|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy na UG na zaoczną administrację trudno się dostać bez wymaganego przedmiotu??
Jeszcze pare miesięcy i matura. I właśnie zaczęły się schody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy na UG na zaoczną administrację trudno się dostać bez wymaganego przedmiotu?
moze sprawdz na stronie UG czy na zaoczne wymagaja wos czy tylko wplacasz pieniadze i studiujesz- czasami tak bywa.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy na UG na zaoczną administrację trudno się dostać...
No właśnie pisze że wymagają, no ale mój chłopak jak szedł na filologię angielską to wymagali geografii, a on zdawał na maturze biologię, i mimo wszystko go przyjęli.. Więc nie wiem czy na zaocznych jest to tak ważne..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy na UG na zaoczną administrację trudno się dostać bez wymaganego przedmiotu?
up up nikt nie wie, albo nikt nie jest na takich studiach???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
bo jesli nawet ktos nie wymaga przedmiotu a jest tyle miejsc ze mozna go przyjac to przyjma. ja mialam taka sytuacje mimo ze na innej uczelni(uwm), zdawalam biologie na maturze i chcialam isc na pedagogike a tego przedmiotu oni w ogole nie brali pod uwage. na zaoczne dostalam sie bez problemu a na dzienne malo mi zabraklo-po prostu nie licza ci tego przedmiotu a podliczaja za inne punkty, ja akurat z pozostalych ktore brali pod uwage mialam bardzo wysokie wyniki wiec tym nadrobiłam-ale nie na tyle aby dostac sie na dzienne...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.