|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziury w butach nike...
Ostatniej wiosny kupiłam sobie buty nike, które były dość drogie, bo zapłaciłam za nie ponad 300 zł. Buty baaardzo mi się podobały i są całkiem wygodne w noszeniu. Ale jest jeden problem, po kilku miesiąch użytkowania wydarły mi się dziurki na obu piętach po wewnętrznej stronie. Czytałam w internecie, że może to być wina za dużego rozmiaru obuwia bądź wkładania go bez rozsznurowywania. Co raczej nie jest prawdą w moim przypadku. Myślicie, że przyjęliby reklamację takich butów? A może lepiej wkleić jakiś zapiętek u szewca? Ile to by mogło kosztować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziury w butach nike...
Mozesz probowac reklamowac, ale po roku od zakupu i noszone, to raczej watpie ze uznaja. Szewca tez mozesz zapytac. Moze ma jakis pomysl naprawy. A jak czesto je nosilas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
🦄
|
Ja tak kiedyś przecierałam wszystkie buty, więc myślę, że to coś w sposobie noszenia albo budowy stopy. Szewc zrobi Ci tam zapiętek ze skóry.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli na piętach po wewnetrznej stronie to może być raczej problem zbyt małego rozmiaru (nike miewa dziwną romiarówkę). Ale niektóre ich modele, np. Air Max Thea miały taką przypadłość, ze niemal wszystkim wycierały się w tym miejscu. Tak szy siak, szewc powinien pomóc, moze Ci w tym miejscu wkleić delikatne wzmocnienie ze skóry, co wygląda bardzo estetycznie i jest wygodne w użytkowaniu.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.