![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
pozostał niesmak
Hej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
uparta chmura
|
Dot.: pozostał niesmak
Na to nikt Ci nie odpowie. To jest Twoje subiektywne odczucie. Ten niesmak. Na kimś może to nie zrobić wrażenia, a dla kogoś innego to skreśla potencjalnego partnera. Procentowo chcesz to przeanalizować? Słuchaj siebie.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
u mnie bylby skonczony juz nie umialabym zaufac i cieszyc sie ta relacja jak przed ta rewelacja
nie wiem w jakim celu ci wyjawil ten szczegol |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87614538]u mnie bylby skonczony juz nie umialabym zaufac i cieszyc sie ta relacja jak przed ta rewelacja
nie wiem w jakim celu ci wyjawil ten szczegol[/QUOTE] Ale czemu miałby być skreślony? Przecież nie byli jeszcze razem. Facet był daleko, może wtedy nie wiedział jeszcze czy wróci, może jeszcze uważał ze to nie ma sensu i chciał spróbować z kimś innym. Bez przesady. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sama musisz się zastanowić co w związku z tym czujesz. Nie do końca też rozumiem po co Ci o tym mówił?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ogólnie tak - jeśli źle się z tym czujesz to raczej odpuść, żadna wiadomość tutaj nie zmieni twojego postrzegania,
aczkolwiek - nie byliście razem. Facet miał do tego prawo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
I po co on to mówił???
Potrafisz zapomnieć i przełknąć niesmak, to ciesz się wspólnymi chwilami. Nie- to odejdź. Moja pierwsza reakcja pewnie by była wredna: "wiesz, dobrze, że to mówisz pierwszy, bo chciałam ci powiedzieć to samo. Ale to było bez znaczenia, ot, zdarzyło się ". Reakcja dużo by ci powiedziała o facecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Konto usunięte
|
Każdy ma własne granice tolerancji. Jeśli fobie to nie pasuje - nie mecz się i nie próbuj na siłę być szczęśliwa.
Następnym razem pewnie będziesz po prostu umiała i chciała się wcześniej określić. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Ale to ryzykowne zagranie. Jeśli to typ, który lubi się odegrać, to by jej nieźle przygadal - a tylko ona jedna wie czy by to nie zaburzyło jej poczucia własnej wartości. ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Wszystko wolno, ale nie wszystko warto. I tyle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Wiecie, musiał mi powiedzieć, bo mieliśmy problemy zdrowotne. i tylko dlatego. Ale zastanawiam się, czy ze mną coś nie tak jest. Ale tu chodzi o całkiem inne rzeczy. Ja chyba nie wiem jak powinien wyglądać związek, nie miałam dobrych wzorców w domu, sama dobrego.nie stworzyłam wcześniej (same toksyczne) i przez te toksyczne relacje ja się boje otworzyć bardziej... Że zostanę kopnięta w dvvpe. Nasza relacja myślę że jest dobra, tylko ja sobie wmawiam różne rzeczy..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Mial prawo bo nie byli razem ale nie wiem dlaczego musial jej o tym powiedziec przeciez nie mial obowiazku się tłumaczyć, co dobrego to wyznanie wnioslo do ich relacji?
Ja bym nie chciała już z nim byc i tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87615339]Mial prawo bo nie byli razem ale nie wiem dlaczego musial jej o tym powiedziec przeciez nie mial obowiazku się tłumaczyć, co dobrego to wyznanie wnioslo do ich relacji?
Ja bym nie chciała już z nim byc i tyle[/QUOTE]Napisałam, że musiał mi powiedzieć chodziło o sprawy zdrowotne. Pandora, my jesteśmy parą i jesteśmy na wyłączność. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Autorko, Twoja decyzja. Niby nikt nigdy nic nie musi jeżeli chodzi o stosunki międzyludzkie, ale jednak pewne rzeczy są dla nas w porządku i do zaakceptowania a inne nie. Czułabym niesmak, gdyby facet wypisywał, że za mną tęskni i inne bla bla bla, a potem okazało by się, że jednocześnie ileś tam dni spotykał się z inną. Miał prawo? Z własnej perspektywy miał. Czy z mojej musi to wyglądać tak samo? Nie.
Zastanów się, czy te przeszłe fakty nie będą rzutowały na ten związek.
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Też czułabym niesmak.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Darowałabym sobie tą znajomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2020-02-25 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zależy, czy Ty umiesz się z tym pogodzić. Technicznie nic ci nie obiecał, więc obiektywnie jest bez winy.
Ale subiektywnie masz prawo takiego partnera zwyczajnie nie chcieć. Tylko na to już ci nikt nie odpowie. Jeśli masz się męczyć, to dla tak krótkiego związku moim zdaniem nie warto. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ogólnie ja też nie jestem bez winy bo przez ten czas byłam na dwóch randkach z dwoma innymi facetami ale to było na początku... Ja nawet nie wiedziałam wtedy że jeszcze się spotkamy. Myślałam że popisaliśmy kilka dni i to tyle było miło. Trzepotka, tak jestem zapisana do psychiatry na marzec (czekam 3 miesiące już) żeby wysłał mnie na terapie. Nie stać mnie na prywatną. Na terapie chce iść nie tylko z tego względu. Chodzi też o utratę bliskiej osoby, mobbing w pracy. Dobiło mnie to wszystko. On mnie niby wspiera, dobrze się przy nim czuje. Ale nie wiem co robić. Nie wiem też, czy na pewno tak powinien wyglądać związek?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Może właśnie przez te sytuację czuje się niepewnie w tym związku. Bo poza tym jest ok. Chwilowo jesteśmy na odleglosc, ale on się przeprowadza do mojego miasta (dla mnie). Kontakt mamy codziennie - piszemy albo gadamy i sporo też się widujemy. Ale ja mam to z tyłu głowy i chyba przez to myślę że coś jest nie tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może dawać ci kwiaty, wycieczki do Paryża, droga biżuterię - ale bez zaufania i poczucia bezpieczeństwa nic nie będzie cię w pełni cieszyło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Jezeli czujesz sie z tym niepewnie i ewidentnie cie to gryzie to ja bym nie widziala przyszlosci w takim zwiazku.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ciężko mi z tym. Myślicie że mogła mu się ta dziewczyna bardzo spodobać tylko po prostu wiedział, ze to nie ma sensu bo on wraca do kraju i dlatego urwał kontakt? A wiedział, że ja to taka bezpieczna przystań?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Wszak mówił że spędzili razem kilka dni, a nie ze to był tylko seks po jakiejś imprezie np Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Przez te kilka dni, ktore z nią spędził właśnie się do mnie nie odzywal i nie odpisywal na moje wiadomości. Dopiero potem jak to się skończyło. Byłam zdziwiona, ale myślałam że tak po prostu , ale już wiem, czemu tak bylo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Może dała mu kosza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Tego nie wiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
I raczej nigdy się nie dowiesz. Przebolej, postaw na świeży start, przemyśl, czy jesteś w stanie mu zaufać lub zakończ to.
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Chciałam zakończyć to, a jedyne co dostaje od kilku dni to ochłapy zainteresowania. 3 wymienione wiadomości i brak odpowiedzi na ostatnią. Rzeczywiście pokazuje właśnie ile dla niego znacze. Tylko jak to zakończyć skoro ciężko mu nawet odpisać na wiadomość?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.