|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Duszące agresywne skórzane zapachy
Hejka wszystkim szukam zapachów bardzo duszących takie mega killery ale mogące być noszone przez kobietę tyle żeby pachniały mocno czymś jak np skórzana kanapa kurtka coś takiego inne nuty jak by były to niech będą bardzo przygaszone oraz druga prośba szukam również mega mocarnych wręcz duszących zapachów ale maksymalnie dymnych, dzięki wielkie za odpowiedzi, posiadam między innymi aliena wydaje mi się że jest mocny ale czy są jeszcze mocniejsze z zachowaniem tego co wymieniłam czyli mega dym i inne perfumy mega skóra? dymne to domyślam się że raczej męskie będą bardziej, dzięki za odpowiedź pozdro.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guerlain Lover
|
Dot.: Duszące agresywne skórzane zapachy
Wiele perfum ma w nazwie skórę: szukaj wśród Toma Forda, Memo (leather albo cuir). Guerlain Cuir Belunga - jest słodkie, więc odpada.
Francesca Bianchi ma ładną, dymiącą skórę: The dark knight Ładna skóra jest w Bottega Venetta. Pamiętam jak odrzuciło mnie Demeter Russian Leather... Popatrz tutaj: może coś się rzuci w oko ![]() https://www.fragrantica.pl/nuty/Skora-156.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Duszące agresywne skórzane zapachy
Wpadły mi do głowy z dymnych i mocnych te:
- A City On Fire Imaginary Authors - La Couche du Diable Lutens - Le Participe Passe Lutens - By the Fireplace Maison Martin Margiela (tutaj bardziej dym z ogniska) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.