![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Usunę
Usunęłam
Edytowane przez onaniejest Czas edycji: 2021-03-16 o 18:31 Powód: Nie chcę o tym pamiętać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mam 24lata i jestem dziewicą
Nie możesz myśleć " co by było gdyby..." jak dla mnie chyba się czegoś przestraszył i ciężko mu było się przyznać. A może faktycznie to nie był ten mężczyzna? Nie ma co sie załamywać i na siłę to zrobić z kimś przypadkowym pod wpływem emocji. Trzymam kciuki za Ciebie!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Wybacz szczerość, ale dziewica to nie tylko taka, której nie spenetrowano. Dziewica nie proponuje facetowi, że go trochę zadowoli i nie kontynuuje chętnie pieszczot a ja przyjdzie co do czego, to przypomina, że jest dziewicą i żeby jej nie dotykać. To jest proste: nie chcesz seksu? Twoje prawo. Ale jednocześnie nie proponuj facetowi, że go troszkę zadowolisz i nie "kontynuuj chętnie" pieszczot bo to ani uczciwe, ani poważne.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale wy byliscie w zwiazku? Jak dla mnie to on nie traktowal Cie az tak poważnie, jak ci sie wydawalo. A jak powiedzialas mu o dziewictwie, to stwierdził, ze czas odpuscic, bo i tak nic z tego nie będzie na dłuższą mete.
PS to ze nie uprawialas seksu nie czyni Cie bardziej porzadna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Też mi się wydaje, że on cię nie traktował poważnie, a jak się dowiedział, ze jesteś dziewicą, to przestraszył się, że ty z kolei się zaangażujesz, więc postanowił nie ryzykować.
Nawet jeśli odrzucił cię tylko dlatego, że jesteś dziewicą to cóż, miał prawo. Ja też bym raczej odrzuciła prawiczka, więc facetom też wolno (sama pozbylam się balastu dziewictwa w wieku 21 lat i nie żałuję). A ze zachował się kiepsko i bez klasy, to inna sprawa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ale jak przedstawił Ciebie rodzicom? Jako swoją partnerkę? Może przez to, że on Ci się podobał, to trochę nadinterpretowałaś i widziałaś coś, co niekoniecznie musiało tam być. Czy była deklaracja związeku / wyłączności? Wiesz, całowanie się z kimś i spędzanie czasu nie oznacza nic więcej niż całowanie się i spędzanie czasu.
Ja bym tego nie roztrząsała co było powodem takiego ghostingu, chociaż wygląda to dość jasno. Każdy facet ma inne podejście do dziewictwa i nie powinnaś go tracić/zachowywać tylko dlatego, że jakiś facet ma na ten temat jakieś zdaniem - to Twoja decyzja. Możliwe też, że kolesia zmęczyły już te twoje gierki, nic nie inicjujesz, potem nagle tak, potem on inicjuje, ale Ty nie chcesz, coś niby robicie, ale Ty jednak nie chcesz, a w ogóle to jesteś dziewicą. Wygląda to jak jakieś tanie kokietowanie i byłoby dla mnie osobiście męczące zakładając, że mam więcej niż 18 lat. No, ale ogólnie to koleś Ciebie całkowicie olał, no, rozumiem, że jest Ci przykro, ale jakby faktycznie było między Wami uczucie, to ten fakt nie miałby już znaczenia. Tzn. może miałby gdyby się okazało np. że chcesz czekać do ślubu, no to koleś powinien się zastanowić, ale jeżeli byś mu to powiedziała i byście normalnie porozmawiali, wiesz, jak rozmawiają ludzie w związku jaka jest sytuacja, jak Ty to widzisz itd. No, być może koleś liczył na jakieś fwb, ale z czasem odstraszyły go właśnie te gierki, może pomyślał, że chcesz czekać do ślubu (bo nie napisałaś dokładnie jak o wyglądało), a może po prostu przestał czuć cokolwiek do Ciebie, tak naprawdę wyrzuć to z głowy i zapomnij o nim. I przestań tak latać za nim, ciagle wypisywać, koleś nie chce, jasno Ci to cały czas komunikuje. A Ty go ciagle przepraszasz za jakieś absurdalne rzeczy, to jest dość infantylne Zresztą Ty ciagle dla niego pracujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wypisuje do niego, po tym wszystkim po czasie napisałam tylko krótkiego smsa tłumacząc moją reakcję, że pisałam wtedy z nim w dużych emocjach. Wiedział, że nie mam takiego zdania o seksie że do ślubu czekać. Nie uzanałabym tego za gierki ani z mojej strony ani z jego - miło spędzaliśmy czas, poznając siebie. Nikt na nic nie naciskał. Ale fakt ja się przez to bardzo zaangażowałam. Nie przedtswił mnie oficjalnie swoim rodzicom, ale jasno widzieli że się spotykamy. Wiem że to o niczym nie świadczy, chciałam jedynie zaznaczyć że to nie była luźna znajomość zaczynająca się wieczorem i kończąca bez śniadania rano. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luźna dla Ciebie może nie była, ale dla niego już bardziej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Moze sie wystraszyl, ze rozwazalas uprawianie seksu bez gumy (tak wnioskuje z tego co napisalas o tabletkach) z nowym partnerem i bez badan.
Jakby mi laska wyskoczyla z taka propozycja to bez wzgledu na to czy by sie uwazala za dziewice czy nie, uciekalbym w poplochu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
I tego że myślę o tabletkach mu nie mówiłam, to tylko moje przemyślenia ponieważ już zakładałam że lada moment będziemy się kochać) Jemu powiedziałam tylko, że wolałabym jeszcze chwilę zaczekać, że za krótko się znamy i że z racji tego że nigdy się nie kochałam z nikim to może być trochę problematyczne - Byliśmy też wtedy po wyczerpującym maratonie imprezowym, a wolałam żebyśmy byli wypoczęci, bez okresu, bez kaca (obydwoje jednak trzeźwo myśleliśmy) i czyści przede wszystkim. Edytowane przez onaniejest Czas edycji: 2020-02-27 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Widzisz ... my faceci mamy szacunek do dziewic ... chcielibyśmy taką mieć za żonę, więc jeśli facet traktuje Cię poważnie to poczeka do ślubu, ale jeśli nie traktuje Cię poważnie, to chce Cię - sorry za określenie - tylko "przelecieć"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Jarminman
Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-02 Wiadomości: 7 Dot.: Mam 24lata i jestem dziewicą Widzisz ... my faceci mamy szacunek do dziewic ... chcielibyśmy taką mieć za żonę, więc jeśli facet traktuje Cię poważnie to poczeka do ślubu, ale jeśli nie traktuje Cię poważnie, to chce Cię - sorry za określenie - tylko "przelecieć" ![]() ![]() Co ja paczę... Szacunek do dziewic. Czekanie do ślubu. Krzywdzenie ku.., a nie dziewicy.... Pan się z choinki urwał, szanowny panie. Może ma pan kompleks madonny i ladacznicy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
[1=4eb44714e364cc1ff9389db ba04b7aef6c7662a4_5f35c5f 27daee;87622278]Jarminman
Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-02 Wiadomości: 7 Dot.: Mam 24lata i jestem dziewicą Widzisz ... my faceci mamy szacunek do dziewic ... chcielibyśmy taką mieć za żonę, więc jeśli facet traktuje Cię poważnie to poczeka do ślubu, ale jeśli nie traktuje Cię poważnie, to chce Cię - sorry za określenie - tylko "przelecieć" ![]() ![]() Co ja paczę... Szacunek do dziewic. Czekanie do ślubu. Krzywdzenie ku.., a nie dziewicy.... Pan się z choinki urwał, szanowny panie. Może ma pan kompleks madonny i ladacznicy?[/QUOTE] Takie są fakty Szanowna Pani ![]() ![]() Edytowane przez Jarminman Czas edycji: 2020-02-27 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Jarmainen
Wolałabym, żeby wypowiedzieli się inni faceci. A nie jeden gostek, który pisze dumnie o sobie "My faceci". Możesz napisać co najwyżej "ja facet" ![]() Tacy jak ty to już w tej chwili raczej margines. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
Miałem wiele kobiet i każda lubi co innego, co innego ją kręci. Więc w zasadzie i tak i tak poznawanie nowej kobiety, to nauka jej od nowa. A czy jest zdeflorowana czy nie, to co to za różnica? Chyba, że ktoś relacje z kobietą traktuje na zasadzie relacji z przedmiotem. A tak odnosząc się do pierwszego postu: Autorko, to że masz błonę dziewicza nie oznacza że jestes dziewica, skoro masz już inne lozkowe pieszczoty, czynności seksualne za sobą. Jak pisałem powyżej - brak defloracji oznacza że możliwe że masz błonę dziewicza. I nie zrzucalbym akurat na to Twoich problemów z znalezieniem satysfakcjonującego Ci partnera. Raczej na infantylny charakter podejścia do faceta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87623590]Pojazd jest dlatego, że jak zwykle tacy faceci obrazaja pozostałe kobiety i uważają je za gorsze. Naprawdę to jest takie fajne dla ciebie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja też typowych zaliczaczy nie preferuje i uważam że jest to ok a jak ktoś szuka doświadczonych osób też może.Gorzej jest jak facet sam już miał kilka partnerek seksualnych i szuka dziewicy to hipokryzja nie do zaakceptowanie ale jeśli sam jest prawiczkiem może wymagać tego od partnerki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
I czemu bardziej doświadczony to ten co zaliczy 50 partnerek po razie niż jak zaliczy jedna 50 razy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
A czemu nie może tego wymagać??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87623618]Niech sobie wymaga, ale jeśli dorabia do tego śmieszna ideologię o nieszanowaniu się itp. to tylko pokazuje, że ma kompleks dziwki i madonny.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja tak tego nie definiuje, widocznie mamy inne zdanie na ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87623618]Niech sobie wymaga, ale jeśli dorabia do tego śmieszna ideologię o nieszanowaniu się itp. to tylko pokazuje, że ma kompleks dziwki i madonny.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Jeśli dorabia śmieszna ideologię , to sam jest śmieszny. Możliwe że znajdzie taka dziewice, która podziela takie zabawne ideologie. Czemu tego zabraniac? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87623628]To zbadane i opisane psychologiczne zjawisko, twoje zdanie ma tu mało do rzeczy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Znam ludzi co uważają że jak ktoś przebiera osobom starszym pampersy się nie szanuje albo jak daje się poniewierać w biedronce za parę złotych.Są takie też, które ludzi skakających z kwiatka na kwiatka tak oceniają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.