![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chcę powiększyć piersi. Kogo polecacie do tego zabiegu?
Bardzo chciałabym mieć większe piersi. Jednak mam mnóstwo obaw, chciałabym żeby biust po zabiegu wyglądał naturalnie, estetycznie i żeby operacja się udała.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chcę powiększyć piersi. Kogo polecacie do tego zabiegu?
moge polecić tylko własnego lekarza
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a Ja swojego baaardzo polecam
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
zobacz kogo masz w pobliżu, a później rób wywiad, za biust pewnie sporo osób by się brało, nie zawsze chirurgów plastyków. Ceny to od zależy skąd jesteś ale przedział 8-16 załapie chyba z 90%. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Polecam doktora Marka Węgrzyna - ja z efektów zabiegu jestem bardzo zadowolona! Kulturalny człowiek i wspaniały specjalista!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dr Tomasz Kasprzyk z Krakowa, kosztu obecnie nie znam ale 3 lata temu było to 14.500 za anatomy. Polecam go bo robi idealne piersi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Moge polecic mojego doktorka - Daniela Furmanka, z przygranicznego Trzynca w Czechach. Cudowny fachowiec i niebywale tani w porownaniu z chirurgami w Polsce
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
U kogo operacja piersi?
Witam,
Wiem, że temat wałkowany wielokrotnie, ale jest taki rozstrzał w datach i miejscach, że postanowiłam założyć nowy wątek ![]() W tym roku planuję operacje piersi, podniesienie z implantem. Bardzo proszę forumowiczki o wskazanie, u kogo robiłyście operację, kogo polecacie i ewentualnie ile kosztował was zabieg. Chodzi mi o Warszawę i jakieś mniejsze miejscowości w Mazowieckim ![]() Bardzo zależy mi, żeby iść do kogoś sprawdzonego, ale niekoniecznie płacić za rozreklamowane nazwisko (Szczyt czy Sankowski).. Poradźcie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U kogo operacja piersi?
Krzysztof Potocki jest chyba najlepszym do tego typu operacji z podniesieniem. Licz koszt kolo 25tys.
nie poszlabym do nikogo innego z takim problemem. sama ide do Dr Bromy, ale tylko po implanty, bardzo rzeczowy Dr, w sumie mogłabyś zapisac sie na konsultację koszt 250zl - bierz bez wizualizacji, bo Dr zawsze ją robi, a do Potockiego nie wiem jak terminy wyglądają, czekałabym nawet rok. Dziadzius Sankowski juz nie operuje ![]() A Szczyt jest stworzony do nosow, nie do piersi ![]()
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a może czasem warto rozglądnąć się gdzieś dalej? ja robiłam u dr Leszczyńskiego i jestem bardzo zadowolona z rezultatów operacji! robiłam stosunkowo niedawno wiec na "świeżo" się wypowiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
część z was robiła operację powiększenia piersi u dr. Libora. W niektórych wypadkach wykorzystywał on wadliwe implanty- wiem bo sama takie "miałam". W chwili obecnej rusza proces we Francji, gdzie będziemy domagać się odszkodowania- pisze "my" ponieważ ja i kilka innych dziewczyn, współpracujemy z warszawską kancelarią, która zajmuje się tą sprawą- wpiszcie w wyszukiwarce "Warszawscy adwokaci odszkodowania PIP" i na pewno do nich traficie. Niedawno był również reportaż w Dzień Dobry TVN dotyczący tego tematu. Przyłączcie się do nas- jest wtedy szansa na większe odszkodowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
A w Trójmieście któraś powiększałą piersi?
Czy są implanty których już nie trzeba będzie wymieniać? No jakieś max 30 lat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Mów mi Rosia :)
|
Cytat:
![]() Proszę link: http://pogromcymitowmedycznych.pl/my...7-co-10-15lat/
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
no tak, ale też lekarze mówią ze tak mniej więcej po około 10 latach trzeba wymienić...lub iść na kontrolę która zadecyduje czy trzeba coś z nimi robić czy nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mów mi Rosia :)
|
Mój lekarz nic takiego nie mówił, że trzeba wymieniać po 10 latach. A to, że trzeba się badać i chodzić na kontrole to rzecz normalna.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Zdecydowałaś się na kogoś? jestem ciekawa, czy już jesteś po zabiegu? I jeśli tak, to czy jesteś zadowolona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Witajcie, dopiero rozpoznaję temat. Rok po porodzie - piersi po karmieniu wyglądają u mnie strasznie. Czytałam, że to się stabilizuje, ale synka nie karmię już od listopada i jak tylko skonczyla laktacja to z mojego biustu zostało pogorzelisko. Planuję konsultację - nie wiem gdzie, nie wiem u kogo. Na razie to mało istotne. Chcę isc na wizytę przygotowana i wiedzieć czego chcę. Zawsze byłam przeciwniczką sztucznych biustow a tu i na mnie trafiło. Dlatego optuję przy powiększeniu własnym tłuszczem. boję się tylko jednego - że po operacji będzie super a jak np. będę chciała schudnąć to znowu nic z niego nie zostanie. Ja mam niestety skoki wagi i nie wiem czy ta metoda byłaby dla mnie. pomózcie proszę. czy któras z was robiła właśnie powiększenie taką metodą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się - porządny reserach. I nie ograniczaj się tylko do swojego miasta - moim zdaniem warto jest podjechać, a zrobić dobrze. Ja tak np. zrobiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Mały research zrobiony. Byłam na dwóch konsultacjach u dwóch różnych lekarzy. Trzecia - u jeszcze innego - odwołana. Jeden i drugi mówili podobnie ale zdecydowałam się na doktora Dębskiego. Jakoś i najbardziej mu zaufałam i pozwolił w nieskończoność przymierzać implanty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Cycki rządzą światem... Szkoda tylko że nie moje.... Są jakieś takie niezbyt -własciwie ciężko określić jakie....
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Magda a zmienila Ci sie grupa krwi w ciagu 1.5 roku? Termin juz masz? Wbijaj na cz. 22 watku piersi powiekszamy i o zyciu rozmawiamy. Tam jest wiecej aktywnych osob!
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Magda - to super, będę trzymała kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Akurat przede mną była na kontroli dziewczyna, która była tydzień po założeniu implantów i chyba jest pierwszą osobą, która mówiła, że ból wcale nie taki duży. I to właściwie tuż po!! Ale od słowa do słowa powiedziała, że nawet u dentysty nie bierze znieczulenia ![]() Jak to piszę to ręce mi się trzęsą ale uśmiech nie schodzi z twarzy. Lekarz na konsultacjach super. Przemiły i taki..hmm..grzeczny ![]() Z tą grupą krwi dlatego pytałam, bo jak miałam rodzić to wymagali świeżych badań a z tą grupą krwi podobno jest tak, że trzeba zrobić dwa razy badania i wtedy wydają taką specjalną kartę grupy krwi i gdzieś wpisują w rejestr. Ja zrobiłam tylko raz bo już miałam dosyć kłucia. Ale zapytałam doktora w piątek i powiedział, że to wystarczy. Ojej, jak fajnie że to już tak oficjalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
A czy statystycznie lepiej mieć okrągłe implanty piersi czy łezki? Które wyglądają bardziej naturalnie? I czy po operacji bardzo bolą szwy i ta cała reszta? o wszystko nieco przerażający temat, ale coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że konieczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ja już po operacji. Uffff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-09-24 o 19:15 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Czika_1
|
Witam.czy można wiedzieć gdzie i u jakiego lekarza robiłaś operacjie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.