|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciągłe infekcje i problemy z penisem
Witam wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciągłe infekcje i problemy z penisem
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Facet cię okłada, a ty się zastanawiasz co zrobić, żeby miał erekcję? Chyba nie to powinno być twoim głównym problemem. Tylko czekać, aż zacznie być sfrustrowany też poza łóżkiem i będzie to wyladowywal na tobie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Prawda jest taka że pije coraz więcej i twierdzi że pije przezemnie. Nie pamiętam już kiedy ostatnio kochałam się z nim jak był trzeźwy, a jak jest podpity to potem nie panuje nad swoją siłą. Po tym jak powiedział że pije przezemnie to łączyłam to z nieudanym życiem łóżkowym.. poza łóżkiem nigdy na mnie ręki nie dźwignął, ale może faktycznie masz rację że z czasem zacznie tak robić również poza łóżkiem. Sama go o to prosiłam i pozwoliłam na to, teraz juz sama nie wiem czy dobrze zrobiłam ze poprosiłam go o takie traktowanie podczas seksu.. teraz nie wiem czy to się da odkręcić. Widze że głupia byłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli jego członek był siny, to już samo to powinno zaprowadzić go do lekarza. Dziwi mnie, że on sam nie chce o to zadbać. Dla mnie to byłby priorytet.
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Edit. Doczytałam. Wszystko da się odkręcic, ludzie zmieniają zdanie i upodobania. Dodatkowo on ma chyba problem alkoholowy? Nie wyobrażam sobie, aby mój partner tyle pił. Nie daj sobie wmówić, ze to przez ciebie, co za brednie. To jego decyzje i odpowiedzialność. To wszystko wyglada bardzo zle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Skoro mu nie staje, to tak - jest to impotencja. To po pierwsze.
Po drugie, ciężko coś doradzić i stwierdzić skoro nie chce leczyć tej impotencji. Po trzecie, skoro relacja i seks z tym panem nie jest satysfakcjonujaca dla Ciebie, a partner nie ma zamiaru tego zmieniać, to pora na ewakuację. Chyba, że sama relacja Ci odpowiada, a tylko seks nie. Wtedy poszukaj pana, który zaspokoi Cię seksualnie a partnera przestań męczyć i wywierać na nim presję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Lady in red.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe że jak przestanie chlac to i impotencja minie.. Tylko serio chcesz być z kimś takim? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.