|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że mam magiczne moce.
No może nie tak do końca magiczne, ale chyba zaczynam wierzyć w prawo przyciągania.
Wytestowalam to na przyciągnięciu do siebie konkretnej osoby. Gdy o kimś myślę, to jakby się wszechświat starał nam pomóc w spotkaniu. Takich przypadków jest dużo. Myślę że istnieje coś takiego jak moc przyciągania. Siła naszego umysłu jest ogromna. Co.myslicie na ten temat?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Myślę, że mam magiczne moce.
Cytat:
ja myślę, ze normalne jest że człowiek na człowieka zawsze się jakoś napatoczy, bo wiadomo: góra z górą się nie zejdą, a człowiek z człowiekiem zawsze. Ot i cała magia. A np. ja o wygranej w totolotka myślę od naprawdę wieeelu lat (a nawet grywam) i co? I nic. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Konkrety. Przypadki spraw, w których myślami i wizualizacją zmieniłaś ich bieg.
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jak na moje to sie nazywa autosugestia, ale kto wie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zgłoś się po odbiór swojego miliona dolarów.
http://skepdic.com/randi.html
![]() |
#7 | |
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ja zawsze przeczuwam najazdy teściowej. Mówię poważnie, kiedy tylko zaczynam o niej intensywnie myśleć, to bum ! Mija doba, czy dwie i mamusia stoi u bram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;87621024]Ja zawsze przeczuwam najazdy teściowej. Mówię poważnie, kiedy tylko zaczynam o niej intensywnie myśleć, to bum ! Mija doba, czy dwie i mamusia stoi u bram
![]() dlatego ja o swojej nie myślę ![]()
![]() |
#10 |
Wizażowy Kot Igor
|
Uff, na szczęście obie nasze Mamy mieszkają w takiej odległości od nas, że nie ma szans na niezapowiedziane wizyty. Nic nie mam do teściowej, ale jakby czasem weszła niezapowiedziana do naszego kocińca albo jak David sam cos tam robi w domu, choć za cholere nie ma do tego talentu to byłoby mi głupio
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2020-02-29 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Myslę, że każdy może czuć to, co sobie wmówić. I tyle. Jak sobie poczytałam, co znaczą wg zabobonnych poszczególne arkana w starocie, to wrozylam, aż miło. Koleżankom się zgadzało.
A Kazimierz krakowski ma dla mnie wyjątkowo dobrą energię. Jednym słowem, w co uwierzysz, to masz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.