|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy są tu aseksualistki?
Bardzo mnie cieszy fakt, że ostatnio w naszym kraju wzrasta świadomość tego, że istnieją również osoby aseksualne i nie dla każdego seks jest najwyższą wartością.
![]() Ja jestem aseksualna i biromantyczna, jeśli jest nas więcej przedstawiajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy są tu aseksualistki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na jakiej podstawie twierdzisz, że wzrasta świadomość? Możesz powołać się na jakieś badania? Oczywiście, że istnieją. Ja nie jestem osobą 'aseksualną', uwielbiam uprawiać sex ale wyobraź sobie, że nie jest on najwyższą wartością, szok !? nie? A jednak ... Post jest tak głupi, zaczepny, że brak słów . . . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=renata_b_1993;87711 535]Na jakiej podstawie twierdzisz, że wzrasta świadomość? Możesz powołać się na jakieś badania?
Oczywiście, że istnieją. Ja nie jestem osobą 'aseksualną', uwielbiam uprawiać sex ale wyobraź sobie, że nie jest on najwyższą wartością, szok !? nie? A jednak ... Post jest tak głupi, zaczepny, że brak słów . . Edytowane przez Ethereal27 Czas edycji: 2020-04-01 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ethereal27;87711655]
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ale po co ta agresja? Dlaczego uważasz, że jak ktoś odczuwa pociąg seksualny to jest to jednoznaczne z tym, że jest to dla niego największa wartość w życiu? Poza tym post jest obraźliwy, zgłosiłam go
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agacookie92;8771166 4]
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.