|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grudzień - UNIKATY - Belle d'Opium, Lempicka, Kors, Micallef, Idole d'Armani, Escada
Hej
![]() ![]() mam tylko jedną przekupkę, ale znaleźć mnie można na różnych perfumowych grupach, więc w razie wątpliwości zapraszam tam ![]() ![]() A więc mam na wymianę: 1) Totalny UNIKAT - Belle d'Opium w wersji Eclat 50ml nowe w folii (wymienię tylko za coś naprawde super), 2) UNIKAT Lolita Lempicka edp 30ml i 50ml w folii, 3) UNIKAT Lolita Lempicka Si eau de Minuit Midnight (fioletowa) 80ml, nowa w folii, 4) UNIKAT Lolita Lempicka Minuit Sonne 100ml, nowe w folii, 5) UNIKAT Lolita Lempicka Minuit Noir 100ml, nowe w folii, 6) UNIKAT Michael Kors Midnight Shimmer 100ml, nowe w folii, 7) Micallef Mon Parfum edp 100/95ml, 8) UNIKAT Idole d'Armani edt 75/74ml, jest pudełko (wymienię tylko za coś naprawdę super), 9) UNIKAT Escada pour Homme 40ml, nowe w folii, przepiękny, koniakowy, męski zapach, 10) UNIKAT Swarovski Aura edp 50ml, nowe, nie mają folii na opakowaniu, 11) UNIKAT Jean Paul Gaultier Classique Summer z 2010 roku, nowe w plastikowej tubie z folią, 12) UNIKAT Jean Paul Gaultier Classique "X" z 2010 roku, nowe w puszce z folią, Celebryckie unikaty: 13) UNIKAT Kate Moss Kate edt 30ml nowe w folii, 14) UNIKAT Kate Moss Kate Summer Time 30ml nowe w folii, 15) UNIKAT Kate Moss Vintage edt 30ml i 15ml nowe w folii, 16) UNIKAT Kate Moss Velvet Hour 15ml nowe w folii, 17) UNIKAT Kylie Minogue Sweet Darling 30ml nowe w folii, 18) UNIKAT Kylie Minogue Showtime 75ml nowe w folii, 19) UNIKAT Kylie Minogue Pink Sparkle 30ml, nowe w folii, 20) UNIKAT Celine Dion Belong sparkling edition 100ml, nowe w folii, 21) UNIKAT Heidi Klum Shine Blue 30ml, nowe w folii, 22) UNIKAT Avril Lavigne Forbidden Rose 2x15ml, nowe, bez folii. Mam możliwość zrobienia jeszcze odlewek m.in. z takich zapachów niszowych jak Baccarat Rouge 540, Acqua e Zucchero, Soleil au Zenith. Na wymianę szukam i oddam dużo ![]() - Dior Addict 2002, - Dior Midnight Poison, - Miss Dior Cherie, - Carner Barcelona Black Calamus, - Carner Barcelona Rose & Dragon, - Majda Bekkali Sacree Obscur, - Xerjoff Dolce Amalfi. Edytowane przez raviii Czas edycji: 2020-01-01 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Grudzień - UNIKATY - Belle d'Opium, Lempicka, Kors, Micallef, Idole d'Armani, E
Cytat:
Na pewno z mojego wątku oddałabym dowolne dwie pozycje, lub niektóre 3-5 oddałabym od razu. Może dopisałabyś , co jeszcze mogłoby się znajdować na Twojej liście chciejstw? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień - UNIKATY - Belle d'Opium, Lempicka, Kors, Micallef, Idole d'Armani, E
hej, coś u mnie za któryś zapach?
![]() 1) Totalny UNIKAT - Belle d'Opium w wersji Eclat 50ml nowe w folii (wymienię tylko za coś naprawde super), 6) UNIKAT Michael Kors Midnight Shimmer 100ml, nowe w folii, 7) Micallef Mon Parfum edp 100/95ml, 8) UNIKAT Idole d'Armani edt 75/74ml, jest pudełko (wymienię tylko za coś naprawdę super), 9) UNIKAT Escada pour Homme 40ml, nowe w folii, przepiękny, koniakowy, męski zapach, 10) UNIKAT Swarovski Aura edp 50ml, nowe, nie mają folii na opakowaniu, 11) UNIKAT Jean Paul Gaultier Classique Summer z 2010 roku, nowe w plastikowej tubie z folią,
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety Addict juz poszedł. Teraz jestem w Polsce i nie mam flaszek ze sobą. Mam tylko odlewke Baccarata jakies 28/27ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Baccarata we flaszce nie mam, mam tylko odlewke. Ja do UK zjade dopiero w marcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za Lolite?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.