|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
rozjaśnianie włosów octem a farbowanie
Cześć,
mam taki dziwny problem. Byłam u fryzjerki i pofarbowała mi nierówno włosy tak, że przy twarzy były czarne oraz przedziałek a reszta brązowe. Zaczęła się cała sytuacja w kraju i nie zdążyłam do niej wróćić a wyczytałam w internecie, że ocetem moge rozjaśnić włosy. Zrobiłam mieszankę z wodą i tak rozpylałam na miejsca zbyt czarne. Po odstępie ok 1 tyg od ostatniego "rozjaśniania" kupiłam farbę loreal w rossmanie i pofarbowałam. Ku moim oczom ok 1 cm od skóry włosy zrobiły się rude, ale to taki pomarańczowo-rudy kolor. Po zmyciu farby i wysuszeniu aż tak bardzo go nie widać i raczej cały kolor włosów wpadł w mahoniowy. Ale przy świetle sztucznym widać tę rudość właśnie 1 cm od całych włosów na skórze. Teraz po ok. 2 tyg. położyłam Matrix color sync na rude odcienie ale nic to nie dało, dalej jest rudy centymetr od skóry głowy. Czy da się to czymś uratować aby zniwelować? Czy cebulki są już uszkodzone? Pliss o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: rozjaśnianie włosów octem a farbowanie
Może ktoś mi coś poradzić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.