|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie rozumiem jego zachowania
Mój facet jest z natury gadułą, często okazuje mi czułość. Wszystko było dobrze do czasu Sylwestra. Pod koniec roku za każdym razem, gdy pytałam go, czy udało mu się sprzedać stare auto, milkł. Nie szło się go też poradzić co do wyboru sukienki na imprezę. Uznałam wtedy, że coś się psuje. Zaczęłam więcej czasu spędzać z przyjaciółmi, bo on był strasznie milczący. Ostatnio coś się jednak poprawiło. Zaczął się interesować moimi sprawami. Dzisiaj nawet posłuchał mojej rady sprzed miesiąca, aby sprzedał nowe auto, bo nie wyrobi z jego naprawą (ma sporo ukrytych wad), a zostawił stare, a potem rozejrzał się za czymś lepszym. Nie rozumiem, dlaczego wcześniej nie chciał rozmawiać. Nie szło uzyskać odpowiedzi na pytanie, o co chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Nie rozumiem jego zachowania
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.
|
Niektórzy potrzebują czasu, zeby sobie przemyslec jakies rzeczy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jezu co za problemy
Czy on musi robić i rozmawiać na kazdy temat który Ty masz akurat ochotę? Daj temu człowiekowi chwilę oddechu Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2020-01-13 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ile jesteście ze sobą? Bo odnoszę wrażenie, że krótko. Ludzie w związkach powinni ze sobą rozmawiać, a wy tego nie robicie. Przecież nikt CI tu nie wywróży co mu jest.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
" Kochanie, dlaczego jesteś mało rozmowny? Może masz jakiś zły okres? Potrzebujesz może o tym pogadać?" - takie pytanie było zadać i problem magicznie sam by się rozwiązał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.