|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Potrzebuję porady
Cześć dziewczyny. Mam problem z moim chłopakiem. Jestem z nim dwa lata. Przez pierwszy rok było wspaniale. Jednak zaczęło to się zmieniać. Kiedyś przy kłótni nazwal mnie szmata
Wyzywa mnie. Co prawda ja w złości odpowiadam na to tym samym. Jeśli jest u mnie i jego mama do niego zadzwoni zostawia mnie i leci do niej. Ciągle przeklina nie wazajac na nic. Nie chce jezdzic do mojej rodziny chyba jej nie lubi. Kocham go. Czasami potrafi być miły ale to jest na 3 dni A gdy się kłócimy to nigdy nie przeprosi ma swoją męską dumę.. Nie walczy o mnie, nie chce żeby było dobrze między nami zawsze muszę ja wyciągać dłoń. Co mam zrobić. Czasami mam ochotę go zostawić ale wiem że będę tęsknić. Proszę o porady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Potrzebuję porady
Porada jest jedna: jak ludzie wyzywają się od szmat, to nie jest to miłość.
Wniosek wyciągnij sama. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Też myślałam, że będę tęsknić za swoim przemocowcem i tak go kocham, przecież misiu jest dobry przez parę dni, co z tego że potem wyzywa itd. Byłam z nim pięć lat. I wiesz co? Byłam wrakiem człowieka przez dwa tygodnie, a potem tak odżyłam jak ręką odjął. Zero stresu i kminienia, czy on mnie na pewno kocha, czy da się to naprawić, czy może dzisiaj nie przeklnie, czy może nic nie zrobi.
Zrób coś w życiu dla siebie i odejdź. I wiem, że to się za często pojawia, ale pomyślałabym na Twoim miejscu o jakimś spotkaniu z terapeutą żeby pogadać. Skoro sama już zaczęłaś przejawiać oznaki przemocowe, to ten związek wpłynął na Ciebie gorzej niż sądzisz i możesz mieć potem problemy w przyszłych relacjach.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Wyzywa cię, nie potrafi przeprosić, nie lubi twojej rodziny, jest mamisynkiem, nie stara się żeby naprawić związek, a Ty dalej z nim jesteś? Wow. Widzę, że nie szkoda Ci twojego czasu i zdrowia.
Sent from my GM1903 using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
O miłość się nie walczy,bo ona jest albo jej nie ma.Tutaj ja jej wcale nie widzę.Zostaw barana w cholerę tym bardziej że baran nie potrafi Ciebie uszanować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Tkwisz w toksycznej i przemocowej relacji, właściwie za co ty go niby kochasz? Bo jeżeli "pomimo wszystko" to znaczy że czas sie ewakuować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jesteś z nim za karę? Pytam poważnie, bo to brzmi jak droga przez mękę, a nie związek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jestem w podobnej sytuacji. Wiem, że ciężko odejść, bo sama kolejny raz nie potrafię... Ale to chyba najlepsze rozwiązanie... Panikuje kiedy myślę, że go nie będzie i zostaje, a tak naprawdę większość problemów mam przez niego...
Obyś była mądrzejsza i silniejsza ode mnie i odeszła... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.