|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Problem z nie¶mia³ym ch³opakiem.
Hej dziewczyny. Mam 19 lat i jaki¶ czas temu spotka³am sie dwa razy z pewnym nowo poznanym ch³opakiem i kole¿ank± z równoleg³ej klasy. Bardzo go polubi³am i zaimponowa³ mi swoj± kultur± osobist±. Na spotkaniu by³ ca³kiem normalny, tzn ¿artowa³, by³ ¶mia³y itd, jednak gdy widzimy sie w szkole to jego zachowanie mnie dziwi. Zaznaczê ¿e jest z natury bardzo nie¶mia³± osob± i na przerwach stoi sam i z nikim nawet nie rozmawia. Mam wra¿enie ¿e siê mnie boi. Nie zawsze sie przywita. Czasami mnie mija i udaje ¿e nie widzi. Zachowuje siê tak jakby moja obecno¶æ go stresowala. (W stosunku do innych osób tak siê nie zachowuje) Ostatnio czeka³am sama pod jego sal± bo mia³am sprawê do nauczyciela. On najwidoczniej te¿ mia³ do niego jak±¶ sprawe. Gdy sta³am pod klasa on przyszed³, wygl±da³o to tak jakby sie zdenerwowa³ ¿e mnie widzi i min±³ salê i doszed³ do koñca korytarza. Zawróci³ i stan±³ naprzeciwko mnie i dopiero wtedy siê przywita³ i razem weszli¶my. Pó¼niej do mnie zagada³. Wspomnê jeszcze ze ja te¿ z natury jestem nie¶mia³a i przyznam ¿e on mnie oniesmiela i nie odwa¿y³am siê sama zainicjowaæ kontakt na przerwie (min±³ dopiero tydzien). Jestem m³oda i nie do koñca potrafiê rozpoznawaæ pewne zachowania, dlatego proszê was o opiniê, dlaczego on tak na mnie reaguje. Bra³am pod uwagê fakt ¿e mo¿e za mn± nie przepada ale wtedy nie zgadza³by siê na drugie spotkanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 159
|
Dot.: Problem z nie¶mia³ym ch³opakiem.
Zgodzi³ siê na spotkanie w trójkê ? Nie do koñca zrozumia³am.
Ja tam w takim zachowaniu widzê przede wszystkim brak zainteresowania. Nie¶mia³o¶æ nie¶mia³o¶ci±, ale skoro on niemal¿e ucieka, to co¶ jest nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
Cytat:
![]() Zachowujesz siê identycznie, jak ten ch³opak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 321
|
Ale na czym polega ten problem? ¯e jaki¶ w sumie obcy Ci kole¶ z Tob± nie gada? Poznali¶cie siê przy kole¿ance, trochê pogadali¶cie i tyle. To co najwy¿ej daleka znajomo¶æ.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 507
|
Nie wydaje mi sie aby chlopak byl toba zainteresowany, ale znam tez osoby ktore czuja sie bardzo komfortowo z szerszym towarzystwie a juz np. w cztery oczy o wiele mniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.