|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kłucie podczas stosunku
Na początku stosunku jest okej, jednak przy każdej zmianie pozycji lub głębszym wejściu czuję kłucie wewnątrz pochwy, które uniemożliwia mi dalszy stosunek. Jak zmieniamy pozycję do początkowej i zmniejszamy intensywność jest okej i wraca wszystko do normy. Do tego mam strasznie intensywne upławy podczas stosunku, białe wymieszane z przejrzystymi śluzem, który wynika z podniecenia, a do tego jest gęsty i lepki, może to wskazywac na owulację? To na 100% nie sperma, bo seks był zabezpieczony, a dodatkowo partner skończył poza mną? Czy kłucie może wskazywać na jakąś chorobę lub jest spowodowane wielkością penisa partnera? Co może wskazywać owy śluz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kłucie podczas stosunku
myślę, że nie powinnaś zwlekać tylko udać się do dobrego ginekologa, szybkie badanie USG pozwoli podjąć odpowiednie leczenie, lepiej przecież wiedzieć, że coś się dzieje … ja jakiś czas temu wykonywałam badanie usg w przychodni w Warszawie, mogę śmiało polecić, dyskretni i doświadczeni ginekolodzy, sprawna obsługa i pomoc
Edytowane przez Adrianna_8 Czas edycji: 2020-04-27 o 21:06 Powód: Reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
U mnie się kiedyś tak okazało, że po prostu członek mojego partnera mnie urażał w ściankę macicy i przez to miałam kłucia. :< Niech cię lekarz obejrzy czy nie masz żadnych uszkodzeń.. bo wtedy bardzo szybko idzie dostać grzybicę itp..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy taka informacja się przyda, ale ja czasem odczuwam "kłucie" (nie wiem jak to nazwać, specyficzny ból) właśnie podczas pozycji, gdzie penis wchodzi głębiej, a ja jestem "zapowietrzona" w środku. Czuć, że coś tam przeszkadza i jest to po prostu powietrze. Wystarczy, że partner będzie na zmianę wchodził i wychodził i od razu słychać "pierdzenie" pochwy, a po 2-3 razach jest już okej. Do lekarza swoją drogą warto, ale może spróbujcie tak następnym razem, może masz podobnie jak ja, kto wie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.