Żona flirtuje z innym - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-04-25, 01:02   #1
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Żona flirtuje z innym

Hej. Pisze bo ostatnio odkryłem cos co mnie zszokowalo. Od jakis kilku tygodni nie dogadywalismy sie z żoną, dużo klocilismy i ogólnie było tak średnio w naszym związku, robiła mi wyrzuty ze za duzo czasu poświęcam komputerowi i telefonów , że czuje się zaniedbana , że nie.mowie do niej cieplych słów itp ...

Nigdy wcześniej o tym mi nie wspominała, więc mówię do siebie ok , czas sie poprawic, no i zacząłem z dnia na dzien byc po prostu taki jaki ona chce ...

Az do wczoraj gdzie dostałem anonimowa wiadomość od kogoś ze w pracy ona z jakis chłopakiem mają sie ku sobie, ciągle ze sobą gadają, flirtuja itp , mówię do siebie szok jak to możliwe, ale sprawdzę to , mini przeglądałem wlasnie jej telefon , wiem ze nie powinienem ale musiałem...

Okazuje się że pisze z tym chłopakiem z pracy juz od dobrych dwoch tyg , (wiadomości kasuje) ma co podpisanego w telefonie jako "Basia" A dodatkowo wysyłają sobie nawzajem nagie zdjęcia i filmiki , jestem w szoku i nie bardzo wiem co mam teraz zrobić, jestem z żoną 8 lat, ślub wzięliśmy 2 lata temu A od roku mamy córeczkę, wszystko teraz jak krew w piach , niedowierzam bo nigdy o takie cos żony bym nie posadził... nie jestem pewien czy mieli cos wiecej ze sobą typu sex , bo tak naprawdę nie miała by kiedy chyba że w czasie pracy na przerwie , zazwyczaj w weekendy jesteśmy razem , co Waszym zdaniem powinienem zrobić? Czy zaliczać to już jako zdradę? Wybaczyć? Czy po prostu sie pożegnać, najgorsze jest to że kończymy budowę domu i teraz cala nasza rodzina jest w rozsypce ja mam 30 lat ona 28 , proszę co robic
Lukasz90Lukasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-25, 07:48   #2
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Dot.: Żona filtruje z innym

To nie jest flirt ,zona cie poprostu zdradza
Jeśli chcesz to wybaczaj tylko może się okazać że ona wybaczenia wcale nie potrzebuje i nie chce ;-)
Na twoim miejscu postawilabym sprawę jasno powiedz jej co znalazles i albo z tym skonczy albo robi wypad do tego kolegi
Ps.do kogo należy działka na której stoi wasz dom?

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2020-04-25 o 07:49
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-25, 08:47   #3
Mija62
uparta chmura

Flirt to by był, gdyby sobie buziaki 😘 wysyłali, czy serduszka, ale nagie fotki to przegięcie, ta kobieta nie jest zbyt mądra skoro wysyła komuś nagie fotki. Mądra, nie mądra, ale napalona
Stary 2020-04-25, 10:15   #4
Quarantine
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lukasz90Lukasz Pokaż wiadomość
Az do wczoraj gdzie dostałem anonimowa wiadomość od kogoś ze w pracy
Hmmm...

Cytat:
przeglądałem wlasnie jej telefon , wiem ze nie powinienem ale musiałem...
Okazuje się że pisze z tym chłopakiem z pracy juz od dobrych dwoch tyg , (wiadomości kasuje) ma co podpisanego w telefonie jako "Basia" A dodatkowo wysyłają sobie nawzajem nagie zdjęcia i filmiki ,
Hmmm...

Prowokacja? Jej?
Quarantine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-25, 10:21   #5
Anethka
Zakorzenienie

Jest różnica pomiędzy zwykłym flirtem, a tym, co robi Twoja żona. Sytuacja nie jest łatwa zwłaszcza, że macie małe dziecko.

KLIK
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-25, 12:23   #6
Quarantine
BAN stały

Jeżeli natkniesz się (oby nie, mam nadzieję że żona Cię tylko wkręca, dziwacznie to fakt) na filmik jak żona współżyje z tym kimś to napisz znów, w tym czy ma on przyrodzenie większe od Twojego.
Stary 2020-04-25, 22:35   #7
Bananalama
jestę wieszczę

Zbieraj dowody zdrady. Bo żona Cię zdradza, a nie flirtuje. Te dowody mogą Ci pomóc przy rozwodzie z jej winy.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-04-26, 10:05   #8
Quarantine
BAN stały

Dostał anonimową wiadomość od kogoś z pracy że że żona ma się ku innemu... SMS? - ktoś z jej pracy zna nr jego telefonu? A może list Pocztą Polską?

A gdybyście Wy zdradzały, to przesyłałybyście (potencjalnemu) kochankowi swoje nagie zdjęcia i filmiki? Ja raczej nie chyba że miałbym lat 15-16 a i wtedy wątpię.
Stary 2020-04-26, 12:19   #9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Quarantine Pokaż wiadomość
Dostał anonimową wiadomość od kogoś z pracy że że żona ma się ku innemu... SMS? - ktoś z jej pracy zna nr jego telefonu? A może list Pocztą Polską?

A gdybyście Wy zdradzały, to przesyłałybyście (potencjalnemu) kochankowi swoje nagie zdjęcia i filmiki? Ja raczej nie chyba że miałbym lat 15-16 a i wtedy wątpię.
a co to ma do rzeczy czy my bysmy przeslaly
autor widzi fotki chyba umie rozpoznac swoja naga zone to sie liczy

napisal ze dostal wiadomosc domyslam sie ze ktos stworzyl facebooka i mu taki news wyslal to nie jest zbytnio skomplikowane do zrobienia
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-26, 13:26   #10
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:

Ale oni tylko filtrują. Patrz tytuł.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-26, 13:56   #11
megamag
BAN stały

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87788163]To nie jest flirt ,zona cie poprostu zdradza
Jeśli chcesz to wybaczaj tylko może się okazać że ona wybaczenia wcale nie potrzebuje i nie chce ;-)
Na twoim miejscu postawilabym sprawę jasno powiedz jej co znalazles i albo z tym skonczy albo robi wypad do tego kolegi
Ps.do kogo należy działka na której stoi wasz dom?[/QUOTE]

Nazwijmy rzeczy po imieniu, to jest zdrada. Penis nie musi wylądować w pochwie, żeby kogoś zdradzić. Chcesz to sobie wybaczaj, ja bym prędzej wystawiła delikwentce walizki za drzwi. Ojcem dziecka można być i bez tkwienia w związku z kimś, kto Ci przyprawia rogi.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-04-26, 18:35   #12
Quarantine
BAN stały

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87791957]a co to ma do rzeczy czy my bysmy przeslaly
autor widzi fotki chyba umie rozpoznac swoja naga zone to sie liczy

napisal ze dostal wiadomosc domyslam sie ze ktos stworzyl facebooka i mu taki news wyslal to nie jest zbytnio skomplikowane do zrobienia[/QUOTE]
Chodzi mi o to, ujmując wprost, że nie wierzę w ani jedno słowo Autora.
Stary 2020-04-26, 19:03   #13
Konto usunięte

Cytat:
nie wiem dlaczego dla mnie historia ma sens
ktos mu doniosl na facebooku (pewnie jej kochanek albo kochanka dziewczyna,kolega) ze zona mu dowala rogi
gosciu sprawdzil zobaczyl ze to prawda ale nie jest gotowy na rozstanie wiec minimalizuje problem nazywajac to flirtem
Stary 2020-04-26, 22:49   #14
aerlieen
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do aerlieen GG do aerlieen Send a message via Skype™ to aerlieen

Cytat:
Także nie wierzę w ani jedno słowo. Historia nie trzyma się kupy tak bardzo, że aż boli. Po kolei:

Dom w trakcie budowy, roczne dziecko. Masa obowiązków. Tymczasem zona robi mu wyrzuty, że za dużo czasu spędza na kompie i w telefonie. Sama pracuje. Rozumiem, że budowa pilnuje się sama, a dziecko wychowuje wilczyca.

Anonimowa wiadomość na fb. Na fb anonimowo mozna sobie stworzyć tylko fake konto. A do tego trzeba się pofatygować o stworzenie lewego maila. Teraz dodatkowo aby założyć fb trzeba go potwierdzić wysłaniem sms na numer telefonu, aby konto było w sprawne i można było np. wysyłac wiadomości. Dużo zachodu, aby powiadomić męża koleżanki z pracy, że flirtuje z kimś jawnie.

A teraz już chamska ściema bez sensu i logiki

Skąd autor wie od jakiego czasu zona pisze z kolegą skoro jak sam napisał smsy kasuje?
Skąd wie, że wysyłają sobie nagie filmy i fotki? Smsy są kasowane, a fotki zostawione?
I jak wpadł na to, że to numer telefonu kolegi skoro podpisała go "Basia"

Dawno się tak nie uśmiałam...
Stary 2020-04-27, 05:57   #15
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Dot.: Żona flirtuje z innym

Cytat:
Także nie wierzę w ani jedno słowo. Historia nie trzyma się kupy tak bardzo, że aż boli. Po kolei:

Dom w trakcie budowy, roczne dziecko. Masa obowiązków. Tymczasem zona robi mu wyrzuty, że za dużo czasu spędza na kompie i w telefonie. Sama pracuje. Rozumiem, że budowa pilnuje się sama, a dziecko wychowuje wilczyca.

Anonimowa wiadomość na fb. Na fb anonimowo mozna sobie stworzyć tylko fake konto. A do tego trzeba się pofatygować o stworzenie lewego maila. Teraz dodatkowo aby założyć fb trzeba go potwierdzić wysłaniem sms na numer telefonu, aby konto było w sprawne i można było np. wysyłac wiadomości. Dużo zachodu, aby powiadomić męża koleżanki z pracy, że flirtuje z kimś jawnie.

A teraz już chamska ściema bez sensu i logiki

Skąd autor wie od jakiego czasu zona pisze z kolegą skoro jak sam napisał smsy kasuje?
Skąd wie, że wysyłają sobie nagie filmy i fotki? Smsy są kasowane, a fotki zostawione?
I jak wpadł na to, że to numer telefonu kolegi skoro podpisała go "Basia"

Dobra odpowiem na te pytania , nie mialem ostatnio glowy zeby wchodzic tutaj, wiec tak :

Dziecko wychowujemy wspolnie , jak ja mam pierwsza zmiane ona ma druga , zostawiamy tylko na godzine dziecko u niani (wtedy gdy ja wracam z pracy a ona jedzie ) , co do budowy to pilnuje ja tesc , czyli jej ojciec , my mieszkamy za granica , budujemy sie w PL ...

Wiadomosc na FB dostalem od konta fake , co prawda teraz juz wiem , ze byla to wiadomosc od tego goscia bylej kochanki , nie wiem czy to zazdrosc czy chciala mu zrobic nazlosc i zarowno mojej zonie , nie wiem nie wnikam , ale nie lubi mojej zony odkad pojawila sie tam w pracy , wiec mysle ze chodzilo o zazdrosc ...

I teraz logicznie Ci tlumacze co dalej , skad wiedzialem od kiedy pisza ? no chociazby stad ze umiem sprawdzic wykasowane wiadomosci , zdjecia i rozne takie takie , powiedzmy ze jestem malym hakerem w tej dziedzinie , to nie byly smsy tylko wiadomosci na whatsapp wiec bylo to sprawdzic jeszcze latwiej , tam widzialem co do Siebie wysylaja , o czym pisza i jakie zdjecia przesylaja , zajelo mi to co prawda kilka godzin , ale wszystko udalo sie zdobyc jako dowod w sadzie badz dla siebie ... , a skad dowiedzialem sie ze ma go podpisanego jako Basia ? Proste , jesli ktos mi pisze anonima z konta na FB ze zona przyprawia mnie rogi , pierwsze co robie to zbieram informacje na temat typa z ktorym to robi , udalo mi sie ustalic ze ma dziewczyne ( teraz juz byla ) , skontaktowalem sie z nia poprzez fb , dostalem od niej numer tel do niego , po wpisaniu tego numeru w telefonie zony , ukazala sie BASIA , stad wiem , ze to on... jak jej sie zapytalem kto to jest powiedziala ze kolezanka z pracy ... ot co to wszystko teraz , reszte moze napisze jak wroce z pracy , wszystko juz jest wyjasnione ,a wtedy co to pisalem bylem w chaosie , gdybym dzis zaczynal taki sam watek nazwal bym go >Zona mnie zdradza z innym < ./Hej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-04-27, 06:24   #16
Konto usunięte

Cytat:

Dobra odpowiem na te pytania , nie mialem ostatnio glowy zeby wchodzic tutaj, wiec tak :

Dziecko wychowujemy wspolnie , jak ja mam pierwsza zmiane ona ma druga , zostawiamy tylko na godzine dziecko u niani (wtedy gdy ja wracam z pracy a ona jedzie ) , co do budowy to pilnuje ja tesc , czyli jej ojciec , my mieszkamy za granica , budujemy sie w PL ...

Wiadomosc na FB dostalem od konta fake , co prawda teraz juz wiem , ze byla to wiadomosc od tego goscia bylej kochanki , nie wiem czy to zazdrosc czy chciala mu zrobic nazlosc i zarowno mojej zonie , nie wiem nie wnikam , ale nie lubi mojej zony odkad pojawila sie tam w pracy , wiec mysle ze chodzilo o zazdrosc ...

I teraz logicznie Ci tlumacze co dalej , skad wiedzialem od kiedy pisza ? no chociazby stad ze umiem sprawdzic wykasowane wiadomosci , zdjecia i rozne takie takie , powiedzmy ze jestem malym hakerem w tej dziedzinie , to nie byly smsy tylko wiadomosci na whatsapp wiec bylo to sprawdzic jeszcze latwiej , tam widzialem co do Siebie wysylaja , o czym pisza i jakie zdjecia przesylaja , zajelo mi to co prawda kilka godzin , ale wszystko udalo sie zdobyc jako dowod w sadzie badz dla siebie ... , a skad dowiedzialem sie ze ma go podpisanego jako Basia ? Proste , jesli ktos mi pisze anonima z konta na FB ze zona przyprawia mnie rogi , pierwsze co robie to zbieram informacje na temat typa z ktorym to robi , udalo mi sie ustalic ze ma dziewczyne ( teraz juz byla ) , skontaktowalem sie z nia poprzez fb , dostalem od niej numer tel do niego , po wpisaniu tego numeru w telefonie zony , ukazala sie BASIA , stad wiem , ze to on... jak jej sie zapytalem kto to jest powiedziala ze kolezanka z pracy ... ot co to wszystko teraz , reszte moze napisze jak wroce z pracy , wszystko juz jest wyjasnione ,a wtedy co to pisalem bylem w chaosie , gdybym dzis zaczynal taki sam watek nazwal bym go >Zona mnie zdradza z innym < ./Hej
Ja ci wierze
Zalozylam konto na Facebooku kilka razy I nigdy nie podawalam mojego numeru telefonu
Czytalsm twoj Poprzedni wpis i wiem że ziemia była twoja i kasa na dom też twoja(przynajmniej na poczatku)mam nadzieje ze nie rozszerzyłes własności na zone
Stary 2020-04-27, 07:14   #17
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Tak , zarowno ziemia jak i dom sa moje i stoja na mnie, w tym roku mialem dopisac zone do wspolwlasnoci ziemi na ktorym stoi dom , ale jak sie domyslacie nie zrobie tego , zrobie moze kiedys za kilka lat jesli znow jej zaufam ... nikomu nie kaze wierzyc w moja historie , raczej napisalem tutaj bo mialem zniszczona psychike i musialem sie komus wygadac , a ze nie mam obecnie przyjaciol kolo siebie postanowilem napisac na forum tak ot co,

Poki co wszystko sobie wyjasnilismy , usiedlismy na spokojnie oddalismy dziecko do znajomych i dobre 5h rozmawialismy , i chyba tego trzeba nam bylo , na chwile obecna jestesmy w sytyacji gdzie jej wybaczylem i sprobowalem dac szanse , pierwsza i ostatnia , ona dobrze o tym wie , a czy ja straci czy wykorzysta zalezy tylko i wylacznie od niej ... Nie zatrzymuje jej sila , powiedzialem jej ze jesli cos czuje do tego chlopaka , badz chce z nim sprobowac czegos nowego , a mnie juz nie kocha to ma wolna reke , nie bede jej trzymal ze soba na sile mimo tego ze lacza nas wspolne wspominenia i dziecko , jesli chce zdradzic to zrobi to z moim czy bez mojego pozwolenia ... takie mam zdanie

Mysle ze gdybym nie byl kilka lat wczesniej w podobnej sytuacji , to skonczylo by to sie inaczej , niestety albo stety bylem w sytuacji , ze to ja bylem kochankiem dla innej mezatki (wtedy nie bylem jeszcze z zona, bylem singlem) i wiedzialem co sie dzieje u niej z malzenstwie , dlaczego robi jak robi , a przede wszystkim jak skutecznie sie maskowac przed mezem ze zdrada ... duzo mnie to nauczylo

Dlatego dalem jej wybor , jesli mnie jeszcze kocha i chce ze mna tworzyc nadal malzenstwo , to urywa kontakt z nim , zmienia prace i stara sie byc lepsza zona w malzenstwie , natomiast jesli nie to droga wolna i probojemy dojsc do porozumienia w sprawie dziecka ( wie rowniez ze zabiore dziecko ze soba jesli rozwod bedzie z jej winy ) , poki co wybrala probe uratowania zwiazku , wiec czas pokaze jak bedzie ...

Ta sytuacja pokazala mi tylko , ze za bardzo jej ufalem w niektorych kwestiach , ale rowniez to ,ze tak naprawde nie zdawalem sobie sprawy jak bardzo mi zalezy na niej , nigdy wczesniej jakos do tego tak nie podchodzilem , bylo jak bylo i lecialo , wiem ze jest to jej wina , ale nie ukrywam ze do tego czynu rowniez przyczynila sie moja reka , mysle ze gdybym bardziej ja docenial , staral sie byc lepszym mezem , pokazywal ze mi na niej zalezy , nie poczula by sie az tak zaniedbana , mimo wszystko ja postanawiam sie poprawic i jesli u niej bede widzial to samo to mysle ze jeszcze cos z tego bedzie ...

Dodam jeszcze jedno , na 100% pewny nie moge byc , ale raczej nie doszlo miedzy nimi do stosunku , jesli by doszlo , z gory bym nie dal juz jej szansy , nie umialbym z tym zyc poprostu, na 99% jestem przekonany ze czegos takie nie bylo , bo nie mialo by byc kiedy , jedynie tak jak wczesniej napisalem na przerwie w pracy ( co wydaje sie troche glupie) bo tam tez sa kamery i inni ludzie , wiec tego pewny nie jestem ale chce wierzyc w to , ze takie cos nie mialo miejsca.Mysle ze jesli zingorowal bym tego anonima i nie sprawdzal tego dalej to moglbym obudzic sie juz za pozno ... nie dokonca wierzylem w ta wiadomosc ze wzgledu ze nigdy bym zony o takie cos nie podejrzewal, troche szczescie w nieszczesciu, nie chce myslec co by bylo gdybym dowiedzial sie dopiero o tym za 2-3 tyg... Do samego konca zona klamala , nie chciala sie przyznawac do niczego , dopiero jak odkrywalem kolejne karty co juz wiem to wtedy potwierdzala z wielkim niedowierzaniem ze to odkrylem ... mowi sie trudno , odkad sie o tym dowiedzialem bylem rozbity psychicznie , dwie noce przeplakane i nieprzespane , brak apetytu ... nie zycze nikomu takiej sytuacji , naszczesnie po calej tej rozmowie jak kamien z serca ... jest lepiej i oby tak zostalo .

Przepraszam ,ze pisze bez Polskich znakow ,ale jest mi tak latwiej i szybciej...

Dzieki wszystkim za odpowiedzi , sugestie i jakas dyskusje Zyczcie mi szczescia na przyszlosc i wiecej pokory ... Hej

Edit:

Ktos tam dla smiechu i zartu pisal ,ze jesli zobaczylbym filmik to mam napisac czy ma wiekszego czlonka ten typ , to powiem tylko tyle ze niestety widzialem jego zdjecia i nie nie jest wiekszy , wrecz przeciwnie , zarowno on jak i jego czlonek to jedno wielkie nieporozumienie , i az sie dziwie ze taki ktos mogl sie mojej zonie spodobac ... heh

Edytowane przez Lukasz90Lukasz
Czas edycji: 2020-04-27 o 07:20
Stary 2020-04-27, 14:35   #18
edan84
BAN stały

Cytat:

Pochwal się jakich narzędzi użyłeś do włamu na telefon żony i do przywrócenia wiadomości z Whatsappa. Szkoda, że nie szyfrowanych z Signala. Z miejsca byś znalazl mocno płatna robotę i nie trzebaby fatygować teścia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-27, 15:16   #19
Quarantine
BAN stały

Cytat:
Ktos tam dla smiechu i zartu pisal ,ze jesli zobaczylbym filmik to mam napisac czy ma wiekszego czlonka ten typ , to powiem tylko tyle ze niestety widzialem jego zdjecia i nie nie jest wiekszy , wrecz przeciwnie , zarowno on jak i jego czlonek to jedno wielkie nieporozumienie , i az sie dziwie ze taki ktos mogl sie mojej zonie spodobac ... heh
To ja pisałem ale nie dla śmiechu ani żartu. Może więc istotnie żona Cię jedynie wkręca.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Poki co wszystko sobie wyjasnilismy , usiedlismy na spokojnie oddalismy dziecko do znajomych i dobre 5h rozmawialismy , i chyba tego trzeba nam bylo , na chwile obecna jestesmy w sytyacji gdzie jej wybaczylem i sprobowalem dac szanse , pierwsza i ostatnia , ona dobrze o tym wie , a czy ja straci czy wykorzysta zalezy tylko i wylacznie od niej ... Nie zatrzymuje jej sila , powiedzialem jej ze jesli cos czuje do tego chlopaka , badz chce z nim sprobowac czegos nowego , a mnie juz nie kocha to ma wolna reke , nie bede jej trzymal ze soba na sile mimo tego ze lacza nas wspolne wspominenia i dziecko , jesli chce zdradzic to zrobi to z moim czy bez mojego pozwolenia ... takie
No i Ty do niej taki zapewne słowotok a ona co do Ciebie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-04-27, 15:18   #20
Quarantine
BAN stały

Cytat:
Dodam jeszcze jedno , na 100% pewny nie moge byc , ale raczej nie doszlo miedzy nimi do stosunku , jesli by doszlo , z gory bym nie dal juz jej szansy , nie umialbym z tym zyc poprostu, na 99% jestem przekonany ze czegos takie nie bylo ,
??? A ona do czegoś się przyznala oprócz wymiany tych zdjęć i filmikow które moze pokazuje koleżankom i pieją wspólnie z tego (nieszczęsnego) typka?
Stary 2020-04-27, 15:28   #21
Konto usunięte

twoj wybor,mi by bylo wstyd byc z idiotka ktora wysyla swoja glola dupe w swiat
dla mnie osobiscie stosunek a wysylanie nagich fot to praktycznie to samo ,zrobila z ciebie jelenia i polowa jej zakladu sie z was smieje (pewnie te fotki kraza juz po jego kumplach )
powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma
Stary 2020-04-27, 16:39   #22
Quarantine
BAN stały

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87795735]
powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma[/QUOTE]
A to akurat prawda tyle że ja dalej nie wierzę w historyjkę.
Stary 2020-04-27, 16:50   #23
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Cytat:
i nikt Ci nie każe w nią wierzyć , zostawmy to tak jak jest, temat leci do zamknięcia. Jeszcze raz dziękuje Wszystkim za odpowiedzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-04-27, 16:59   #24
edan84
BAN stały

Cytat:
i nikt Ci nie każe w nią wierzyć , zostawmy to tak jak jest, temat leci do zamknięcia. Jeszcze raz dziękuje Wszystkim za odpowiedzi
Odpowiedz na moje pytanie.

edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-27, 18:35   #25
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Odpowiedz na moje pytanie.

Nie trzeba było żadnych narzędzi, dostęp do żony telefonu mam , wszedłem w pliki whatsappa , przesłałem sobie pliki datebase odpowiedzialne za kopie zasadnicze ktore sa robione codziennie , i otworzylem na komputerze ich rozmowy , wiadomo nie wszystkie ale myślę ze 60% tyle filozofii

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Czyli według Ciebie, jak mam to rozumieć? Żona czuła się zaniedbywana i wymyśliła sobie całą ta sytuację włączając w to dziewczynę tego chłopaka, jego i koleżanki z pracy ? O tym wiedzial tylko on , ona , ja i jego dziewczyna nikt Poza nami nie wiedział co sie dzieje do dzis u niej w pracy nikt nie wie , jedynie sie mogą domyślać ze cos moze jest na rzeczy ale nikt nikogo za rękę nie złapał , wytłumacz mi logicznie po co miała by to robić? A nawet jeśli by to zrobiła to aby wymyśleć takie coś trzeba naprawdę byc inteligetnym A jak zdazyles/as zaymuwazyc moja kobieta inteligencja nie grzeszy ...

Stary 2020-04-27, 18:40   #26
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87795735]twoj wybor,mi by bylo wstyd byc z idiotka ktora wysyla swoja glola dupe w swiat
dla mnie osobiscie stosunek a wysylanie nagich fot to praktycznie to samo ,zrobila z ciebie jelenia i polowa jej zakladu sie z was smieje (pewnie te fotki kraza juz po jego kumplach )
powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma[/QUOTE]Wstyd nie wstyd, wstyd nie spróbować ratować związku ktory ma 8 lat , gołą dupe pokazuje co druga na insta, z tego co widziałem moja wszystkie zdjęcia wysyłała bez twarzy , no i same cycki, czy połowa zakładu sie śmieje? Raczej watpie bo nikt o tym nie wie od tej pory , a czy ten kolega powysylal zdjęcia kolegom ? Byc moze tego juz nie sprawdzę, jego kobiecie (bylej) powiedziałem jak to ma sprawdzic to rzekomo wszystko pokasowal A jaka jest prawda tego sie nie dowiem ...

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87795735]twoj wybor,mi by bylo wstyd byc z idiotka ktora wysyla swoja glola dupe w swiat
powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma[/QUOTE]styd nie wstyd, wstyd nie spróbować ratować związku ktory ma 8 lat , gołą dupe pokazuje co druga na insta, z tego co widziałem moja wszystkie zdjęcia wysyłała bez twarzy , no i same cycki, czy połowa zakładu sie śmieje? Raczej watpie bo nikt o tym nie wie od tej pory , a czy ten kolega powysylal zdjęcia kolegom ? Byc moze tego juz nie sprawdzę, jego kobiecie (bylej) powiedziałem jak to ma sprawdzic to rzekomo wszystko pokasowal A jaka jest prawda tego sie nie dowiem ...

Stary 2020-04-27, 18:53   #27
Konto usunięte

Dot.: Żona flirtuje z innym6

Cytat:
Wstyd nie wstyd, wstyd nie spróbować ratować związku ktory ma 8 lat , gołą dupe pokazuje co druga na insta, z tego co widziałem moja wszystkie zdjęcia wysyłała bez twarzy , no i same cycki, czy połowa zakładu sie śmieje? Raczej watpie bo nikt o tym nie wie od tej pory , a czy ten kolega powysylal zdjęcia kolegom ? Byc moze tego juz nie sprawdzę, jego kobiecie (bylej) powiedziałem jak to ma sprawdzic to rzekomo wszystko pokasowal A jaka jest prawda tego sie nie dowiem ...

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

styd nie wstyd, wstyd nie spróbować ratować związku ktory ma 8 lat , gołą dupe pokazuje co druga na insta, z tego co widziałem moja wszystkie zdjęcia wysyłała bez twarzy , no i same cycki, czy połowa zakładu sie śmieje? Raczej watpie bo nikt o tym nie wie od tej pory , a czy ten kolega powysylal zdjęcia kolegom ? Byc moze tego juz nie sprawdzę, jego kobiecie (bylej) powiedziałem jak to ma sprawdzic to rzekomo wszystko pokasowal A jaka jest prawda tego sie nie dowiem ...

No jak nikt nie wie?
Przeciez jego byla kochanka ci ta wiadomosc wyslala wiec ona wie a jak ona wie to znaczy ze to bylo widocznie nie tylko dla niej a I dla innych co z nimi pracuja
Naprawde wierzysz ze taki facet co co chwile inna obraca jest dyskretny i nie pochwalił się kumplom.
Nie zapominaj że jego ex dziewczyna też o tym wie i teraz o tym wiedzą jej koleżanki i koleżanek faceci i wielu innych np jej rodzeństwo rodzice .
Obciach jak dla mnie
Może i inne dupy pokazują na instagramie ale nie robią z swoich mężów jeleni dupe pokazują wszystkim A nie kochankowi w prywatnych wiadomościach wysyłają filmiki to zasadnicza różnica
To twoje życie, chcesz ratować to ratuj mi by się chciało rzygać po takich akcjach i jak mówię upiekła jej się teraz to jak się następna okazja trafi to też skorzysta jeszcze wspomnisz moje slowa

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2020-04-27 o 18:58
Stary 2020-04-27, 18:53   #28
RenWier
Zakorzenienie

powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma[/QUOTE]
Dokładnie.
Ja nie wierzę w szczęśliwe zakończenia takich historii.
Znam to z doświadczenia.
Ujdzie jej płazem, praktycznie bez żadnych konsekwencji, rozejdzie się po kościach, to ciche przyzwolenie na kolejne jej wyskoki..
Tylko kwestia czasu.
Następnym razem lepiej to rozpracuje.
Wyjątkowo w tym temacie nie jestem optymistką, obym się myliła.
Pomijając już nawet kwestię, jak odzyskać zaufanie.
RenWier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-27, 19:09   #29
Quarantine
BAN stały

Cytat:
Czyli według Ciebie, jak mam to rozumieć? Żona czuła się zaniedbywana i wymyśliła sobie całą ta sytuację włączając w to dziewczynę tego chłopaka, jego i koleżanki z pracy ?
Raczej że Ty to wymyśliłeś nam. Jeden wymyślał dyrdymały (ale wprost jako opowiadanie a nie że prawda) że mu żonę kilku gwałci a jej sie to zaczyna podobać. Są typy których podniecają takie fantazje. Pomyślałem sobie że jesteś jednym z nich tylko otoczka inna. Tak sobie pomyślałem ale skoro to prawda (dziwna), to mi przykro.
Stary 2020-04-27, 19:24   #30
Quarantine
BAN stały

Może też dziwić, że tłumaczysz nam, odpowiadasz na wątpliwości, (jakby) interesuje Cię czy Ci wierzymy.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości