| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2020-05-21, 13:10 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2019-05 
				 |   wybredne fryzjerki

Mam problemy ze znalezieniem fryzjerki i makijażystki na ślub. Mam wrażenie, że panie mogą przebierać w klientkach i wręcz trzeba je błagać żeby zrobiły fryzurę i makijaż na ślub.  Po długich poszukiwaniach w końcu udało mi się znaleźć taką panią. Niestety do próbnej fryzury nie doszło bo najpierw pani coś wypadło, potem pani zachorowała, a na końcu pani się bała koronawirusa (nie było wtedy zakazu pracy salonów fryzjerskich i kosmetycznych). Może to i dobrze, że nie było próbnej fryzury, bo teraz przełożyliśmy ślub ze względu na koronawirusa i pani nie raczyła odpisać czy nowy termin jej pasuje. Czy ja mam pecha czy to normalne traktowanie klientek? | 
|     |   | 
|  2020-05-23, 16:50 | #2 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2018-09 
				 | 

Dot.: wybredne fryzjerki

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2020-05-26, 15:34 | #3 | 
				 | 

Mam fryzjerkę w swoim rodzinnym mieście, ale ślub jest w innym mieście więc nie mogę skorzystać z jej usług. Moja fryzjerka jest super i nigdy by mnie tak nie potraktowała.  Dzwoniłam do różnych salonów z zapytaniem o fryzurę i makijaż. Już kolejny raz obiecują, że oddzwonią za godzinę i mnie olewają. :-( | 
|     |   | 
|  2020-05-27, 11:45 | #4 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2018-09 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2020-05-27, 15:27 | #5 | 
				 | 

Na portalu wedding.pl udało mi się znaleźć panią, która zrobi mi fryzurę i makijaż. Mam nadzieję, że jet w porządku i nie będzie problemów.  Ciężko było ją znaleźć. Większość ma już zarezerwowane terminy albo proponują spotkanie o 8, podczas gdy ja mam ślub o 17. Niektóre panie też mają wymagania typu przyjadę jeśli będzie kilka chętnych pań do pomalowania i uczesania. Wspaniały pomysł gdy się mieszka w kawalerce. | 
|     |   | 
|  2020-06-07, 16:55 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: W podróży 
				 | 

We wszystkich miejscach gdzie dzwoniłam w ostatnich tygodniach był mega sajgon i nie odbierali od razu, albo później oddzwaniali. Może próbuj się umówić przez aplikację (Booksy), albo jak jesteś na miejscu - po prostu osobiście pójdź i proś o zapisanie. Tylko nie w najbardziej zatłoczonym czasie czyli po 15, tylko przed południem, gdy jest spokojniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     |   | 
|  2020-06-16, 22:09 | #7 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2016-09 
				 | 

idź do salonu obok Twojego miejsca zamieszkania. Szukaj blisko.  Z makijażu byłam bardzo zadowolona, fryzura była ok. | 
|     |   | 
|  2020-06-17, 16:57 | #8 | 
				 | 

Dziękuję za rady. Już mam fryzjerkę i makijażystkę w jednej osobie. Rozważałam salon blisko mojego osiedla, ale boje się wybierać miejsce gdzie w ciągu pół roku jest już 3 fryzjerka, a ostatnio ten salon zmienił nazwę. Nie mam gwarancji, że w dniu ślubu pani, z którą się umówię nadal będzie tam pracować i czy w ogóle salon jeszcze tam będzie. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.