|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
16 IV - cud słońca - ktoś zauważył?
Slonce podobno drgalo, wirowalo, tanczylo.
Dokladnie wtedy gdy sejm o aborcji dyskutowal. Nie zauwazylam nic. A na slonce gapilam sie caly dzien bo zdjecia robilam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: 16 IV - cud słońca - ktoś zauważył?
Że to tańczące słońce to jakiś znak? Że sejm i jego nowy pomysł decydowania o brzuchu kobiety to dobry czy zły pomysł? Nie wiem jak czytać ten znak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
To mi przypomina ten filmik
![]() https://www.youtube.com/watch?v=YxobYlQ_rm4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;87769797]Slonce podobno drgalo, wirowalo, tanczylo.
Dokladnie wtedy gdy sejm o aborcji dyskutowal. Nie zauwazylam nic. A na slonce gapilam sie caly dzien bo zdjecia robilam.[/QUOTE] Jestem pewna, że gdyby słońce zaczęło wirować czy tańczyć, to nawet ślepy by to odczuł na Ziemi. Więc nie, nie zauważyłam. A tego by się nie dało nie zauważyć.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;87769797]Slonce podobno drgalo, wirowalo, tanczylo.
Dokladnie wtedy gdy sejm o aborcji dyskutowal. Nie zauwazylam nic. A na slonce gapilam sie caly dzien bo zdjecia robilam.[/QUOTE] a co tańczyło? klasycznie poloneza, czy coś bardziej nowoczesnego? ![]() nie oślepłaś od całodziennego gapienia się w słońce? długotrwałe patrzenie w słońce może spowodować nieodwracalne poparzenie termiczne plamki ![]() no i jak dostaniesz zaćmy to będziesz wiedzieć dlaczego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli wirowało to raczej jakiś brakedance. Ewentualnie jak wirujący derwisze, ale oni raczej gładko wirują, bez drgania. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam ze na Słońcu coś się wyrabia, bo miałam taka migrenę od rana, ze aż mnie mdliło z bólu.
Pod wieczor mąż znalazł info, ze masa osób cierpi rownolegle co jest prawdopodobnie pochodna solidnych burz magnetycznych wyprawiających sie na Słońcu. Samo Słońce nie drgnęło. ![]() Byśmy tego nie przeżyli raczej. ![]()
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie dosłownie w słońce, jeden dzieciak miał urodziny, drugi robił zdjęcia kwiatków do prezentacji, ozdóbki świąteczne (plastyka) kazałam fotografować więc słońce, w sensie niebo i pogodę, obserwowałam bardziej niż zazwyczaj |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
To jakaś teoria spiskowa?
W źrodłach alternatywnych (New Age, teorie spiskowe...) usłyszałam dziś coś takiego - "obecnie słońce świeci bardzo jasno, a promienie aktywują DNA, przełączając nas na paradygmat 5D) https://www.youtube.com/watch?v=CVDG7pM61PA&t=1905s Podobno Krolestwo Niebieskie zstąpiło na Ziemię. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.