Ciągłe infekcje i problemy z penisem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-03-03, 09:14   #1
GrubaDynia
Przyczajenie

Ciągłe infekcje i problemy z penisem

Witam wszystkich mam taką nietypową sprawę. Jestem z facetem od 2 lat, na początku kochaliśmy się codziennie. Uwielbiam seks i nie wyobrażam sobie związku w którym go brakuje. Ale od pewnego czasu razem z partnerem oddalamy sie od siebie. On ucieka w alkohol, przez co wiecznie jest między nami awantura, ja sie czepiam, wypominam mu i tyle seksu jest coraz mniej od dłuższego czasu, moze z 1-2x na miesiąc to wszystko. Zwyczajnie mi tego brakuje.. lubie ostry seks tzn klapsy, ciągnięcie za włosy itd. Moj partner nigdy nie kochał się w ten sposób, dopiero przy moich prośbach o np klapsa zaczął tak robic. No i tu zaczyna się problem.. podczas stosunku jego penis nie jest tak twardy jak kiedyś, w trakcie mu opada i przestaje w ogóle go czuć.. on żeby mnie podniecić zaczyna mnie tak okładać że przeważnie mam sińce na dupie i piersiach, ostatnio nawet miałam na twarzy. Mówię mu że to działa tylko jeśli się kochamy, ja go czuję i taki klaps to dodatkowe podniecenie. Ale z racji tego ze jemu ciągle opada to próbuje nadrobić to okładaniem mnie z każdej strony. To przestaje być podniecające i robię się sucha, przez co po każdym stosunku mam takie podrażnienia że dostaje grzybicy. Dosłownie po każdym.. i to nie że on mnie zaraża, bo on też się leczy więc to raczej wina tego że za bardzo jestem podrażniona(palcówke też robi strasznie mocno, czasem aż boli). Dwa razy zdarzyło się że po naprawde ostrym i szybkim seksie jego penis był spuchnięty z jednej strony, na drugi dzien był cały fioletowy i lekko bolesny. Sińce zeszły i penis wygląda normalnie, ale problem z erekcją się pogłębił. Doszło do tego że on nie może dojść. Mimo tego ze staram się jak mogę, on nie może się spuścić. Do lekarza iść nie chce a siłą go nie zaciągnę. Zastanawiam się czy nie wywieram na nim za dużej presjii jeśli chodzi o seks. To że ja lubię na ostro a on stara się mnie zadowolić.. ciągle mówi ze boi się że go zdradze, mimo to ze mowię ze nie mam takiej potrzeby. Mam wibrator, i moj partner jak widzi ze chodzę nabuzowana bo mam ochotę na seks, to mowi ze zrobi mi dobrze wibratorem bo on nie daje rady. Tylko czemu tak jest? Nie jest stary, dopiero po 30 a ochoty na seks tyle co wcale. Co robic zeby seks sprawiał mu przyjemność tak jak mi i zeby chciał w ogóle się kochać? Zaproponowałam nawet ze jesli nie czuje się dobrze z tym ze lubie klapsy to nie musi tak robić, ze wystarczy mi on. To podczas stosunku jak czuł że znowu mu opada to sam zaczął mnie bić z tej podejrzewam frustracjii ze znowu mu nie wychodzi. Mam nadzieję że ktoś zrozumie o co mi chodzi. Jakieś rady jak utrzymać jego penis w pełnej erekcjii żeby obojgu nam było dobrze? Tabletki odpadają, jak poruszyłam ten temat to tylko zakończył się kłótnią że on nie jest impotentem..
GrubaDynia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-03-03, 09:34   #2
Magmag0194
Zadomowienie

Dot.: Ciągłe infekcje i problemy z penisem

Cytat:
Napisane przez GrubaDynia Pokaż wiadomość
Witam wszystkich mam taką nietypową sprawę. Jestem z facetem od 2 lat, na początku kochaliśmy się codziennie. Uwielbiam seks i nie wyobrażam sobie związku w którym go brakuje. Ale od pewnego czasu razem z partnerem oddalamy sie od siebie. On ucieka w alkohol, przez co wiecznie jest między nami awantura, ja sie czepiam, wypominam mu i tyle seksu jest coraz mniej od dłuższego czasu, moze z 1-2x na miesiąc to wszystko. Zwyczajnie mi tego brakuje.. lubie ostry seks tzn klapsy, ciągnięcie za włosy itd. Moj partner nigdy nie kochał się w ten sposób, dopiero przy moich prośbach o np klapsa zaczął tak robic. No i tu zaczyna się problem.. podczas stosunku jego penis nie jest tak twardy jak kiedyś, w trakcie mu opada i przestaje w ogóle go czuć.. on żeby mnie podniecić zaczyna mnie tak okładać że przeważnie mam sińce na dupie i piersiach, ostatnio nawet miałam na twarzy. Mówię mu że to działa tylko jeśli się kochamy, ja go czuję i taki klaps to dodatkowe podniecenie. Ale z racji tego ze jemu ciągle opada to próbuje nadrobić to okładaniem mnie z każdej strony. To przestaje być podniecające i robię się sucha, przez co po każdym stosunku mam takie podrażnienia że dostaje grzybicy. Dosłownie po każdym.. i to nie że on mnie zaraża, bo on też się leczy więc to raczej wina tego że za bardzo jestem podrażniona(palcówke też robi strasznie mocno, czasem aż boli). Dwa razy zdarzyło się że po naprawde ostrym i szybkim seksie jego penis był spuchnięty z jednej strony, na drugi dzien był cały fioletowy i lekko bolesny. Sińce zeszły i penis wygląda normalnie, ale problem z erekcją się pogłębił. Doszło do tego że on nie może dojść. Mimo tego ze staram się jak mogę, on nie może się spuścić. Do lekarza iść nie chce a siłą go nie zaciągnę. Zastanawiam się czy nie wywieram na nim za dużej presjii jeśli chodzi o seks. To że ja lubię na ostro a on stara się mnie zadowolić.. ciągle mówi ze boi się że go zdradze, mimo to ze mowię ze nie mam takiej potrzeby. Mam wibrator, i moj partner jak widzi ze chodzę nabuzowana bo mam ochotę na seks, to mowi ze zrobi mi dobrze wibratorem bo on nie daje rady. Tylko czemu tak jest? Nie jest stary, dopiero po 30 a ochoty na seks tyle co wcale. Co robic zeby seks sprawiał mu przyjemność tak jak mi i zeby chciał w ogóle się kochać? Zaproponowałam nawet ze jesli nie czuje się dobrze z tym ze lubie klapsy to nie musi tak robić, ze wystarczy mi on. To podczas stosunku jak czuł że znowu mu opada to sam zaczął mnie bić z tej podejrzewam frustracjii ze znowu mu nie wychodzi. Mam nadzieję że ktoś zrozumie o co mi chodzi. Jakieś rady jak utrzymać jego penis w pełnej erekcjii żeby obojgu nam było dobrze? Tabletki odpadają, jak poruszyłam ten temat to tylko zakończył się kłótnią że on nie jest impotentem..
Zaczęłabym od zastanowienia się nad wątkiem dotyczącym alkoholu oraz wzięłabym pod lupę waszą relację. Coś mi się wydaje, że ten seks to tylko wierzchołek góry.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Magmag0194 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-03-03, 10:39   #3
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992
Konto usunięte

Facet cię okłada, a ty się zastanawiasz co zrobić, żeby miał erekcję? Chyba nie to powinno być twoim głównym problemem. Tylko czekać, aż zacznie być sfrustrowany też poza łóżkiem i będzie to wyladowywal na tobie.

69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-03-03, 11:16   #4
GrubaDynia
Przyczajenie

Prawda jest taka że pije coraz więcej i twierdzi że pije przezemnie. Nie pamiętam już kiedy ostatnio kochałam się z nim jak był trzeźwy, a jak jest podpity to potem nie panuje nad swoją siłą. Po tym jak powiedział że pije przezemnie to łączyłam to z nieudanym życiem łóżkowym.. poza łóżkiem nigdy na mnie ręki nie dźwignął, ale może faktycznie masz rację że z czasem zacznie tak robić również poza łóżkiem. Sama go o to prosiłam i pozwoliłam na to, teraz juz sama nie wiem czy dobrze zrobiłam ze poprosiłam go o takie traktowanie podczas seksu.. teraz nie wiem czy to się da odkręcić. Widze że głupia byłam
GrubaDynia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-03-03, 11:19   #5
niemanicka
Wtajemniczenie

Jeśli jego członek był siny, to już samo to powinno zaprowadzić go do lekarza. Dziwi mnie, że on sam nie chce o to zadbać. Dla mnie to byłby priorytet.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Edit. Doczytałam. Wszystko da się odkręcic, ludzie zmieniają zdanie i upodobania. Dodatkowo on ma chyba problem alkoholowy? Nie wyobrażam sobie, aby mój partner tyle pił. Nie daj sobie wmówić, ze to przez ciebie, co za brednie. To jego decyzje i odpowiedzialność. To wszystko wyglada bardzo zle
niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-03-03, 14:29   #6
edan84
BAN stały

Skoro mu nie staje, to tak - jest to impotencja. To po pierwsze.
Po drugie, ciężko coś doradzić i stwierdzić skoro nie chce leczyć tej impotencji.
Po trzecie, skoro relacja i seks z tym panem nie jest satysfakcjonujaca dla Ciebie, a partner nie ma zamiaru tego zmieniać, to pora na ewakuację. Chyba, że sama relacja Ci odpowiada, a tylko seks nie. Wtedy poszukaj pana, który zaspokoi Cię seksualnie a partnera przestań męczyć i wywierać na nim presję.

edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-03-03, 14:45   #7
NocnaWiedma
Lady in red.

Cytat:
Napisane przez GrubaDynia Pokaż wiadomość
Prawda jest taka że pije coraz więcej i twierdzi że pije przezemnie. Nie pamiętam już kiedy ostatnio kochałam się z nim jak był trzeźwym
Prawda jest taka - Facet jest nałogowcem i obwinia Cię o swój nałóg. Seks uprawia tylko w stanie upojenia. A problemu ani alkoholowego ani ze zdrowiem intymnym rozwiązywać nie zamierza. Lepiej nie będzie. Członek nie zrobi się twardy, seks mniej bolesny, a facet trzeźwy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-03-03, 19:39   #8
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NocnaWiedma Pokaż wiadomość
Prawda jest taka - Facet jest nałogowcem i obwinia Cię o swój nałóg. Seks uprawia tylko w stanie upojenia. A problemu ani alkoholowego ani ze zdrowiem intymnym rozwiązywać nie zamierza. Lepiej nie będzie. Członek nie zrobi się twardy, seks mniej bolesny, a facet trzeźwy.

To też. Poważniejszym problem jest to że chla a ten seks dopiero potem. Czy on jest w stanie przestać pić takich ilosci czy już to alkoholizm? Skupiłas się za bardzo na seksie a za mało na faktycznym problemie.
Możliwe że jak przestanie chlac to i impotencja minie.. Tylko serio chcesz być z kimś takim?
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości