|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wspólne życie,rodzice, przyszlosc
Witam piękne kobiety i pewnie jakiś % mężczyzn
![]() Moc budzić przy niej rano wstawać do pracy spędzać wspólnie czas ale gdy rozmawiam o tym z rodzicami to nie podoba im się to bo „zostawiam ich w najgorszej sytuacji „Jak to powiedziała bestia też jest taka że mój tata jest ciężko chory i nie wiadomo co będzie za dzień miesiącu Rok. A mama ma na głowie jeszcze dziadków którzy maja po 90 lat. A rodzice 60. Dziewczyna po licencjacie nie chce wracać do rodzinnego miasta chce mieszkać w dużym mieście bo wydaje jej się że duże miasto to lepsza sytuacja na prace itd. Dodam jeszcze że sama mam czwórkę rodzeństwa także nie jestem sam jeśli chodzi o pomoc rodzicom. jak kiedyś zacząłem temat z rodzicami to powiedzieli że ten dom w którym teraz mieszkam na wiosce chcą przepisać ale co z tego jak dziewczyna nie chce przyjść do mnie mieszkać nawet po ślubie bo tylko gada o tym mieście bo wydaje jej się że jak przyjdzie do mnie to będzie pracować na gospodarstwie a tak naprawdę to nie będzie żadnej pracy gospodarstwa też nie będzie wiem że to chaotycznie wygląda co napisałem i z góry przepraszam za błędy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne życie,rodzice, przyszlosc
Cytat:
A z czego planujesz żyć w tym domu po rodzicach i gdzie będzie mieszkać Twoje rodzeństwo kiedyś?
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jak wyzej. Dom na czworke rodzenstwa to smieszny pomysl. Na co choruje Twoj tata ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Staję po stronie dziewczyny, dobrze mówi. Skoro nie jesteś jedynakiem, to ktoś inny się zaopiekuje, sam to stwierdziłeś. W czym więc problem? W tym że jesteś przywiązany do domu rodzinnego i chcesz mieszkać na wsi? Twoja dziewczyna nie chce takiego życia, licz się z tym że na dłuższą metę to się nie uda i frustracja weźmie górę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Realistka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Nie musisz żyć tak jak zaplanowali ci rodzice. Masz pełne prawo wyjechać i żyć w miejscu, które sobie wybierzesz. Pytanie tylko jak zamierzasz się tam utrzymać? Będziesz studiował, pracował? Dasz radę bez pomocy rodziny?
Aha, ja się dziewczynie nie dziwię. Nikt o zdrowych zmysłach nie chciałby mieszkać na pięterku u teściów na wiosce. Podejrzewam, że jeśli zostaniesz u siebie to wasz związek się rozpadnie, ale wciąż nie powinieneś się kierować głównie tym, a swoimi potrzebami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jest plan twojej dziewczyny, jest plan twoich rodziców. A gdzie jest twój plan? Co chcesz robić w życiu?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Realistka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.