|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przyjaciel
Czy w tym świecie kobiety nie mogą mieć kolegę przyjaciela.? bo odrazu partner twierdzi ze go zdradza i stwierdza ze to koniec ? Skoro kobieta dogaduje się lepiej z kolega niż z przyjaciółkom to nic złego i nie ma co się denerwować skoro wie ze to tylko znajomy i do niczego nie dojdzie 🤷🏻☠♀️ Ehh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Przyjaciel
Partner musi być na pierwszym miejscu. Twój najwyraźniej czuje, że nie jest.
Druga sprawa, że wszelkie przyjaźnie z osobnikami odmiennej płci, są solą w oku naszych drugich połówek i chyba trudno się dziwić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Można, ale chyba przyjaciela stawiasz na pierwszym miejscu i partner czuje się w tej sytuacji źle. Nie sprowokowałaś czasem partnera czymś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja się dziwię i od razu odrzuciłabym kandydata na partnera, który ma jakiś problem z tym, że przyjaźnię się z facetami. Nie potrzebuję w swoim życiu zaborczego zazdrośnika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jestę wieszczę
|
Mam przyjaciela. Na początku partner był zazdrosny, ale później zobaczył, że to on jest zawsze na pierwszym miejscu, jeżeli chce, to może się widzieć i ze mną i z przyjacielem i nie ma problemu. Na tyle się lubią, że i sami mogą się widywać i ja też nie mam nic przeciwko
![]() Nie ma oskarżeń o zdradę, co to za pomysł w ogóle ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o mnie, to nie mam problemu z tym, że mój facet mógłby mieć jakieś bliskie koleżanki, znajome. Co do przyjaciółek, to zależy od definicji, jeżeli z jakąś laską codziennie by się spotykał i miał przez to dużo mniej czasu dla mnie, a w dodatku zwierzałby się jej z wielu naszych tematów - absolutnie nie, ale to dotyczy nie tylko kobiet, ale też facetów-kolegów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
To zalezy czym jest ten "przyjaciel". Co innego miec dobrego kumpla z którym mozna pojsc czasem na piwo a co innego osobe która np. zabiera mnóstwo czasu partnerowi albo zwierza mu sie on z osobistych spraw związkowych. Jeżeli przyjaciel jest typowym pchaniem sie między wódkę a zakaskę to nie dziwię się, że partner może miec problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.