|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Czy to ma sens? Jak poradziæ sobie po nieudanej „randce”?
Hej dziewczyny!! Znam takiego ch³opaka od dawna, ale nigdy jako¶ nie gadali¶my, tak po prostu by³ i tyle, by³ obojêtny dla mnie. Jaki¶ czas temu dowiedzia³am siê ze mu siê spodobalam. Wysz³am z nim kilka razy i by³o czasem naprawdê fajnie. Niestety moje ostatnie spotkanie z nim by³o okropne, tylko on rozmawia³, kompletnie nie wiedzia³am co ja mogê mu powiedzieæ, by³o tak bardzo niezrêcznie ze chcia³am uciec. Czu³am siê taka nudna, by³am jeszcze taka zawstydzona (dawno siê tak nie czu³am). Nie widzieli¶my siê jaki¶ czas ale my¶la³am ze to nie problem, wrêcz bêdê mia³a du¿o do opowiadania. Jednak nic nie mog³am wydusiæ z siebie. Jestem za¿enowana, nigdy nie znajdê ch³opaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 322
|
Dot.: Czy to ma sens? Jak poradziæ sobie po nieudanej „randce”?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Problem w tym, ze sama nie wiem co do niego czuje. Bardzo czêsto o nim my¶le i strasznie mnie to denerwuje. Jednak ostatnie spotkanie by³o tak okropne, ze trochê czar prys³, czuje za¿enowanie, obrzydzenie. Mo¿e przesadzam. Nie raz siê ju¿ od niego odcinalam i za ka¿dym razem chcia³am znowu siê z nim spotkaæ... Dziwna jestem wiem hahah Jestem pewna, ze mu tez siê nie podoba³o nasze wyj¶cie, bo by³o widaæ to po nim...
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Bardzo prze¿ywam, przesadzam i próbuje u¶wiadomiæ sobie ze ka¿dy kiedy¶ do¶wiadczy³ nieudana randkê i idzie dalej. Ja natomiast ju¿ kilka dni o tym my¶le i chce siê zakopaæ pod ziemie. Wsyztskim siê przejmuje, nienawidzê tego tak bardzo!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 322
|
Z innymi sprawami równie¿ tak masz?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Taaak, mam wra¿enie, ze wsyztsko co zrobiê g³upiego zostanie zapamiêtane i tak mnie bêd± oceniaæ. A szczególnie relacje damsko mêskie sam na sam mnie przera¿aj±, boje siê ze kole¶ mnie oceni i wszystkim bêdzie rozpowiada³ jaka jestem..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 808
|
Cytat:
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jestem szalon± osob± i mam czasem odpa³y. Uczê siê, czasem wpadam w te same b³êdy, ale staram siê uczyæ i ich nie pope³niaæ. W towarzystwie jestem naprawdê rozmowna, lubiê poznawaæ nowe osoby itp ale jak ju¿ nadchodzi chwila ze trzeba sam na sam z ch³opakiem to jest zle, od razu siê zawstydzam i cisza, jeszcze jak wysz³o niezrêcznie to masakra, za³amka na conajmniej 3 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
Cytat:
widocznie nie jest to osoba dla ciebie skoro nie masz o czym z nim gadac i czujesz ze nie pasujecie do siebie przestan przezywac,zapomnij a przy nastepnej randce przyszykuj sobie liste tematow o ktorych chcesz z kims rozmawiac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.