|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zdradziłem emocjonalnie. poradźcie mi kobietki ;p
Hej. Postaram się krotko. Byliśmy z Panią X 8 miesięcy z przebojami (raz powiedziałem ze ma małe cycki i czasami rzuciłem okiem na inne) ale ogólnie pogląd na świat, ludzi, dużo takich samych rzeczy lubiliśmy, ogólnie łączyło nas trochę. Rozstanie było z powodu pisania do dziwek na portalu (na loda, dojdę na Twoje piersi) miałem z tym problem od dawna ale nigdy nie spotkałem się z nikim będąc z kimś w związku. Nie wchodzę już na te strony od momentu gdy to się wydało. Rozmawiam z psychologiem. Okej do rzeczy. Minął dokładnie miesiąc. W pierwszym tygodniu widzieliśmy się 5, minut (oddawaliśmy swoje rzeczy). 1,5 tygodnia po rozstaniu pojechałem do niej (była u mamy) nie wyszła porozmawiać ofc, zostawiłem kwiaty za bramą, napisała, że nie życzy sobie aby się z nią kontaktować. Od tamtego momentu cisza. Tydzień temu wróciła do siebie, odwiedziłem ją (akurat szykowała się na imprezę w klubie studenckim) rozmawialiśmy na klatce w akademiku więc mało komfortowo. Pokazałem skruchę, ból itd. W jej oku zobaczyłem łzę na końcu. W czwartek poszedłem do niej znowu ale źle się czuła po imprezie więc spławiła mnie "nie wiem zatsanowie się" nad rozmową. Wczoraj nie było jej, więc dziś pojechałem z prezentem ale słyszałem że ma gościa w pokoju i głośno muzyka grała więc napisałem że chcę oddać jej koszulkę i umówmy się (od próby spotkania gdy była u mamy nie wyświetla wiadomośći). Jeśli chodzi o mnie to żałuję bo ja pokochałem tak na prawdę (z tymi stronami to był problem od dawna dlatego nie chce zbytnio wchodzić na ten temat no to już zamknięty rozdział). Jeśli chodzi o nią 2 dni przed powrotem do aka dodała relacje na insta z klubu (zdjęcie od koleżanki wzięła, czyli fake). W poniedziałek też coś dodała. W środę była w klubie więc dodała jak ona po środku a po boku 2 facetów daje jej niby buziaki. Wczoraj też wrzuciła fake relacje. Gowniarskie zachowanie no ale moje lepsze nie było.... Teraz tak czy waszym zdaniem walką, prośbą o spokojną rozmowę nie 10 minutowa na szybko tylko spacer czy coś jest sens? Na prawdę zależy mi na niej, padnę na kolana i będę prosił o wybaczenie bo na prawdę byliśmy dograni ale każdy z nas popełnił jakiś błąd ZWLASZCZA JA IDIOTA. Co o tym sądzicie? Kocham ją i tego jestem pewien, jestem gotów na wyrzeczenia, sprawdzanie na wszystko tylko czy ona by była nie wiem, ale jestem gotów dać jej te siłę do walki.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2020-03-11 o 17:00 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: zdradziłem emocjonalnie. poradźcie mi kobietki ;p
W życiu już bym po czymś takim na ciebie nie spojrzała.
To nie jest zdrada emocjonalna, a zwyczajna zdrada seksualna. Zdrada emocjonalna to byłaby gdybyś się w kimś zauroczył, zakochał, spędzał czas, a nie pisał o dochodzeniu na cycki, jeez. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
weź. gdyby Ci wybaczyła, w momencie gdybys poczuł się pewnie, znów by się zaczeły z Twojej strony krzywe akcje
mądra babka, polać jej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Po co zakładasz drugi wątek o tym samym w ciągu 3 dni? Nie dostaniesz innych odpowiedzi. Daj dziewczynie spokój, dorosnij i wtedy dopiero ewentualnie bierz się za związki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To nie ten gościu od coli? ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
To już nie jesteś studentka, która prowadzi badania, tylko masz na imie Pawel, no ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Skąd mnie znasz? Skąd wiesz, że bym wrócił?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Najpierw wylecz głowę, potem zawracaj komuś gitarę związkami.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie dziwie sie, że cie spławia, ja bym ci kazała po prostu wynosic sie z mojego zycia, zwłaszcza po takim namolnym nachodzeniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ty chyba nie wiesz co to zdrada emocjonalna. Najgorsze ze widac ze w ogole widzisz jak bardzo zawaliles.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;87649800]weź. gdyby Ci wybaczyła, w momencie gdybys poczuł się pewnie, znów by się zaczeły z Twojej strony krzywe akcje
mądra babka, polać jej ![]() Zgadzam się. Mądra dziewczyna. A ty ...wiesz kto.... Zawsze facet trzeźwieje gdy już jest o kilometry za późno. Na drugi raz nie gadaj kobiecie która niby kochasz że ma mały biust.... może to jej kompleks jak u was penis. Ma jaki ma taki dostała od matki natury albo ci się podoba albo nie. Albo kogoś akceptujesz albo nie jesteś z nim. Już to widzę gdybym powiedziala swojemu facetowi że ma małego i pisała do męskich dziw.ek co bym z nimi nie robiła już widzę jakby ze mną byłby w związku. Wam się wydaje że możecie więcej bo jesteście facetami czy jak? Jestem facetem nam swoje potrzeby. Ty mi nie chcesz dać "spuszczania na biust" to z dziwka pofantazjuje! Kretynizm. Zawsze byli dla mnie żałośni faceci którzy będąc z kimś pisali o seksie z innymi. Dobrze że zerwala. Wreszcie możesz pisać o lodach i innych do tych .... "dziwek" i nikt cię nie przyłapie i nawet spełnij sobie te fantazje. Facet dorosnij serio. Śmieszy mnie takie zachowanie. ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Ciekawa jestem kogo nazywa dziwk.ami skoro tylko pisali? Laski z roksy chyba nie tracą czasu na pisanie o seksie tylko zajmują się seksem z klientami. Mam wrażenie że to dziewczyny które po prostu były w necie i wcale nie zarabiają seksem. W takim razie autor też może się nazwać dzi.wka bo też jak one pisał o seksie. Jeśli tak to tym bardziej obrzydliwe takie zachowanie Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2020-03-13 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
![]() Napisałabym dobitniej, ale Trzepotka mnie ukatrupi, także będę grzeczna xD Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2020-03-13 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Kobiety leca na facetow ze statusem najczesciej. Podswiadomie wybieramy tych samcow alfa. Jak widzimy jak typek pisze do randomowych "dziwek na portalu" jak to ujales, ktore nawet mu nie odpisza albo zrobia to dla hajsu to zamieniasz sie w takiego baaardzo bardzo beta incela, ktory nie jest juz niestety dla dziewczyny atrakcyjny. Widzi Cie teraz za slabego i dziwolaga
![]() moze nie daj sie zlapac nastepnej lasce dopoki nie skonczysz z tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.