![]() |
#1 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Jesienne Dzieci 2006 - część III
Część III
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=104532 (wrześniowe mamusie 2006) ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101431 (październikowe mamusie 2006) ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113172 (listopadowe mamusie 2006) ![]() ![]() na koniec KICIAMAŁA nasz maraton podsumowała: Cytat:
Cytat:
Tak też zaczęło się rozdwajanie i wspólnych doświadczeń wymienianie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144212(dzieci wrzesień-październik-listopad 2006) ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220253 (dzieci wrzesień-październik-listopad 2006 II) ![]() a ile od tego czasu się wydarzyło
![]() ![]() ![]() ![]() Z ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2011-01-09 o 15:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienne Dzieci 2006 - część III
Ja znowu pierwsza
![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Dzisiaj wyszliśmy na dwór, fajne ciepło aż zachęciło - trzeba było oczyścić pole minowe (psie ....) bo Ares nie zawsze na spacerek idzie poza ogród... Fajnie tak było polatać po ogrodzie. Klaudia wysmarowała się jak tylko można. Też u Was tak kreciory ryją - bo u nas co roku ten sam scenariusz - śnieg topnieje i piękne krecie górki ziemi - co roku rozbebeszona trawa i co roku dosiewanie - chorera jasna ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja również melduję się w naszej kolejnej części historii .
witam Bafi home z tymi kretami to masakra co roku ta sama historia. Ale mam fajną łapkę , niestety zabija ale nie mam siły ich ciągle wystraszać my dzisiaj wyjazdowo do rodziców . A i dostałam kaskę na jubileusz pięciolecia , plan juz jest , napęd do bramy wjazdowej i remont tarasu który po zimach wyglada masakrycznie ale była wadliwa fuga, ja chcę drewniany ale podobno się nie b ędzie dało na tym co mamy więc zostaje kamień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No my tez taką łapkę mamy - ale coś cwane sztuki nam się dostały bo wiedzą jak ją ominąć
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Po zimie zawsze sporo robót renowacyjnych trzeba zrobić - ale to cieszy. My tarasu nie mamy i też mi się marzy, na razie cały czas myśli krążą jak dalej aranżować ogród ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
To i ja sie melduje!!!
![]() Bafi ale dalas czadu ze wstepem ![]() ![]() Nita fajowy masz domek!! I ogrodek fajnie zagospodarowany ![]() I w koncu Cie wiadc i Nite na z ![]() ![]() ![]() ![]() Tysia bawialnia pierwsza klasa ![]() Dziewczynki maja frajde a ty porzadek w salonie ![]() ![]() ![]() Ale maja przestrzen ![]() ![]() ![]() Tak dlugo czekalam na zabawe i juz po ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieci zdaly egazmin bo Babcia nawet sama powiedziala ze moze z nimi zostawac w razie naszych wypadow ![]() Jestem jak padnieta i niewsyapana ze szok. Kladlam sie spac o 4 i oczywiscie zaraz Michaska sie obudzila i zasnela dopiero o 5tej. A wstala o 7.40 a ja razem z nia. Odespalam troszke ok. 14. Slyszalam super kawal na zabawie: Syn mowi do matki: -Mama przyprowadze dzis na kolacje swoja przyszla zone -Dobrze synus, czekamy z niecierpliwoscia. Synus wchodzi do domu z 3 dziwczynami. Posadzil je na kanapie i mowi do mamuski: -Zgadnij ktora to moja narzeczona ![]() Mamuska mysli mysli i mowi: -Ta w sr ![]() Syn: -Skad wiedzialas????? ![]() -Bo juz mnie wq....a ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Justyna - wstawiaj fotki z wesela
ja zrobię zdjęcia brzusia po środzie jak tylko upewnię że wszystko o k |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Justyska - kawal przedni
![]() NIta trzymamy kciuki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Widze Pajdkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Ale mnie oświeciło właśnie zmagam się od kilku dni z tymi zatokami a do tego codziennie wieczorem boli mnie gardło. I pamiętam jak Klaudia miała ze swoim kłopoty to nasza lekarka powiedziała by jej to amolem przepalić - hmm właśnie wsunęłam łyżeczkę cukru z tym specyfikiem - fajnie grzeje jak na spirol z ziołami przystało ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2011-01-10 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIta - gratulacje z okazji 5-cio lecia - okrąglutka rocznica ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Dziewczyny - która ze mną kawkę pije ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja!!!
![]() Ale moze herbatke bo sniadanko wciagam ![]() W koncu sie wyspalam ![]() ![]() Nita fotek z imprezki brak bo nie mielismy aparatu. Jest pare z telefonu ale jakiej jakosci to nie wiem ![]() Dzis mam zamiar wyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
to już chyba tydzień upłynął - na dworze ciepło - więc spoko nie wiem jak u Was u nas leje od samego rana.
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Pajdka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Bafi,
nic nie można poczytać po kryjomu, bo zaraz mnie wyczaisz ![]() ![]() U mnie jakoś leci. Jak już Mycha rozgłosiła jestem w 19 tc. Przez pierwszy trymestr nic nie robiłam tylko spałam-taka dolegliwosc ciązowa. Na szczęście już mi przeszło. Innych objawów i zachcianek nie mam, no moze poza zgagą od czasu do czasu. Brzuszek już mam dość duży, powoli już nie mam co na siebie włożyć ![]() Natalcia od tego roku chodzi do przedszkola, cudem się dostała.U nas ciężko z miejscami. Zadowolona bardzo, chętnie chodzi. Gorzej z tymi chorobami. Zaczęło się przedszkole i "mój okaz zdrowia" wszystko nadrabia ![]() Mój M dalej w rozjazdach, nic się nie zmieniło. Pozdrowienia dla wszystkich ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pajdko - kochana ty moja kobieto - wreszcie się odezwałaś - superek, że będzie druga dzidzia
![]() ![]() ![]() U mnie też staranka - kiedy trafi nie wiem - pewno kiedyś trafi ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Pajdka witaj
ja jestem w 11 tygodniu , też druga dzidzia ![]() jakoś razem przez to przejdziemy ja nie mogę się doczekać następnej wizyty a to już w tą środę co będziesz miała córcię czy synka ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() co tu tak cicho? Macie może jakieś pomysły na prezenty dla Dzień Babci/Dziadka? ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomysl na ten dzien?? Hmmm....mojej mamie sie nalezy ale tesciom to raczej nie. Na dzien dziecka nawet nie przyjechali a czekalismy jak osly w domu za nimi ![]() ![]() Raczej nic nie kupuje. Mysle nad upieczeniem muffinek z Mikusiem i to ladnie zapkujemy i do tego laurka. Kupilam jakis czas temu forme do pieczenia muffinek i jeszcze jej nie wykorzystalam ![]() Ma moze ktors jakis dobry i sprawdzony przepis na muffinki?? ![]() Bylam wczoraj z Michasia u lekarza bo wyszla jej jakas dziwna wysypka ktora z dnia na dzien sie powiekszala. Myslalam ze to po mandarynkach ale nie. Wychodzi na to ze to alergia na cos ![]() ![]() ![]() ![]() AAaaaa i sie utuczyla troche ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pajdko witaj kochana i gratuluje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Justys - a nie zmienilas czasem czegos do prania - plyn lub proszek - moja Kluadia tak kiedys sie obsypala - okazalo sie ze plyn do plukania ja uczulil - wygladala strasznie
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Obstawiam czekolade ![]() Jade zaraz do ginki, trza jakis przeglad zrobic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Co do pieczenie to niestety nie pomogę , mam dwie lewe ręce do tego ,
![]() A nie wiem czemu tu tak cichutko , ja zagladam często . wcinam właśnie jabłuszka , Nicolka śpi więc teraz tylko czekam na seriale jutro jestem w pracy do 11 ej potem idę do gin , ah nie mogę się doczekać, zobaczę maleństwo :!!! dam wam znać i wkleję zdjęcia z USG. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny na szybko potrzebuje pomocy, zamawiam kalendarze A3 na alli na Dzień Dziadka i Babci z jedna fotka z wnusiami i co wybrać???? 1? 2? 3?
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Tysiak
wszystkie są cudowne ja bym wybrała zdjęcie nr 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek - Nita to dzisiaj wielki dzien
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
witam witam
![]() Zwiedziło sie Polske i Barlinek i jesteśmy w domku ![]() okiem turysty bardzo mi się Barlinek podoba. Niesamowicie klimatyczne miasteczko. Rynek mnie zachwycił, a restauracja Stara Galeria całkowicie w moim guście ![]() Weselisko udane jak najbardziej. Była integracja hanysów i goroli ![]() Ślub. Nooooooooooo wymarzliśmy potwornie w kościele, ale za to proboszcz ............ Wparował do kościoła przed msza z hasłem : kto tu jest z Rybnika ?? ![]() Myyyyyyyyyyy ( czyli cała moja rodzinka). Gość banana mial na buzi bo sie okazało że to nasz były "sąsiad" ![]() Fantastyczny facet i bardzo wesoły TYsia dawaj fote nr 2 ![]() Nita ales poszalała z fotami ![]() Jakie wy wszystkie macie piekne boiska zamiast ogrodów ![]() Tylko ja takiego wypierdka mam ![]() ![]() co ja chciałam??????????/// hmmmmmmmmmm nie pamietam ![]() Pajdus ponoc Natalka ma juz 3 antybiotyk?? ( wywiad u Cilipa dobrze działa ![]() Bidulka mała. Uściskaj ją gorąco Powiedz, że dziewczynki wspominają jak sie razem w basenie kąpały latem ![]() Bafiiiiiiiiiiiii na uszko poszeptaj mi na uszko ![]() Dobra, dosc tego dobrego. Dupe trzeba ruszyc A wiem co chciałam napisac. Na wesele miałam przygotowaną suknię Ejvy. Bardzo mi się podobała. Dłuuuuga, bordowa prawie, taki kondon na ciele. Noooooooooo i ja te ciele musiała dostac @ w piatek w czasie drogi ![]() Chwała Panu że wzięłam na wszelki wypadek drugą sukienke ( mamie w szafy wytargałam) no i poszłam na czarno. Zdjęcia nie mam ani jednego, bo jakos tak wyszło ![]() Chyba że kuzyn cosik pstryknął......... nie wiem Ok. Mam dziś auto ![]() ![]() Trza korzystać. Macierzy poległa w wyrku z anginą ropną ( juz chce widzieć jak pójdzie na nocke do roboty - zabić to mało, do lekarza nie idzie) wiec jade sama Buziole kochane moje
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jutro ide na zabieg
nie udało się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nitus cieżko cos z siebie wydusić
Powiedzieć, że wiem co czujes?? to nie prawda, moge jedynie spróbować Przykro mi strasznie ![]() ![]() Nitus czy lekarz wyjasnił dlaczego tak się stalo? Czy mógł to byc wynik stresu? Jakos tak od razu mi się nawinęło na myśl te rozmowy z szefem
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nie wiem
do świąt byłam na L4 teraz wróciłam tylko na parę dni i miałam znowu iść na L4 po prostu przestało bić ,,, serduszko ciężko mi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nitus
![]() ![]() ![]() oj jak chciałabym cie teraz uściskać
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
to był 11 tydzień ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.