawsze można poznać znajomych naszych znajomych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
[1=b86fbd8625d9b7713dc397c 4b023b1c18a236704_5f3b0c8 5ccdaa;87269801]Jesteś jeszcze młoda, masz dopiero 20 lat
![]() Poznać ludzi możesz wszędzie: koła naukowe, kursy (tańca, językowe etc.), wyjazdy studenckie, duszpasterstwo (jeżeli jesteś wierząca), imprezy u znajomych - zawsze można poznać znajomych naszych znajomych.[/QUOTE] Autorko, ja w Twoim wieku dopiero zainteresowałam się chłopcami w sensie relacji damsko-męsko-związkowej, więc wiek nie gra tu roli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat chyba nie do mojej wypowiedzi tylko do Autorki. W każdym razie, zgadzam się z tą radą, że nie ma co patrzeć na innych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Jak wyżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jesteś w takim wieku, że bardzo łatwo możesz poznać masę ludzi i w naturalny sposób nawiązywać relacje - znajomi znajomych, imprezy, wydarzenia kulturalne, studia, dorywcza praca, wyjazdy wakacyjne z przyjaciółmi itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Załóż sobie konto na jakimś portalu randkowym. Tylko podchodź do poznawania ludzi na luzie i nie zrażaj się po pierwszych niepowodzeniach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie sadzisz, że odrzucanie osob, ktore nie są dla ciebie "interesujace" przy jednoczesnej niezdolnosci bycia interesująca wobec twoich potencjalnych partnerow to troche bledne koło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.