|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Urodziny chłopaka w czasie epidemii
Za 1,5 miesiąca mój chłopak ma urodziny. Przez epidemię nie ma za wiele możliwości spędzenia tego dnia - wiem, że niby jest jeszcze sporo czasu, ale na wszelki wypadek wolę zaplanować coś uwzględniającego ograniczenia obecne na ten moment.
Jakieś wielkie prezenty odpadają, raczej chodzi mi o "porobienie czegoś fajnego i niecodziennego". Rzeczy, które można porobić w domu też są mocno ograniczone - całe stado domowników na stanie i nic się nie da z tym zrobić. Dziewczyny, macie jakieś pomysły? Bo u mnie kompletna pustka w głowie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Urodziny chłopaka w czasie epidemii
Przecież już zaraz otworzą knajpy, hotele już są otwarte. Nawet imprezy już chyba będzie wtedy można, bo chyba już wesela do 50 osób można, b~dzue można w czerwcu (dokładnie nie wiem)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Za półtora miesiąca to się jeszcze wszystko zmieni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
1,5 miesiaca to sporo czasu....
Co powiesz na wynajęcie sobie domku w jakimś zacisznym miejscu, w lesie czy na Roztoczu? I spędzenie weekendu tylko we dwoje na spacerach po okolicy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Przede wszystkim wypadałoby powiedzieć ile macie lat i jakimi środkami dysponujecie na urodzinowe atrakcje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;87838800]Przede wszystkim wypadałoby powiedzieć ile macie lat i jakimi środkami dysponujecie na urodzinowe atrakcje.[/QUOTE]
Wiek - oboje 30+. Środki finansowe - jakieś 100, 150zł maks, z tego względu tez wspominałam, że drogie prezenty odpadają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Naprawdę już nic więcej, nikt nie ma żadnego pomysłu oprócz wynajmowania domku (co i tak znacznie przekracza budżet)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ciężko mi doradzić co fajnego i niecodziennego można robić we dwójkę za 100-150zl (tak na dobrą sprawę to już kino i kolacja wyczerpują budżet). Zresztą to zależy co dla Ciebie oznacza "niecodzienne". Dla jednych niecodzienne byłoby wyjście do restauracji i kina, dla innych impreza niespodzianka a dla jeszcze innych weekend we dwoje w hotelu lub lot balonem. Teraz już masz trochę więcej możliwości. Hotele i knajpy otwarte. Nie wystarczy kolacja w fajnym miejscu? Po tylu tygodniach zamknięcia to i wieczór w restauracji będzie niecodzienny
Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2020-05-24 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.