|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Perfumy podobne do selera?!
Hej
Jesienią tego roku siedziałam w pubie z koleżanką, i koleżanką koleżanki... No i ta kobieta miała na sobie takie dziwne perfumy. Jak dla mnie to wyraźnie wyczuwalny był... SeLeR!!! Zapach był nawet ciekawy, mocny, wyrazisty, długo się trzymał... Jakoś głupio mi było zapytać nowo poznaną osobę "Co to za zapach? Wylałaś na siebie sok z selera?" Trochę zaintrygował mnie ten zapach więc was pytam drogie Wizażanki! Czy spotkałyście się może z takim zapachem? Jeśli tak to koniecznie napiszcie jak się nazywa! A, i napiszcie też jak na niego reagujecie Czekam na odpowiedzi i liczę, że ktoś będzie wiedział o co mi chodzi
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
niestety to nie Green Tea bo je już znam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy podobne do selera?!
Dla mnie wiele perfum ma nutę selera, z tych które używałam Gucci EDP II (różowe) ale na początku zaraz po spryskaniu, Dalimix w nucie serca.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, to mogą być nawet jakiekolwiek perfumy, które akurat na jej skórze pachną tak nietypowo
![]() Może Pur Blanca? Bardzo zmienny zapach
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja wyczuwam seler w Cool Water szczególnie męskim- ohyda
, oraz nie wiem czemu, ale Tresor dla mnie, też ma nutkę selerową ....
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Hehe..pierwszą reakcją mojej mamy na O'oui Lancome było...a co to??..seler?? I coś w tym jest..mocno zalatuje
selerem.Ale lubię ten zapach pomimo tego,że za smakiem selera nieprzepadam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

Jesienią tego roku siedziałam w pubie z koleżanką, i koleżanką koleżanki...
No i ta kobieta miała na sobie takie dziwne perfumy. Jak dla mnie to wyraźnie wyczuwalny był... SeLeR!!!
Zapach był nawet ciekawy, mocny, wyrazisty, długo się trzymał... Jakoś głupio mi było zapytać nowo poznaną osobę "Co to za zapach? Wylałaś na siebie sok z selera?"
Czy spotkałyście się może z takim zapachem? Jeśli tak to koniecznie napiszcie jak się nazywa! A, i napiszcie też jak na niego reagujecie

....